نوشته شده توسط : کاردوک

پردرآمدترین شغل ها در هر جای دنیا از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. همه ما لازمه قبل از ورود به دانشگاه دنبال یک لیست از مشاغل پر درآمد باشیم، اینگونه یک چشم اندازی از آینده زندگی کاری خود به دست می آوریم. این چشم انداز در جهت‌دهی به مسیر شغلی شما کمک زیادی می‌کند و باعث می‌شود راه درستی برای انتخاب شغل مورد علاقه خود پیدا کنید. در ادامه به برخی از آشناترین مشاغل پردرآمد پرداخته‌ایم. برای شروع کار با سرمایه کم کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه یافتن پردرآمدترین شغل ها در ایران  می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : پردرآمدترین مشاغل در ایران

 

 

 

پردرآمدترین شغل ها در ایران

در ایران نیز برخی مشاغل به دلیل درآمد زیادشان طرفداران زیادی دارند. اما در این میان شغل هایی وجود دارند که کمتر شناخته شده هستند و در عوض درآمد زیادی به همراه دارند. شناخت بازار کار به شما اجازه می دهد تا فرصت های خود را بهتر بشناسید و درآمدتان را افزایش دهید. مرکز کاردوک به شما برای ورود به بازار و انتخاب مسیری ارزشمند جهت کسب درآمد بیشتر راهنمایی و مشاوره ارائه می دهد. با ما در ادامه مطلب برای معرفی پردرآمدترین مشاغل همراه باشید.

مشاغل مرتبط با کامپیوتر

در ایران مردم بیشتر از آنکه تمایل به انجام کارهای دفتر و به نوعی کاغذ بازی را داشته باشند، جذب دنیای سیستم‌ها و تکنولوژی‌های مختلف شده‌اند. از این رو اگر بتوانید در زمینه علوم کامپیوتر از قبیل سخت افزار و نرم افزار دانش و اطلاعات لازم را به دست آورید و در این زمینه شروع به فعالیت کنید، آینده کاری خوبی خواهید داشت.

مشاغلی چون برنامه‌نویسی، راه اندازی کسب و کار آنلاین، راه اندازی وبسایت، ساخت اپلیکیشن، نویسندگی، مترجمی، طراحی سایت و گرافیک یکی از مهم‌ترین مشاغل در زمینه انواع علوم کامپیوتر است.

پردرآمدترین شغل ها | مشاغل علوم پزشکی

پزشکی در ایران همیشه در رتبه نخست پر طرفدارترین و پردرآمدترین مشاغل قرار داشته است. اوضاع اقتصادی در کشور به هر طریقی که باشد باز هم مشاغل حوزه پزشکی از بهترین‌ها محسوب می‌شود. البته شما باید توانایی کار کردن در این دست از مشاغل را داشته باشید. داشتن اعصابی آرام و تحمل دیدین وضعیت ناخوش بیماران باید از جمله مهم‌ترین شرایط و توانایی شما برای قدم گذاشتن در این شغل باشد.

دامنه فعالیت در پزشکی بسیار زیاد است. اما اگر بخواهیم به پردرآمدترین آن‌ها اشاره کنیم باید بگوییم که دندان‌پزشکی، پزشک متخصص داخلی، چشم پزشک، متخصص گوش، حلق و بینی، مامایی و مشاغل جانبی مانند پرستاری از جمله این مشاغل پردرآمد محسوب می‌شوند.

وکالت

حقیقتاً شغل وکالت یکی از گران‌ترین و از جمله سخت‌ترین مشاغل بعد از پزشکی است. اگر شما هم سرتان برای حل دردسرهای پیش آمده در دنیا آدم‌های اطرافتان درد می‌کند، توصیه می‌کنم که این شغل را انتخاب کنید. بعد از اینکه آموزش کامل دانشگاهی و دوره‌های مختلف جهت اخذ پروانه وکالت را گذراندید، حالا می‌توانید یک دفتر باز کنید و از طریق حل پرونده‌های مختلف میلیون‌ها و میلیاردها تومان درآمد در ماه داشته باشید.

پردرآمدترین شغل ها | مشاغل کشاورزی

کشاورزی هنوز هم در کشور ایران پردرآمد است، البته به شرطی که فرد کشاورز از شیوه‌های پیشرفته برای انجام این نوع از فعالیت استفاده کند و روش‌های سنتی را کنار بگذارد. بسته به محصولاتی که زیر کشت می‌رود درآمد کشاورزان متفاوت است. اگر شما دارای مدرک کشاورزی هستید و از طرفی دیگر از کار کردن روی زمین و انجام فعالیت‌های بدنی لذت می‌برید، این دست از مشاغل مناسب شما خواهد بود.

شما می‌توانید محصولاتی چون چغندر قند، پنبه، تأمین بذر محصولات کشاورزی از داخل، توسعه گلخانه‌ها، توسعه باغات در اراضی شیبدار، توسعه و فرآوری گیاهان دارویی، تأمین نهال‌های اصلاح شده و.. را راه اندازی کنید. در ضمن شما می‌توانید با صادرات موارد ذکر شده به درآمد بیشتری دست پیدا کنید.

مشاغل در زمینه صنعت گردشگری

ایران مقصد بسیاری از گردشگران خارجی است. از این رو با توجه به وسعت کشور و وجود آثار و بناهای تاریخی فراوان، فعالیت در این صنعت حرفه‌ای ضمن رشد و رونق گردشگری در ایران باعث کسب درآمد بسیار زیادی خواهد شد. فعالیت در صنعت گردشگری بسیار گسترده است. به طوری که برخی از کشورها از طریق این صنعت توانسته‌اند به پیشرفت برسند.

البته برای اینکه درآمد بیشتری کسب کنید لازم است در زمینه‌ای خاصی فعالیت خود را شروع کنید. همه ما می‌دانیم که در همه جای این کره خاکی هتل‌هایی پنج ستاره با امکانات رفاهی فراوان وجود دارد. اما با توجه به بافت سنتی و قدیمی ایران شما می‌توانید در زمینه اقامتگاه‌های بومگردی فعالیت کنید. این موضوع برای توریست‌های خارجی بسیار جذاب است و می‌توانید از این طریق به درآمدهای میلیاردی دست پیدا کنید.

پردرآمدترین شغل ها | فعالیت در زمینه بازار بورس

تا چند سال قبل مردم بهترین روش پس انداز و افزایش سرمایه خود را در بانک‌ها می‌دیدند. اما امروزه همه چیز برعکس شده و افراد برای اینکه اندک سرمایه‌شان رشد خوبی را داشته باشد اقدام به خرید سهام در بازار بورس می‌کنند. البته برای انجام این فعالیت شما باید از قبل درآمد داشته باشید. اگر درآمد دارید این مهم می‌تواند برای شما بسیار سود بخش باشد. چرا که اگر سهام خریداری شما توسط شما رشد خوبی داشته باشد به راحتی در یک دقیقه چند ده و یا چند صد میلیون سود خواهید کرد.

این یک روش درآمدی آسان اما پر خطر است که امروزه طرفداران زیادی را پیدا کرده است.

اگر می‌خواهید در هر شغلی در ایران به موفقیت برسید باید سختکوشی و صبر را به عنوان دو ارزش مهم در خود نهادینه کنید.

سایر مشاغل پردرآمد در ایران

علاوه بر مشاغل ذکر شده شما می توانید در بسیاری از زمینه های دیگر نیز درآمد بالایی کسب کنید. اما برای رسیدن به هدف تان باید مهارت هایی را در خود پرورش دهید. در نظر داشته باشید فردی را که سرمایه زیادی دارد، اما نمی داند با آن چگونه درآمد ایجاد کند؛ اینگونه او با انتخاب های نادرست خود تنها سرمایه شان را از دست می دهند. شما می توانید با دریافت مشاوره از مرکز کاردوک با دیگر شغل های پردرآمد و فرصت های سرمایه گذاری آشنا بشید. همچنین می توانید برای اطلاع از نحوه راه اندازی کسب و کار کلیک کنید.

سؤالات متداول در مورد پردرآمدترین شغل ها در ایران

آیا برای مشاغل گفته شده نیازمند مدرک دانشگاهی هستیم؟

به غیر از بورس برای سایر مشاغل باید تحصیلات مرتبط با شغل مورد نظر خود را گذرانده باشید.

در زمینه تکنولوژی کدامیک از موارد نام برده شده بیشترین درآمد را دارد؟

همه مشاغل در زمینه تکنولوژی و کامپیوتر درآمد خوبی دارند. اما مهم‌ترین آن‌ها برنامه‌نویسی و تأسیس فروشگاه آنلاین است. از این طریق می‌توانید روزانه چند ده تا چند صد میلیون تومان درآمد کسب کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاغل پر درآمد در ایران  می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : پردرآمدترین مشاغل در ایران



:: برچسب‌ها: پردرآمدترین شغل ها در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 932
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

بسیاری از مشاغل از بازاریابی تلفنی برای برقراری ارتباط با مشتریان استفاده می‌کنند. هر بنگاهی که در زمینه خرید و فروش فعالیت کند معمولاً از تماس تلفنی برای گرفتن سفارش و فروش محصولات و خدماتش استفاده می‌کند. همچنین برخی از قرارهای تجاری با مشتریان بزرگ نیز از طریق بازاریابی تلفنی صورت می‌گیرد. اگر شما هم اصول بازاریابی تلفنی را بدانید می توانید با از آن درآمد های بزرگی کسب کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره کسب و کار می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: بازاریابی تلفنی

 

 

بازاریابی تلفنی

بازاریابی تلفنی می‌تواند چندین مزیت نسبت به سایر شکل‌های بازاریابی ارائه دهد. بر خلاف بازاریابی متنی یا ایمیل، می‌توانید مستقیماً با مشتری صحبت کنید و سؤالاتی را مطرح کنید تا علاقه آن‌ها را مورد ارزیابی قرار دهید. از طریق بازاریابی تلفنی می‌توانید نیازها، انتقادات و پیشنهادات افراد آن طرف خط را بشناسید و نسبت به رفع آن تلاش کنید. با این حال، تماس‌های تلفنی با افرادی که در خانه هستند، اغلب به عنوان یک وقفه ناخواسته تلقی می‌شود. اگر مصرف کنندگان را هدف قرار می‌دهید، قبل از استفاده از Telemarketing باید با دقت فکر کنید. چون گاهی این امر می‌تواند به اعتبار شرکت شما آسیب بزند. شما می‌توانید از مشاوران مرکز کاردوک راهنمایی های لازم جهت چیدن چهارچوب سازمانی خود دریافت کنید.

مزایا و معایب بازاریابی تلفنی

مزایای بازاریابی تلفنی

بازاریابی تلفنی این امکان را برای صاحبان مشاغل فراهم می‌کند که از نیروی انسانی کمتری استفاده کنند. این مهم موجب صرفه‌جویی در پول به خصوص برای مشاغل کوچک می‌شود. یکی دیگر از مزایای بازاریابی تلفنی این است که شما می‌توانید تجارت خود را با فروش به مشتریان در سایر مناطق اعم از مناطق محلی گسترش دهید.

Telemarketing همچنین راهی را فراهم می‌کند تا شما به راحتی پیگیر مشتریان خود باشید. برقراری ارتباط با مشتریان، فرصتی را برای شما فراهم می‌کند تا در مورد نیاز مشتری بیشتر بدانید و رابطه بهتری برقرار کنید. در پایان کار، افزایش رضایت مشتری می‌تواند تأثیر به سزایی در سودآوری شغل مورد نظر شما به همراه داشته باشد.

معایب بازاریابی تلفنی

با وجود اینکه بازاریابی تلفنی مزایای زیادی دارد اما بسیاری از مصرف کنندگان آن را با یک تصویر منفی از فروش مرتبط می‌کنند. در واقع واکنش مشتری همیشه دوستانه نیست چون برخی از اصول نادرستی برای جذب مشتری استفاده می‌کنند و این باعث بدبینی مشتری نسبت به بازاریاب‌های تلفنی و این نوع از سیستم فروش می‌شود. برخی از مشتریان تماس‌های ناخواسته را آزار دهنده می‌دانند یا نسبت به کلاهبرداری‌های احتمالی آن، احتیاط می‌کنند.

تماس با چشم انداز مشاغل

بازاریابی تلفنی می‌تواند به شرکت‌های تجاری و مشاغل کمک کند تا به تعدادی از اهداف تعیین شده خود برسند. شما می‌توانید از بازاریابی تلفنی خارج از کشور برای ساخت بانک اطلاعاتی خود، ایجاد نشانه‌ها و قرارها، پیگیری یک کار بازاریابی و ارتباط با مشتریان استفاده کنید.

آموزش کارکنان

آمادگی و آموزش کارکنان برای به حداکثر رساندن موفقیت در بازاریابی تلفنی شما ضروری است. پس فقط تماس گرفتن با مشتری مورد نظر مهم نیست، کارکنان باید آموزش دیده باشند تا با هر تماسی بخشی از اهداف شرکت را تحقق ببخشند. به همین دلیل بهتر است قبل از هر گونه تماس تلفنی از قبل یک دسته از سؤالات مشخص را آماده کنید تا بتوانید در مورد مشتریان خود اطلاعات بیشتری به دست آورید و به فروش بالاتری دست یابید.

نحوه ترغیب مردم به خرید از طریق تلفن

تماس تلفنی ابزاری بسیار مؤثر هست. اما بسیاری از افراد در حین مکالمه بسته به شرایطی که در آن قرار می‌گیرند ممکن است دچار تغییر و واکنش‌های مختلف در صدای خود شوند و این روی یک مکالمه مهم تأثیر منفی می‌گذارد. از همین رو باید زبان بدن را از پشت تلفن نیز رعایت کنید. سعی داشته باشید به هنگام گفت و گوی تلفنی لبخند بزنید.

بهترین روش در تماس‌های بازاریابی تلفنی پرسیدن سؤالات باز و گوش دادن به پاسخ‌های دریافتی است. به عنوان مثال، اگر جوهر چاپگر را می‌فروشید و بپرسید که "به جوهر چاپگر احتیاج دارید؟" به احتمال زیاد "نه" را دریافت می‌کند. در عوض، از آنها بپرسید که آیا چاپگر دارند و دریابید که چه کسی جوهر آن‌ها را تهیه می‌کند.

از مشتریان بپرسید که با چه مشکلی روبرو هستند و راه حل‌های مربوط را ارائه دهید. دریابید که تصمیم گیرنده کیست و در چه بازه زمانی کار می‌کنند. فقط روی قیمت تمرکز نکنید در عوض نشان دهید که چقدر با مشتری و نیازهای آن‌ها آشنا هستید.

دریافت تماس از مشتریان

بازاریابی تلفنی فقط مربوط به برقراری تماس نیست. بسیاری از مشاغل این شانس را دارند که وقتی مردم به آن‌ها زنگ بزنند، سوالات پرسیده شده را به فروش تبدیل کنند. آماده شدن برای این تماس‌های ورودی مهم است. شما و کارمندانتان باید از طریق تلفن به صورت کاملاً حرفه‌ای و مفید عمل کنید و مهم‌تر از آن باید بتوانید از محصولات، خدمات و جزئیاتی که با آن درآمد کسب می‌کنید کاملاً آشنا باشید. به این ترتیب یک بازاریابی تلفنی می‌تواند مفید و مؤثرتر باشد.

به همین دلیل باید همیشه به آموزش کارکنان خود بپردازید و کوچکترین تغییرات را نیز به آن‌ها گوشزد کنید تا بتوانند در امر بازاریابی تلفنی به صورت مؤثرتر عمل کنند و شرکت را به نتایج مهم آن برسانند.

نکاتی که در بازاریابی تلفنی باید رعایت کنید

1- در زمان مناسبی به مشتری خود زنگ بزنید.

2- مثل ربات خشک و بی‌عاطفه نباشید و بر اساس نیاز مشتری صحبت کنید نه چیزی که خودتان می‌خواهید.

3- از کسب و کار خود اطلاعات بیشتری ارائه دهید تا مشتری فکر نکند که شما کلاهبردار تلفنی هستید.

4- برای فروش اهداف واقع بینانه و قابل دسترس داشته باشید.

5- مشتری را تحت فشار قرار ندهید و اگر او تمایلی برای ادامه صحبت نداشت بیش از حد اصرار نکنید.

6- از اینکه با مشتری تماس گرفتید از او معذرت خواهی نکنید.

کوتاه سخن اینکه...

در کشورمان ایران اصول حرفه‌ای بازاریابی تلفنی مثل زمان تماس، میزان و نحوه صحبت کردن مورد توجه قرار نمی‌گیرد. از این رو وقتی یک بازاریاب با ما تماس می‌گیرد به تنها چیزی که فکر می‌کنیم قطع کردن تلفن است چون اصلاً دوست نداریم اصرارها و اجبارهای بازاریاب را پشت تلفن تحمل کنیم.

از این رو مدیران شرکت‌هایی که از بازاریابی تلفنی برای فروش محصولات و خدمات خود استفاده می‌کنند باید با اصول اصلی و حساب شده این حرفه آشنا شوند و آن را به مشتری‌های خود آموزش دهند. در واقع یک بار برای همیشه این تفکر که "اصرار و التماس به مشتری و دخالت در انتخاب او می‌تواند باعث فروش بیشتر شود"، باید به کلی از چرخه هر نوع از بازاریابی حذف گردد.

سؤالات متداول در خصوص بازاریابی تلفنی

آیا باید از مشتری بابت اینکه به تلفن پاسخ داد تشکر کنیم؟

همیشه از مشتری بالقوه‌ی خود به خاطر زمانی که از یک روز کاری پرمشغله به شما اختصاص داده است تشکر کنید، به شکلی به او بفهمانید که با این گفتگوی تلفنی وقتش تلف نخواهد شد.

برای فروش یک محصول چند دقیقه زمان کافی است؟

میزان مدت زمان لازم برای تماس اول بستگی به نوع کالا یا خدمات دارد. پیشنهاد من حداکثر زمان ۴ دقیقه است اگر زمان بیشتری نیاز دارید بگذارید برای ارتباط بعدی.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره  کسب و کار می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

منبع: بازاریابی تلفنی



:: برچسب‌ها: بازاریابی تلفنی ,
:: بازدید از این مطلب : 828
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

همه ما نیاز به مهارت مذاکره داریم. مذاکره و گفت و گو هیچ وقت از زندگی بشر جدا نشده است. از همین رو چه در محیط کاری و چه در محیط زندگی شخصی، باید با مهارت مذاکره و تغییر شرایط به نفع خود آشنا باشیم. مهارت‌های مذاکره مهم‌ترین و اصولی‌ترین راهکارهای گفت و گو و حل و فصل مسائل در کسب و کارها به شمار می آیند. به خصوص اگر افراد در زمینه تجارت فعالیت می‌کنند، مهارت‌های مذاکره می‌تواند به عنوان عامل مهمی در پیروزی آن‌ها به حساب آید. در مذاکرات حرفه‌ای آن کسی برنده می‌شود که با اصول اصلی و حرفه‌ای مذاکره با رقیب آشنا باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت مذاکره می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300تماس بگیرید.

 

منبع: مهارت مذاکره

 

 

مهارت مذاکره

شما در هر جایگاهی باشید به مهارت های مذاکره نیاز دارید. حتی اگر یک فروشنده ساده لباس و یا کتاب باشید، باید بتوانید با مشتری‌های خود مذاکره کنید. برخی فکر می‌کنند مذاکره فقط در برج‌های تجارت در آمریکا صورت می‌گیرد که همگی پشت میزها و صندلی‌های مارک دار نشسته‌اند و در مورد جا به جایی ارقام تریلیون دلاری بحث می‌کنند! اما اینطور نیست. همین که شما بتوانید یک خودکار را با ترفندهایی خاص به فروش برسانید و مشتری خود را راضی کنید، یعنی از مهارت مذاکره استفاده کرده‌اید. برای روشن شدن این مطلب شما را با اصولی اساسی در این رابطه آشنا خواهیم کرد. برای خواندن سایر مقاله هایکاردوک کلیک کنید.

مذاکره چیست؟

مذاکره نوعی بحث است که برای حل و فصل اختلافات و دستیابی به توافق بین دو یا چند نفر، استفاده می‌شود. به طور کلی، مذاکره‌ای منجر به سازش می‌شود که هر یک از طرفین به نفع همه افراد درگیر، امتیاز اعطا کنند.

مذاکرات اغلب در محل کار اتفاق می‌افتد و ممکن است بین همکاران، ادارات یا بین کارمند و کارفرما نیز رخ دهد. افراد حرفه‌ای ممکن است در مورد شرایط قرارداد، زمان بندی پروژه، جبران خسارت و موارد دیگر مذاکره کنند. مذاکرات مشترک و مهم است، بنابراین درک چگونگی بهبود مهارت‌های مذاکره به شما کمک می کند تا علاوه بر حفظ منافع خود، فرصت های بیشتری برای بهبود وضعیت تان ایجاد بکنید.

بهبود مهارت مذاکره با چند راهکار ساده

مهارت مذاکره | به دنبال آن بروید

فرقی نمی‌کند که در چه زمینه‌ای فعالیت می‌کنید و یا هدفتان چیست، سعی کنید که برای بهتر شدن و کسب موفقیت خودتان زمینه و بستر آن را فراهم کنید. مهم نیست که به چه شیوه‌ای آن را عملی می‌کنید. مذاکره می‌تواند به حرفه شما از هر طریق کمک کند. بنابراین سعی نکنید از مذاکره و گفت و گو فرار کنید بلکه آن را برای بهبود روند کاری خود و پیشرفت در وضعیت مالی کسب و کارتان به کار ببرید.

آماده باشید

قدرت آماده سازی کامل را نباید دست کم گرفت. از قبل، هرگونه تحقیق لازم را انجام دهید تا اطمینان حاصل کنید که زمان مذاکره فرا رسیده است. همچنین با یک همکار یا یک عضو خانواده یا دوست قابل اعتماد تمرین کنید. آماده بودن به شما کمک خواهد کرد که همه پایه‌ها را تحت پوشش قرار دهید و همچنین می‌تواند اعتماد به نفس شما را نیز تقویت کند.

مهارت مذاکره | همیشه صداقت نشان دهید

اگر در حال مذاکره هستید نشان می‌دهد که به ایجاد و ساخت اعتماد بین همکارانتان اهمیت ویژه‌ای قائل هستید. بنابراین، همیشه در طول هر تعامل حرفه‌ای با صداقت رفتار کنید. این امر هم در هنگام مذاکره و هم بعد از آن باید مورد توجه قرار گیرد. نظرتان را بگویید و اجازه دهید که دیگران هم نظرشان را اعلام کنند. در مذاکره باید تقابل و تعامل دو طرف صورت بگیرد و شما نباید دیکتاتوری مأبانه نظر خود را اعلام کنید.

مهارت مذاکره | اشتباهات زیادی انجام دهید

دقیقاً مثل هر چیز دیگری، با کسب تجربه، در مذاکره نیز بهتر و بهتر خواهید شد. در طول مسیر اشتباهات زیادی خواهید کرد. این خطاها به شما کمک می‌کند تا یاد بگیرید چه چیزی در صنعت و برای مشتریانتان بهتر است. سبک اصولی و خاص مذاکره خود را از طریق آزمایش و خطا پیدا خواهید کرد.

مهارت مذاکره | مکث کنید

بسیاری از افراد وقتی عصبی هستند سریعتر صحبت می‌کنند. بنابراین وقتی که حرف‌های خود را زدید اجازه دهید طرف مقابل هم صحبت‌هایش را به اتمام برساند. هرگز در مذاکرات وسط صحبت‌های دیگران نپرید چون ممکن است از بحث اصلی منحرف شوید و کار به جای باریک بکشد.

به یاد داشته باشید که همیشه فردا وجود خواهد داشت

اگر در یک روز قرار مذاکره با همکاران و یا مدیران خود را داشتید و مذاکره خوب پیش نرفت، یادتان باشد اصرار نکنید که همه فرآیند کار را در یک روز انجام دهید. می‌توانید زمان دقیق دیگری را برای مذاکره تعیین کنید و آن را ادامه دهید. مطمئن باشید در روز بعد ایده‌ها و نظرات با یکدیگر هماهنگ‌تر خواهد شد.

سؤالات خوبی بپرسید

شما می‌توانید با پرسیدن سؤالات روند مذاکرات را از حالت یکنواخت خارج کنید. سؤالاتی که احتمالاً می‌توانند پاسخ‌های مفیدی را به دست آورند، بپرسید. سعی کنید سؤالاتی را بپرسید که به جای پاسخ «بله و یا خیر» به صورت تشریحی به شما پاسخ دهند. از این رو روحیه تحلیلی کار بالا می‌رود و می‌توانید به نتایج بهتری برسید.

برقراری ارتباط درست

در هر کسب و کاری که هستید باید بتوانید با همکارانتان ارتباط خوبی برقرار کنید. تعامل راز اصلی موفقیت در مذاکرات است و بدون آن نمی‌توانید جریان مذاکرات خود را به صورت دقیق و هدفمند به انجام برسانید. فراموش نکنید که ارتباطات اصولی باعث افزایش تعامل در کارهای گروهی خواهد شد. از این رو به ارتباطات خود با دیگران در محیط کاری اهمیت دهید.

برای مرحله اجرا برنامه‌ریزی کنید

مذاکرات باید ادامه پیدا کنند. از این رو باید بتوانید مذاکرات را بعد از مرحله انجام به اجرا درآورید. یعنی نتایج حاصل از مذاکرات را باید بتوانید به صورت عملی به اجرا درآورید. رها نکردن آن یعنی اینکه شما می‌خواهید برای پیشرفت کار خود و افزایش راندمان کاری همکارانتان اوضاع را بهتر کنید. از این رو باید برای مرحله اجرا برنامه‌ها و اهدافی را تعیین و مشخص کنید. یادتان باشد مذاکره در صورتی می‌تواند اثرگذار باشد که شما بتوانید نتایج آن را به صورت دقیق و هدفمند اجرا کنید.

کوتاه سخن اینکه...

مهارت‌های مذاکره در تجارت خود را بهبود بخشیده و یاد بگیرید و به دنبال این باشید که مذاکرات شما چه تأثیری در انتخاب مشتریانتان دارد. از این رو بهتر است سبک خاصی برای مذاکره خود ایجاد کنید تا بتوانید دیگران را تحت تأثیر قرار دهید و در جهت منافع مشترک تیم و یا شرکت‌تان حرکت کنید. با دریافت مشاوره کسب و کار مهارت های ارتباطی خود را پرورش دهید.

سؤالات متداول در خصوص مهارت مذاکره

چرا باید مذاکره را یاد بگیریم؟

ما باید مذاکره را یاد بگیریم و باید مذاکره کنیم چرا که زندگی ما سراسر ارتباط و مذاکره است، ما در خانه و خانواده روزانه در حال مذاکره هستیم، در محیط کار با همکار، رئیس و مشتری در حال مذاکره هستیم، یادگیری اصول مذاکره می‌تواند به ما کمک کند سریعتر و بهتر به خواسته‌ها و حقوق خودمان برسیم.

چگونه باید مذاکره خود را به خوبی آغاز کنیم؟

با ارائه بهترین پیشنهادات می‌توانید این کار را انجام دهید. روشی که طبق آن مذاکرات تجاری را آغاز می‌کنید، بر کل فرایند، از پیشنهاد اولیه تا توافق نهایی تأثیر می‌گذارد. یک شروع خوب باید شامل بیان کامل، زبان بدن مناسب، استفاده درست از واژه‌ها، ارائه پیشنهادهای قابل اجرا و یک پایان خوب است. در واقع شروع خوب خود به خود منجر به پایان خوب خواهد شد.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت مذاکره می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300تماس بگیرید.

 

منبع: مهارت مذاکره



:: برچسب‌ها: مهارت مذاکره ,
:: بازدید از این مطلب : 767
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

بسیاری از افراد با آگاهی از اصول نامه‌ نگاری به راحتی می توانند مفاهیم و خواسته خود را به فرد مقابل انتقال دهند و به هدف شان برسند. نامه نگاری به خصوص در ادارات دارای اصولی است که عدم توجه به آن ها ممکن است برای تان دردسر ایجاد کرده و یا کارتان را عقب بیاندازد. سپردن این کار به دست افرادی که با چهارچوب های اداری آشنایی دارند نیز به شما برای پیشبرد کارهایتان کمک می‌کنند. اما اگر خودتان نامه نگاری را فرا بگیرید می توانید از آن در هر مکاتبه ای استفاده بکنید. مرکز کاردوک علاوه بر برگزاری دوره های آشنایی با نامه نگاری به شما مشاوره و خدمات لازم جهت پیشبرد مسیرهای اداری ارائه می دهد.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول نامه نگاری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره09351520300 تماس بگیرید.

منبع: اصول نامه نگاری

 

 

اصول نامه‌ نگاری

با یادگیری اصول نامه نگاری غیر از نامه های اداری می توانید برای نوشتن نامه‌های دوستانه، نامه به آشنایان و یا خویشاوندان یک شروع و یک پایان خوب داشته باشید. بنابراین ابتدا لازم است با انواع نامه ها، اصول، نحوه انتخاب عنوان و سایر موارد آشنایی پیدا کنید.

انواع نامه‌ها

شما قبل از شروع به نوشتن باید در نظر داشته باشید که مخاطبتان کیست و چه فرد یا سازمانی قرار است نامه شما را بخواند. عدم توجه به خواننده نامه، محتوای شما را بی ارزش و فاقد اعتبار می کند. در زیر 5 دسته از انواع نامه ها را اشاره کرده ایم.

  • نامه اداری و حقوقی
  • نامه خویشاوندی
  • نامه‌های دوستانه
  • نامه‌های کوتاه
  • نامه‌های گویا

اصول دقیق نامه نگاری

در دنیای دیجیتال امروزی نامه نگاری نیز دچار تحولاتی شده است. شما با دانستن اصول نامه نگاری به طور مفید می توانید از آن ها در نامه های دیجیتال خود نیز استفاده بکنید.

انتخاب کاغذ مناسب

انتخاب کاغذ مناسب یکی از اصول مهم و کاربردی برای نامه نگاری اداری است. از این رو باید بتوانید کاغذ مناسبی را برای نوشتن نامه‌های خود استفاده کنید. کاغذ شما باید خط دار، تمیز و یک دست باشد. هرگز کاغذی را به دو نیم پاره نکنید تا در آن نامه بنویسید. سایز کاغذ شما باید متناسب با مخاطب یا ارگان مورد نظر باشد. اگر برای نزدیکان خود نامه می‌نویسید باید از کاغذ با سایز کوچکتر و اگر برای افراد در ادارات و شر‌کت‌ها نامه می‌نویسید، باید از کاغذ با سایز بزرگ استفاده کنید.
در مورد نامه های دیجیتال نیز اسم کاربری و آدرس صندوق پست الکترونیکی (e-mail) که با آن نامه را ارسال می کنید اهمیت دارد.

اصول نامه‌ نگاری | قلم مناسب

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک نامه نگاری خوب استفاده از قلم مناسب است. قلم شما باید رنگ پس ندهد و رنگ واضحی داشته باشد. از این رو برای نوشتن می‌توانید از روان نویس استفاده کنید. ترجیحاً رنگی که برای نوشتن انتخاب می‌کنید باید مشکی و یا آبی پر رنگ باشد. در نامه های دیجیتال نیز این مورد اهمیت زیادی دارد. اندازه و رنگ حروف را باید طوری انتخاب کنید که به راحتی خوانده شود.

خط خوش و خوانا

هر چقدر دست خط شما زیبا و چشم نواز باشد، خواننده را به خود جلب می‌کند، به خصوص در نامه‌های اداری. از این رو فرد ترغیب می‌شود تا انتهای نامه شما را بخواند. پژوهشگران معتقدند که نوشتن نامه با یک خط زیبا مطلب را برای فرد جذاب‌تر نشان می‌دهد. از این رو سعی کنید با صبر و حوصله بنویسید تا دست خط شما خراب نشود. بنابراین در نامه های دیجیتال نیز از فونت زیبا می توانید استفاده کنید. فونت b nazanin یکی از محبوب ترین فونت ها در تایپ فارسی است.

اصول نامه‌ نگاری | استفاده از پاکت نامه

بسته بندی نامه‌ به صورت خیلی شیک و تمیز در پاکت نشان دهنده وجهه اجتماعی شماست، چرا که این نشان دهنده احترام به مخاطب است. برای نامه‌های اداری از پاکت‌های نامه رسمی که کاملاً سفید هستند استفاده کنید و برای نامه‌ها دوستانه می‌توانید از پاکت‌های فانتزی و رنگی استفاده کنید. پس در انتخاب پاکت نامه خود دقت داشته باشید.

عناوین مهم در اصول نامه‌ نگاری

نام و یاد خدا

در نامه‌های رسمی (به خصوص در ایران) بسیار معمول است که در ابتدای کاغذ سخن خود را با بسمه تعالی آغاز می‌کنند. به کار بردن نام خدا در نامه های مربوط به آموزش و پرورش، وزارت خانه ها، بیمه، دادگستری و سایر ادارات بسیار مرسوم و به نحوی چهارچوب نامه نوشتن می باشد. حال آن که در نامه های دوستانه نوشتن آن کمی عجیب به نظر شاید برسد.

عنوان

در نامه‌های رسمی بعد از نام خدا عنوان را قرار می‌دهند. مثل «درخواست استخدام برای نهاد دولتی». در نامه‌های دوستانه هم باید عنوان درج گردد. به یاد داشته باشید که انتخاب عنوان بسیار اهمیت دارد، چرا که اولین قدم برای جذب مخاطب به خواندن نامه شماست.

سلام و درود

در این قسمت بعد از عنوان چه در نامه‌های دوستانه و چه در نامه‌های رسمی باید با سلام و درود آغاز کنید. می‌توانید نام فردی که قرار است او را مخاطب قرار دهید را درج کنید. در نامه‌های رسمی نام و فامیل فرد مورد نظر را به صورت رسمی و در نامه‌های دوستانه نام فرد را می‌توانید خودمانی‌تر درج کرده و سلام و درود خود را تقدیم آن کنید.

متن

متن نامه باید کلیه نکات مهمی را که شما می‌خواهید به طرف مقابل خود بگویید را در برداشته باشد. متن نامه باید ساده و روان باشد. برای نامه‌های اداری هم بهتر است از کلمات پارسی و با ادبیات بسیار ساده و رسمی منظور خود را برسانید. در نامه‌های دوستانه می‌توانید متن خود را خودمانی‌تر بنویسید.

پایان نامه

پایان نامه شما باید به نوعی خلاصه کلام شما و خداحافظی باشد. برای نامه‌های رسمی می‌توانید پایان نامه خود را با عبارت با احترام و برای نامه‌های دوستانه با عبارت سپاسگزارم آن را به پایان برسانید.

نکات مهم در اصول نامه‌ نگاری

1- قواعد گرامری را به طور کامل رعایت کرده و دقت کنید فعل و فاعل را درست و در جای خود قرار دهید.

2- در انتخاب کلمات خود دقت کنید بیش از حد ساده و بیش از حد پیچیده نباشد.

3- در طول نوشتن دائم به خود یادآوری کنید که مخاطب شما چه کسی است.

4- نقطه‌گذاری، گیومه، پرانتز و... را به صورت دقیق در نامه خود مشخص کنید تا مخاطب بداند که در کجا جمله شما به پایان می‌رسد.

نتیجه گیری درباره اصول نامه‌ نگاری

یادگیری اصول نامه نگاری به شما کمک می‌کند که بتوانید بهترین نامه‌ها را برای افراد مختلف و نهادهای گوناگون بنویسید. هر چقدر این کار را حرفه‌ای‌تر انجام دهید نتیجه‌ای که از نامه‌ی خود دریافت می‌کنید همانی است که به دنبالش بودید. اصول نامه نگاری حرفه‌ای را باید تمرین کنید تا بتوانید در این کار خِبره شوید.

سؤالات متداول در خصوص اصول نامه‌ نگاری

سایز کاغذ نامه‌های اداری باید چقدر باشد؟

در نامه‌های اداری می‌توانید بسته به حجم نامه از کاغذ  A4 و A5 استفاده کنید.

آمادگی برای نوشتن نامه‌ چقدر مهم است؟

نخستین مرحله برای هر نوع نوشتن چه اداری و چه غیر اداری آمادگی در نوشتن نامه است. برای نوشتن یک نامه باید هم از نظر فکری و هم از نظر فیزیکی آمادگی لازم را داشته باشید و بعد از آن می‌توانید با آموزش نامه نگاری یک نامه مناسب تهیه نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول نامه نگاری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: اصول نامه نگاری



:: برچسب‌ها: اصول نامه‌ نگاری ,
:: بازدید از این مطلب : 789
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) علمی نوین در عرصه خرید و فروش محسوب می‌شود که تقاضا و توقعات مشتریان را محور اصلی تجارت خود قرار می‌دهد. با وجود رقابت میان عرضه کنندگان محصول یا خدمات، مشتریان به سمت کسانی جذب می شوند که شرایط آن‌ها را به بهترین نحو شناسایی کرده و توجه لازم را به آن‌ها می‌دهد. اگر شما هم به دنبال سودآوری برای شرکت یا مجموعه خود هستید، نمی‌توانید اصول رابطه با مشتری را نادیده بگیرید. بنابراین رضایت و وفاداری مشتری دو هدف ارزشمند در کسب و کار شما باید محسوب شوند. با ما در ادامه مطلب جهت اطلاع از راه‌های رسیدن به این دو هدف همراه باشید. با دریافت مشاوره از مرکز کاردوک نیز می توانید استراتژی های کاری خود را بهبود ببخشید.

 

برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه کسب و کار می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: مدیریت ارتباط با مشتری

 

تعریف مدیریت ارتباط با مشتری

مدیریت ارتباط با مشتری به تمام فرایندهای سازمانی که باعث جذب مشتری و حفظ ارتباطی پایدار در بلند مدت شوند، اطلاق می‌گردد؛ در چنین حالتی مشتری به خودی خود موجب بقای سازمان نیز می شود. به بیان دیگر، فرايندها و فناوری‌هایی است كه سازمان برای شناسایی، انتخاب، ترغيب، گسترش، حفظ و خدمت به مشتری به كار می‌گيرد.

چگونه وفاداری مشتری را افزایش دهیم؟

وفاداری مشتری می‌تواند از طریق ارائه قیمت‌های پایین برای محصول یا خدمت مورد نظر، تخفیف های همیشگی برای وفاداران به محصول، فروش‌های ویژه یا تخفیف برای خریدهای چندتایی، افزایش یابد. با انجام این کارها مشتریانتان متقاعد می‌شود که شما هنوز، ارزان‌ترین ارائه کننده محصول یا خدمت در بازار هستید و از توجه و خرید محصولات شرکت‌های دیگر باز داشته می‌شوند. یکی از روش‌های تعریف و اندازه گیری وفاداری مشتری بر پایه طرز فكر و رفتار وی است. در محاسبه وفاداری رفتاری، بسیاری از شرکت های بازاریابی از سه متغیر زمان سپری شده از آخرین خرید، تعداد دفعات خریدها و ارزش مالی خریدها، استفاده می کنند. به این معنی که وفادارترین مشتریان آن‎هایی هستند که امتیاز بالاتری از این مقیاس کسب کنند.

مزایای پیاده سازی مدیریت ارتباط با مشتری

با هدف كسب رضايت مشتريان و بقا در محيط رقابتی، مدیریت ارتباط با مشتری مزایای زیر را برای شما به همراه دارد.

  • كاهش هزينه‌های بازاريابی و فروش
  • مستحكم شدن ارتباط نزديک‌تر و عميق‌تر با مشتری و جلب سريع‌تر و مؤثرتر وی
  • امكان شناسايی الگوهای مصرف مشتری، درک بهتر از نيازمندی‌های وی و پتانسیل‌های موجود برای مشتریان جدید
  • توانايی مدل سازی رفتار مشتری درون واحدهای كاری
  • استفاده از نتایج تجزيه و تحليل اطلاعات مشتری برای تصميم‌گيری تجاری
  • افزايش ميزان وفاداری مشتريان به محصول و خدمات شرکت
  • فراهم كردن شرايط مراجعه مجدد مشتری
  • نظارت و دنبال کردن فرصت های فروش محصول

مراحل مدیریت ارتباط با مشتری

ارتباط با مشتری باید بر پایه برنامه و استراتژی فروش هر شرکتی تدوین شود. مراحل آن در هشت گام به شرح زیر است: 1-شناسایی اهداف استراتژی این مدل در شرکت به طور مشخص و مشتری محور 2-شناسایی ضعف‌ها و چالش‌های بنیادین موجود در تیم کاری شرکت در بخش‌های مختلف مثل بازاریابی و.... 3-طراحی مسیری که مشتری از آشنایی با محصول شما تا خرید آن طی می کند 4-تحلیل کانال‌های کسب شناخت از محصول و چگونگی تماس با آن‌ها 5-تنظیم و مرتب سازی ارتباطات درون سازمانی متناسب با مدیریت ارتباط با مشتری 6-خلق فرآیند برای جریان کاری ساده و موثر در کل شرکت 7-تصمیم‌گیری در مورد تعریف نمایشگرهای کلیدی عملکرد جهت اندازه گیری میزان موفقیت اهداف 8-توسعه و تدوین فرآیند کلی برای بکارگیری نیروهای جدید جهت وظایف جدید آتی

مدیریت ارتباط با مشتری اجتماعی چیست؟

امروزه مدیریت ارتباط با مشتری به مدیریت ارتباط با مشتری اجتماعی تبدیل شده است؛ یعنی به جای تمرکز صرف به تراکنش های مشتری بر تعاملات مشتری به ویژه در رسانه های اجتماعی نیز توجه می شود. با ورود اینترنت روش های ارتباطی دچار تغییراتی شده است، بنابراین مشتریان نیز رفتار خود را به صورت آنلاین تغییر می دهند. در دنیای ارتباطات، مشتریان آنلاین توقع دارند اطلاعات محصول به محض تقاضا در اختیارشان باشد. آن‌ها اطلاعات مربوط به محصول را در شبکه های اجتماعی با همسالان، آشنایان یا حتی افراد ناشناس به سرعت تسهیم می‌کنند. جالب است بدانید که مشتریان آنلاین امروزه، به همسالان خود بیش از شرکت‌ها اعتماد دارند.

تغییر و تحولات در آینده

مدیریت ارتباط با مشتری امروزه می تواند تعداد محدودی از داده های مربوط به مشتری مثل تاریخ تولد و رنگ مورد علاقه لباس را ذخیره کند. این داده ها به شناخت بهتر مشتری، نیازها و علائق‌اش کمک می‌کند. اما به مرور شرکت‌ها می توانند از این داده ها برای شکل دادن روابطی شخصی‌تر با مشتریانشان استفاده کنند که این امر منجر به افزایش وفاداری مشتری می‌گردد. موارد دیگری که از تغییرات کلیدی در مدیریت ارتباط با مشتری در آینده قابل انتظار است به شرح زیر می‌باشد:

  • تنظیم و تدوین فروش، بازاریابی و خدمات مشتری تسهیل می شود.
  • مشوق ها برای حفظ و بقای مشتریان افزایش می یابد.
  • فراهم سازی نیازمندی های طرفداران برند به طور روزافزونی قابل اهمیت خواهد شد.
  • افزایش رقابت تداوم خواهد داشت.
  • استفاده از نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری، مناسب تر و راحت تر خواهد بود.
  • شخصی سازی خدمات و محصولات به ویژه در حوزه بازاریابی مهم تر و ساده تر خواهد گردید.

 

برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه کسب و کار می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: مدیریت ارتباط با مشتری



:: برچسب‌ها: مدیریت ارتباط با مشتری ,
:: بازدید از این مطلب : 843
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

آیا امکان گرفتن وام با جواز کسب وجود دارد؟ وام‌ها شرایطی را برای افراد و صاحبان مشاغل فراهم می‌کنند تا بتوانند موانع مالی موجود در سر راه خود را بردارند. گاهی نیز به دلیل ضرر و زیان‌های وارده به کسب و کارها، صاحبان مشاغل به اخذ وام از روش‌های گوناگونی روی می‌آورند. هر چند مراحل اخذ وام سخت و گاهی بسیار پیچیده است، اما پس از آشنایی با روش‌های مختلف اخذ وام می‌توان از آن سود برده و موانع را کنار زد. شما می توانید برای اطلاع از روش های تامین مالی و تسهیل در مراحل اخذ وام با کارشناسان کاردوک مشاوره دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه وام با جواز کسب می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : وام با جواز کسب

 

 

وام با جواز کسب

جواز کسب یک مجوز رسمی و قانونی است که توسط آن افراد می‌توانند در واحدهای صنفی مورد نظر خود فعالیت کنند. این نوع از جواز به صورت دائمی و موقت صادر می‌شود. از این رو بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری برای اینکه به صاحبان مشاغل وام بدهند، جواز کسب را به عنوان ضمانت درخواست می‌کنند. بنابراین دارا بودن جواز کسب برای دریافت انواع تسهیلات بانکی از جمله وام کاربردی است. برای اطلاع از شرایط گرفتن وام کلیک کنید.

اعطای وام به واحدهای صنفی

واحدهای صنفی که دارای پروانه کسب هستند می‌توانند 10 تا 100 میلیون ریال وام با بهره هفت درصدی و بازپرداخت 36 ماهه دریافت کنند. در واقع این وام به عنوان یک بسته حمایتی با دستور شخص رئیس جمهور به دارندگان جواز کسب برای رونق کسب و کار و افزایش میزان صادرات اعطا می‌شود.  در رابطه با رقمی که می توان وام گرفت نیز دستور العمل های مختلفی وجود دارد، اما اصلی ترین عامل تعیین کننده در مقدام وام، میزان اعتبار و توان شما در بازپرداخت تسهیلات است. برای اطلاع از سایر شرایط گرفتن وام کلیک کنید.

مراجعه به سایت اصناف

افرادی که می‌خواهند با جواز کسب خود وام بگیرند باید به سایت رسمی اصناف مراجعه کرده و بعد از تکمیل اطلاعات درخواستی و به پایان رساندن ثبت نام، کد رهگیری خود را دریافت کنند. این کد رهگیری برای این است که شما بتوانید از وضعیت وام درخواستی خود اطلاع کسب کنید.

جهت ضمانت

در واقع یک نکته مهم در مورد جواز کسب وجود دارد که به عنوان ضمانت در نظر گرفته می‌شود و به خود جواز کسب وامی تعلق نمی‌گیرد. شما به جای داشتن ضامن، می‌توانید از جواز کسب خود به عنوان ضامن استفاده کنید. البته برخی از بانک‌ها با وجود جواز کسب نیز از درخواست کنندگان ضامن معتبر می‌خواهند. به همین دلیل باید همه شرایط را قبل از اقدام برای دریافت وام بررسی کنید تا زحمت‌تان به هدر نرود.

شرایط و مراحل دریافت وام با جواز کسب

1- فرد باید درخواست خود را در بانک ثبت کند.

2- باید در سامانه اصناف ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت کنید.

3- باید صبر کنید تا بانک نوع فعالیت، میزان تجربه، میزان سرمایه پیش بینی شده، مبلغ فروش و میزان سود فرد را مورد بررسی قرار دهد.

4- در صورتی که فرد خوش حساب باشد و سایر وام‌های پرداختی خود را در موعد مشخص پرداخت کرده باشد، وام در ظرف مدت 15 روز به او تعلق خواهد گرفت.

5- بانک با بررسی 70 درصد ارزش کارشناسی ملک مسکونی، 60 درصد ملک اداری، 50 درصد ملک تجاری، وام را به متقاضی می‌دهند.

صاحب جواز کسب باید در بانک مورد نظر خود حساب جاری داشته باشد. این حساب باید کارکرده باشد و اصطلاحا حساب در گردش باشد. این موضوع برای بانک خیلی مهم است که سال‌ها فرد در بانک مورد نظر اقدامات مالی انجام داده باشد. این مهم نشان دهنده اعتبار مالی نزد بانک است. بانک از این طریق و با به دست آوردن اطلاعات دقیق حساب فرد مورد نظر تصمیم می‌گیرد که به او وام را بدهد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت وام با جواز کسب

  • ارائه درخواست‌نامه متقاضی به صنف مربوطه
  • ارائه پروانه کسب و مجوزهای صنعتی معتبر
  • اصل و تصویر شناسنامه
  • کپی سند مالکیت یا اجاره نامه محل کسب
  • درخواست متقاضی
  • تصویر شناسنامه مدیران شرکت
  • مجوزهای صنعتی معتبر
  • ارائه اساسنامه
  • اظهارنامه مالیاتی
  • اظهارنامه ثبت شرکت
  • آگهی تأسیس
  • مجوزهای صنعتی معتبر
  • آخرین تغییرات شرکت مندرج در روزنامه رسمی
  • ارائه کلیه صورت‌های مالی

نکته پایانی

در برخی از موارد بانک‌ها از ارائه وام با ضامن جواز کسب خودداری می‌کنند که این مهم می‌تواند برای صاحبان مشاغل دردسرهایی را ایجاد کند. از این رو اگر شما در گرفتن وام خود دچار مشکل شدید حتماً به اتحادیه صنف مورد نظر مراجعه کرده و روند کار را آنجا پیگیری کنید.

سؤالات متداول در خصوص وام با جواز کسب

به چه کسانی این وام تعلق می‌گیرد؟

در این دستورالعمل ۱۸۰ هزار واحد صنفی در ۲۲ دسته صنفی تولیدی که از نظر میزان انرژی‌بر بودن، اشتغالزایی و برخی دیگر از مولفه‌ها، حد نصاب لازم را دارند مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند.

به طور کلی تخصیص این وام برای هر صاحب شغلی چه مقدار است؟

به طور کلی می‌توان گفت تخصیص این وام 50 میلیون ریال تعریف شده است.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه وام با جواز کسب می‌توانید با مشاوران مرکزمشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : وام با جواز کسب



:: برچسب‌ها: وام با جواز کسب ,
:: بازدید از این مطلب : 1035
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

فرصت های سرمایه گذاری در هر کشوری وجود دارد و این عامل مهمی برای رشد و توسعه اقتصادی کشورها است. از آنجایی که ایران کشوری در حال توسعه است، فرصت‌های سرمایه گذاری زیادی در آن وجود دارد که اگر به آن بها داده شود، می‌تواند هم برای سرمایه‌گذاران و هم برای عموم سودمند باشد. این فرصت‌ها در هر دوره‌ای تفاوت دارند؛ اما اگر بتوانید فرصت های سرمایه گذاری را در زمان و مکان مناسب بیابید می‌توانید حداکثر سود از آن کار را برداشت کنید. مرکز کاردوک به شما در زمینه یافتن بهترین فرصت ها مشاوره ارائه می دهد.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه سرمایه گذاری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : فرصت های سرمایه گذاری

 

فرصت های سرمایه گذاری

سرمایه‌گذاران دارایی‌های خود را برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مختلف به جریان می‌اندازند. هر موفقیتی که در هر پروژه‌ای صورت گیرد، دو سر سود خواهد بود، یعنی هم سرمایه‌گذار به سود خوبی می‌رسد و هم با اتمام هر پروژه‌ای رونق و رشد اقتصادی صورت می‌گیرد. به همین دلیل فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای افراد و سازمان‌ها از اهمیت بالقوه‌ای برخوردار هستند. برای آگاهی بیشتر از فرصت‌های سرمایه‌گذاری لطفاً تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

1- فرصت های سرمایه گذاری | سرمایه‌گذاری در سهام

یکی از ساده‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری مربوط به خرید و فروش سهام در بازار بورس است. شما می‌توانید شرکت‌های مختلفی را پیدا کرده و با خرید سهام آن‌ها در بخش‌های مختلف آن سرمایه‌گذاری کنید. وقتی بتوانید شرکت‌های پُر سود را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کنید، سود قابل توجهی عاید شما خواهد شود. بازار بورس یکی از مهم‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود که این روزها رشد خوبی را تجربه می‌کند.

2- سرمایه‌گذاری در زمین

خرید زمین یک سرمایه‌گذاری بدون ریسک است. شما می‌توانید سرمایه خود را روی خرید زمین سرمایه‌گذاری کنید. هم می‌توانید زمین را با قیمت پایین خرید کنید و با مقداری سود به خریدار دیگری بفروشید که می‌خواهد روی زمین شما پروژه‌های را انجام دهد. حتی می‌توانید زمین را خریده و مدتی آن را نگه دارید تا ارزش و قیمت آن افزایش پیدا کند و بعد برای فروش آن اقدام کنید. این یک روش راحت و ایمن برای سرمایه شماست که می‌توانید آن را چند برابر کنید.

3- فرصت های سرمایه گذاری | سرمایه‌گذاری در ملک

املاک یک فرصت بزرگ سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود. شما می‌توانید ملکی را بخرید و آن را به کس دیگری اجاره دهید. همچنین می‌توانید یک ملک کلنگی را بخرید، آن را تعمیر کنید و با قیمت بالاتر بفروشید و یا می‌توانید آن را اجاره دهید. اجاره دادن املاک یکی از راه‌های بازگشت سرمایه شما و کسب سود بیشتر است. البته در مورد اجاره دادن سعی کنید اصول انصاف را رعایت کنید و اجاره‌ای که دریافت می‌کنید با مشخصات و ویژگی‌های خانه شما هماهنگی داشته باشد. این یک روش رایج در دنیا برای سرمایه‌گذاری است.

4- فرصت های سرمایه گذاری | خرید و فروش طلا

طلا یک کالای تزئینی و گرانبها محسوب می‌شود. از گذشته تا به امروز یکی از روش‌های رایج پس انداز به شما می‌رود و همچنان هم یک کالای ارزشمند و لوکس محسوب می‌شود. شما می‌توانید با سرمایه خود مقداری طلا بخرید و صبر کنید تا قیمت آن بالاتر برود، بعد می‌توانید آن را بفروشید و سود کنید. این یک فرصت سرمایه‌گذاری ساده است که همچنان نیز روی بورس است.

5- سپرده سرمایه‌گذاری

یک فرصت مناسب برای سرمایه‌گذاری از طریق سپرده سرمایه‌گذاری است. به این ترتیب شما می‌توانید دارایی‌های نقدی خود را به بانک‌ها بسپارید و ماهانه سود آن را دریافت کنید. این کار یک مزیت بزرگ دارد، ارزش پول شما حفظ می‌شود و در کنارش سودهایی با درصدهای مختلف، به حساب شما واریز می‌شود. پول شما صرف سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف می‌شود و بخشی از سودی که از طریق سرمایه شما به دست آمده شده وارد چرخه می‌شود، به حسابتان واریز می‌شود. در نظر داشته باشید این روش در کشوری مثل ایران که تورم بالایی دارد نتیجه نمی دهد، چرا که روز به روز ارزش پول (قدرت خرید) شما کاهش می‌یابد.

6-  سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش بنیان

یک راه به گردش درآمدن و افزایش سرمایه شما، مشارکت در تأمین سرمایه‌های شرکت‌های دانش بنیان است. این شرکت‌ها به دلیل بکر و نو بودن به شدت نیازمند سرمایه هستند تا بتوانند ایده‌های خود را به اجرا درآورند، شما با این کار ضمن تأمین سرمایه می‌توانید در پروژه آن‌ها شریک می‌شوید و سود بسیار قابل توجهی را کسب کنید. برای آشنایی بیشتر باشرکت دانش بنیان کلیک کنید.

7- سرمایه‌گذاری در پروژه‌های شهری

پروژه‌های شهری یکی از راه‌های مناسب سرمایه‌گذاری برای افرادی است که سرمایه‌های کلانی دارند. آن‌ها سرمایه خود برای ساخت زیر ساخت‌های شهری مثل پروژه‌های عمرانی شهری به کار می‌برند و سود حاصل از آن را دریافت می‌کنند. البته شهرداری‌های باید از سرمایه‌گذاران حمایت بیشتری کنند تا آن‌ها رغبتی برای سرمایه‌گذاری در انواع پروژه‌ها را داشته باشند.

8- فرصت های سرمایه گذاری | صنعت گردشگری

ایران رتبه دهم آثار ملی را در دنیا به خود اختصاص داده است. از این رو این صنعت گردشگری در ایران این فرصت را دارد تا افراد و سازمان‌ها روی آن سرمایه‌گذاری کنند و باعث جذب توریسم و رونق اقتصادی شوند. سرمایه‌گذاران می‌توانند سرمایه خود را در صنعت گردشگری در قالب توریسم درمانی، طب سنتی، ساخت هتل و اقامتگاه‌های سنتی و… سرمایه‌گذاری کنند. هر چقدر نیروهای سرمایه‌گذار داخلی روی این دست از پروژه‌ها سرمایه‌گذاری کنند، این صنعت وابستگی خود را از کشورهای غربی و اروپایی کم می‌کند و همین عامل باعث رونق تولید و اقتصاد کشور می‌شود.

9- سرمایه‌گذاری در صنعت بازیافت کشور

کشور ما به دلیل وسعت زیاد و وجود جمعیت بالا، زباله‌های زیادی را تولید می‌کند. از این رو روش‌های قدیمی نابودی زباله آسیب‌های غیر قابل جبرانی به طبیعت و انسان‌ها وارد می‌کند و به همین دلیل ایران در این بخش نیازمند سرمایه‌گذارانی است که در صنعت بازیافت سرمایه‌گذاری کنند. می‌توان از زباله‌های بازیافت شده مواد تازه‌ای مثل پلاستیک و … را ساخت. این صنعت تازه وارد ایران شده و هنوز به آن اندازه که باید رشد نکرده است. اگر شما علاقه‌مند هستید خدمتی برای محیط زیست، بهداشت عمومی و رونق کسب و کار کشور خود انجام دهید می‌توانید سرمایه خود را برای صنعت بازیافت در اختیار بخش‌های مختلف از جمله بخش خصوصی قرار دهید. این نوع از سرمایه‌گذاری سود خوبی دارد و از طرفی دیگر اگر از سرمایه‌گذاران داخلی در این صنعت استفاده شود، به اشتغال بسیاری از جوانان نیز کمک خواهد شد.

نتیجه گیری

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران بسیار زیاد است. اما افراد بیشتر جذب سرمایه‌گذاری در بازارهای رایج مثل طلا، سکه، دلار و سهام می‌شوند و معمولاً از انجام سایر سرمایه‌گذاری‌ها به دلیل عدم حمایت و ریسک بالا خودداری می‌کنند. اگر بخش‌های دولتی و یا خصوصی بتوانند از سرمایه‌گذاران حمایتهای مالی و معنوی به عمل آورند، آن‌ها همه سرمایه خود را صرف ساخت و آبادانی کشورشان خواهند کرد. با این حال اگر از قوانین تجارت آگاهی داشته باشید می‌توانید در همین بازار کسب و کار پر سودی شروع بکنید.

سؤالات متداول

آیا داشتن تنوع در سرمایه‌گذاری می‌تواند مفید باشد؟

از جمله اصول مهم سرمایه‌گذاری، ایجاد تنوع است. با قرار دادن تمام دارایی‌هایتان در یک بخش،ممکن است با تغییر وضعیت بازار دارایی‌های شما از بین برود، اما با روش‌های مختلف سرمایه‌گذاری مثل بورس، زمین، مسکن و … می‌توان از ضرر احتمالی جلوگیری کنید.

به چه اصل مهمی در مورد فرصت‌های سرمایه‌گذاری باید اهمیت بدهیم؟

یکی از اصول مهم برای اینکه بتوانید از فرصت‌های موجود بهترین استفاده را ببرید، قدرت ریسک پذیری است. یک سرمایه‌گذار بدون ریسک نمی‌تواند سود خوبی به دست آورد و حتی متحمل شکست هم خواهد شد.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه سرمایه گذاری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : فرصت های سرمایه گذاری



:: برچسب‌ها: فرصت های سرمایه گذاری ,
:: بازدید از این مطلب : 768
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

اقتصاد رفتاری مطالعه تصمیم‌گیری علم اقتصادی توسط افراد و نهادهاست. اقتصادرفتاری به انتخاب مشتری، رویدادهای بازار و روانشناسی انسانی می‌پردازد تا به درک تصمیمات آن‌ها کمک کند و سعی در ایجاد مدل‌های اقتصادی دقیق‌تر داشته باشد. اقتصاد رفتاری تلاش می‌کند زمینه‌های روانشناسی رفتاری و اقتصاد را متحد کند. شما با دریافت مشاوره کسب و کار از مرکز کاردوک می توانید از این علم در جهت بالا بردن بهره وری سازمان خود استفاده کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه پیش بینی های اقتصادی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: اقتصاد رفتاری

 

 

اقتصاد رفتاری

در واقع اقتصاد رفتاری به معنای تحقق واقعیت در تحلیل اقتصادی است. روانشناسی، جامعه‌شناسی، سیاست و اقتصاد نهادی (که بر قوانین بازی اقتصادی متمرکز است) برای توصیف و توضیح رفتار انسان و پدیده‌های اقتصادی به کار برده می شود. این علم به مطالعه انتخاب ها و رفتارهای جامعه در فعالیت‌های بازار می‌پردازد و برای توصیف رفتار انتخابی مردم از تئوری آینده نگر استفاده می‌کند.

ویژگی‌های اقتصاد رفتاری

1- رویکرد بین رشته‌ای و توجه به تمامی شاخه‌های علوم اجتماعی و انسانی مثل روانشناسی، جامعه‌شناسی، انسان‌شناسی و...

2- بهره‌گیری از تمام جنبه‌های دیگر شاخه‌های علوم اجتماعی شامل نظریه‌ها، ابزارها، روش‌ها و ...

3- اصلاح فرضیات در اقتصاد متعارف

4- ارایه نظریه‌های واقعگرایانه‌تر و مطابق با رفتار واقعی انسان‌ها که جنبه‌های مختلف ابعاد رفتاری افراد شامل: نیات، اعتقادات و گرایشات را مورد توجه قرار می‌دهد.

5- ارایه پیش‌بینی‌های دقیق‌تر و سیاست‌های مناسب‌تر و کاراتر.

هدف مهم اقتصاد رفتاری

اقتصادیرفتاری به دنبال این است که علم اقتصاد را از طریق بنیان‌های روانشناسی توضیح دهد. اقتصاد رفتاری به دنبال روش‌هایی است که توضیح دهد چرا مردم و گروه‌های مختلف در مورد خرید یک کالا رفتارهای متفاوتی نشان می‌دهند. یعنی می‌خواهند واقعیت را با نظریه‌های اقتصادی وارد عرصه رقابت کنند. نظریه‌های اقتصادی معمولاً یک جانبه هستند، اما هدف اقتصاد رفتاری این است که نشان دهد واقعیت‌ها از نظریه‌های خسته کننده اقتصادی جداست. همین اقدام باعث بهبود و تغییر نظریه‌های اقتصادی در عرصه خرد و کلان می‌شود.

روش‌های مورد استفاده در اقتصاد رفتاری

روش‌هایی که این علم آن را به کار می‌گیرد همان روش‌هایی است که در اقتصاد متعارف استفاده می‌شود. اقتصاد رفتاری به شواهد و آزمون خطا نیز وابسته است. اما امروزه این علم برای اینکه به نتایج بهتری برسد از روش‌های اقتصاد متعارف نیز به شکل‌های مختلف استفاده می‌کند.

مهم‌ترین موضوعات مورد توجه اقتصاد رفتاری

رفتار مالی

در رفتار مالی، این موضوع را مورد توجه قرار می‌دهد که چرا افراد در بازار خطاهای سیستماتیک را انجام می‌دهند. این نوع خطاها قیمت‌ها و بازدهی‌های بازار را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باعث می‌شود بازار کارآمد بودن خود را از دست بدهد.

رفتارهای کمّی مالی

این علم برای بررسی این موضوع از روش‌های ریاضی و آمار برای بررسی تبعیض‌های موجود در بازار و تأثیر آن بر خرید مردم استفاده می‌کند. رفتارهای کمّی مالی روی سیستم بازاریابی نیز تأثیر می‌گذارد و اقتصاد رفتاری و متخصصان آن در پی بررسی این دست از موضوعات هستند.

انتقادگرایی

انتقادگرایی به دنبال انتقاد و مخالفت از رفتارهای کمِّی مالی است. از این رو در این موضوعات اقتصاد رفتاری به دنبال این است که هر چیزی که عامل اصلی عدم موفقیت بخش جزئی و یا کلی در بازار است را مورد توجه و بررسی قرار دهند و آن را انتقاد کنند.

نظریه بازی رفتاری

نظریهٔ بازی با استفاده از مدل‌های ریاضی به تحلیل روش‌های همکاری یا رقابت موجودات منطقی و هوشمند می‌پردازد. نظریهٔ بازی، شاخه‌ای از ریاضیات کاربردی است که در علوم اجتماعی و به ویژه در اقتصاد، زیست‌شناسی، مهندسی، علوم سیاسی، روابط بین‌الملل، علوم رایانه، بازاریابی، فلسفه و قمار مورد استفاده قرار می‌گیرد. اقتصادرفتاری روابط متقابل در این موضوع و تأثیر آن بر رفتارهای اقتصادی مردم را مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهد.

نقدهای وارده

این علم مورد انتقاد بسیاری از پژوهشگران و رفتارشناسان قرار گرفته است. آن‌ها معتقدند که اقتصادرفتاری عموماً بر عقلانیت کنشگران اقتصادی تأکید دارد. آن‌ها معتقدند که رفتارهای انجام شده در محیط آزمایشگاهی نمی‌تواند کاربرد زیادی در محیط بازار داشته باشد و برای بررسی وضعیت بازار و رفتارهای اقتصادی مردم باید در بطن بازار حضور پیدا کرد.

کوتاه سخن اینکه...

اقتصادرفتاری یک شاخه جدید در دانش اقتصادی است که در کشور ما به صورت نادرستی به کار گرفته می‌شود. اگر بتوانیم اهداف اساسی و اصلی اقتصاد رفتاری که به بررسی چند و چون رفتارهای مردم در خرید (یا نخریدن) یک کالا را به درستی درک کنیم، می‌توانیم برای تغییر وضعیت اقتصادی کشور و بهبود آن اقداماتی اساسی صورت دهیم. برای ارتقای هوش مالی کلیک کنید.

سؤالات متداول در خصوص اقتصاد رفتاری

آیا این نوع از اقتصاد افراد و نابغه‌هایی هم در خود داشته است؟

بله. افرادی بودند که در شکل‌گیری و به اوج رساندن اقتصادرفتاری بسیار موفق عمل کردند. دانیل آریلی، کولین کمرر، ارنست فهر، دانیل کاهنمن، دیوید لیبیسون از جمله این افراد هستند.

چه موضوعاتی باعث می‌شود اقتصاد رفتاری آن را مورد بررسی قرار دهد؟

مسائلی چون وجود بیکاری غیر ارادی،  تأثیر سیاست پولی بر تولید و اشتغال، خطای شتاب تورم منفی هنگام بالا بودن بیکاری، شیوع پس‌انداز کم برای دورۀ بازنشستگی، بی‌ثباتی زیاد در قیمت‌های سهام نسبت به قیمت پایۀ آن‌ها، پایداری سرسختانۀ طبقۀ فقیر خودویرانگر از جمله مسائلی است که ذهن اقتصاد دان‌های رفتاری را به خود مشغول می‌کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه پیش بینی های اقتصادی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: اقتصاد رفتاری



:: برچسب‌ها: اقتصاد رفتاری ,
:: بازدید از این مطلب : 736
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

مشاوره شغلی یکی از نوین‌ترین خدماتی است که امروزه جهت پیشرفت شغلی ارائه می شود. اگر این فرصت را داشته باشید که با صاحب شرکت لبنیاتی میهن صحبت کنید، آیا این فرصت را از دست می دادید؟ درسته حتی اگر قصد تاسیس چنین موسسه‌ای را نداشتید باز هم این فرصت را از دست نمی‌دادید. مشاوره شغلی نیز توسط افراد کاردانی ارائه می شود که به خوبی می دانند برای موفقیت در هر زمینه کاری چه اقداماتی باید انجام داد. شما می توانید برای دریافت مشاوره شغلی با بهترین کارشناسان مرکز کاردوک مشاوره دریافت کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره شغلی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : مشاوره شغلی

مشاوره شغلی

مهم نیست که در چه مرحله‌ای در حرفه خود قرار بگیرید، دوره‌هایی وجود خواهد داشت که شما نسبت به تصمیمات بعدی خود احساس سستی یا عدم اطمینان می‌کنید. هنگامی که این اتفاق می‌افتد، مشاوره شغلی می‌تواند برخی از استرس‌ها را از دوش شما بردارد. امروز در مورد مشاوره شغلی با هم مطالب ارزشمندی را می‌خوانیم. لطفاً تا انتها همراه ما باشید.

مشاور شغلی چه کاری انجام می‌دهد؟

با استفاده از ابزارها، ارزیابی‌ها و سطح مهارت‌ها، مشاوران شغلی به افراد كمک می‌كنند تا در مورد مسیرهای شغلی خود تصمیم گیری كنند، مهارتهای جستجوی شغلی را آموزش دهند و روی روش‌های حل تعارض برای كاربرد در محیط كار، كار كنند.

از همان آغاز، مشاوران شغلی به دانشجویان كمک می‌كنند كه علایق، نقاط قوت و مهارت‌های خود را در رابطه با رشته‌های دانشگاهی و مسیرهای تحصیلی بررسی كنند.

خدماتی که مشاوران شغلی ارائه می‌دهند

1- جلسات مشاوره فردی و گروهی

2- آموزش تصمیم گیری، حل تعارض و مهارت‌های جستجوی شغل

3- ارائه پشتیبانی از استرس شغلی، درگیری، از دست دادن و انتقال شغل

4-  مشارکت در مسائل مربوط به پیشرفت شغلی که بر سیاستها و قوانین اجتماعی تأثیر می‌گذارد

5- به شما کمک می‌کند تا بفهمید که چه کسی هستید و از تحصیلات، شغل و زندگی خود چه می‌خواهید.

6- به شما در شناسایی عوامل مؤثر در پیشرفت شغلی، ارزیابی علایق، توانایی‌ها و ارزش‌های خود کمک می‌کند.

7- به شما در یافتن منابع و منابع اطلاعات شغلی کمک می‌کند.

مهارت‌های حرفه‌ای مشاوره شغلی

1- مهارت ارتباطی خوب

2- مهارت خوب در مصاحبه و پرسشگری

3-  شنونده خوبی بودن

4- صبر و حوصله

5- داشتن دانش و اطلاعات کامل از مشاغل، ویژگی‌ها و شرایط کنونی آنها در کشور

6- توانایی جستجوی اطلاعات

7- قدرت بیان مناسب جهت ایجاد انگیزه و ارائه مناسب توضیحات به مراجعان

8- توانایی هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی برای رسیدن به اهداف تعیین شده برای مراجعان

9- مهارت کار با کامپیوتر به خصوص استفاده از اینترنت برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز

چه کسی به مشاوره شغلی نیاز دارد؟

از آنجا که پیشرفت شغلی یک فرآیند مادام العمر است، مشاوره شغلی می‌تواند برای همه افراد، از جمله دانشجویان سال اولی، نوجوانان، سالمندان و حتی فارغ التحصیلان مناسب باشد. هر چه زودتر تصمیم‌گیری‌ در مورد آینده خود را شروع کنید، بهتر آماده می‌شوید. توصیه می‌کنیم از سال اول دانشگاه با یک مشاور شغلی گپ و گفتی داشته باشید.

مشاوران شغلی با چه چیزی می‌توانند به ما کمک کنند؟

مشاوره شغلی شامل خدمات متنوعی است که از ارزیابی شغلی گرفته تا نوشتن یک رزومه متغیر است. یک مشاور شغلی می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند:

1- آزمون‌ها و ارزیابی‌های مهارت

یک مشاور شغلی می‌تواند با انجام تست‌های مهارت و ارزیابی، به شما در شناسایی زمینه شغلی مناسب کمک کند. آنها می‌توانند به شما در شناسایی مجموعه مهارت‌های خود و کارهایی که با مهارت‌های خاص شما مطابقت دارند کمک کنند.

2- بررسی گزینه‌های شغلی

مشاوره شغلی می‌تواند به شما کمک کند نگاهی دقیق‌تر به گزینه‌های مختلف شغلی بیندازید. شاید مطمئن نیستید که مشاغل با کدام نقاط قوت و مهارت شما مطابقت دارد. یک مشاور شغلی می‌تواند در شناسایی شغل‌های مناسب به شما کمک کند. شاید شما در حال ایجاد تغییر شغلی هستید و می‌خواهید بدانید که چه چیزی در دسترس است. مشاوره شغلی می‌تواند به شما کمک کند تا تمام گزینه‌های ممکن برای شما روشن شود.

3- تدوین یک برنامه اقدام شخصی

گاه دقیق می‌دانیم به چه شغلی علاقه داریم، اما مطمئن نیستیم که برای رسیدن به آن چه مسیری را باید طی کنیم. یک مشاور شغلی می‌تواند به شما در ایجاد برنامه عملی برای رسیدن به آنچه که می‌خواهید، کمک کند.

4- مصاحبه حرفه‌ای

روند مصاحبه واقعی می‌تواند برای شما استرس‌زا باشد. از این رو مشاوران شغلی برنامه‌ی مصاحبه غیر واقعی را برای شما ایجاد می‌کنند تا در آن تمرین کنید که در شرایط واقعی چگونه عمل کنید. همچنین طریقه رزومه نویسی و ساختن رزومه را نیز آموزش می دهند. برای اطلاع از چگونگی رزومه نویسی کلیک کنید.

5- غلبه بر موانع

یک مشاور شغلی می‌تواند به شما در شناسایی و برخورد با مواردی که سد راه شما هستند، کمک کند. به عنوان مثال، اگر دچار اضطراب یا افسردگی هستید و این موارد باعث ایجاد مشکل در حرفه شما می‌شود، می‌توانند با مراجعه به روانپزشک یا درمانگر سلامت روان، به شما کمک کنند.

6- توسعه شبکه

شبکه شغلی برای بسیاری از افراد می‌تواند سخت باشد. این بخش مهمی از پیشرفت شغلی است. شبکه سازی می‌تواند در یافتن مشاغل جدید و پیشرفت در آن به شما کمک کند. بنابراین، شما باید یاد بگیرید که روابط خود را با همکارانتان بهبود ببخشید و از فرصت‌های جدید استفاده کنید. یک مشاور شغلی می‌تواند به شما در انجام چنین کاری کمک کند.

فرآیند یک مشاوره شغلی حرفه‌ای

1- ارزیابی کاملی از وضعیت سلامت روان فرد انجام شود

2- ارزیابی کاملی از سبک شخصیتی فرد انجام شود.

3- ارزیابی کاملی از علایق و رغبت‌های شغلی فرد انجام شود

4- اطلاعات کاملی در مورد ویژگی‌های مشاغل مختلفی که فرد به آنها علاقه نشان می‌دهد در اختیار مراجع قرار داده شود

5- به فرد کمک می‌شود تا بتواند ارزیابی واقع بینانه‌ای از میزان انطباق ویژگی‌های شخصیتی‌اش با شغل با مشاغلی که بیشترین تناسب را با آنها دارد را به دست آورد.

6- با توجه به جمیع متغیر‌های مؤثر بر انتخاب و سازگاری شغلی مثل درآمد، مسافت، آینده شغل از منظر تحولات اقتصادی اجتماعی و … به بهترین انتخاب ممکن دست بزند.

کوتاه سخن اینکه...

مشاوره شغلی می‌تواند بهترین گزینه برای راهنمایی انتخاب و تغییرات شغلی باشد. به دلیل اهمیت شغل با زندگی افراد باید همیشه در مورد مسائل حرفه‌ای خود با بهترین و حرفه‌ای‌ترین مشاوران گفتگو داشته باشیم تا روند تصمیم‌گیری را با کیفیت بهتری انجام دهیم.

سؤالات متداول در خصوص مشاوره شغلی

آیا می‌توانیم به صورت تلفنی نیز مشاوره شغلی دریافت کنیم؟

مشاوره‌های تلفنی امروزه بسیار به صرفه‌تر و با کیفیت‌تر هستند. از این رو شما می‌توانید با مراکز مختلفی که به صورت حرفه‌ای در مورد کسب و کار مشاوره ارائه می‌دهند تماس گرفته و مشاوره مورد نظر خود را دریافت کنید.

آیا مشاوره می‌تواند برای ما تصمیم بگیرد؟

هیچ مشاوری به جای شما تصمیم نمی‌گیرد. مشاوره شغلی با دانشی که دارد بهترین راه‌حل‌ها و مسیرها را به شما نشان می‌دهد و در نهایت این شما هستید که باید تصمیم مورد نظر را اتخاذ کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره شغلی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : مشاوره شغلی



:: برچسب‌ها: مشاوره شغلی ,
:: بازدید از این مطلب : 770
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

طبق آخرین آمار صادرات به عراق در کل بیش از 63 میلیارد دلار و فروش نفت با بیش از 5 میلیون بشکه بخش بزرگی از درآمد صادرات به عراق را تشکیل می‌دهد. عراق با جمعیتی بالغ بر 43 میلیون نفر بازار هدف مناسبی برآورد می‌شود. واردات در این کشور به دلیل فقدان شرکت‌های صنعتی نقش مهمی در تهیه انواع کالاها دارد. در سال 2017 بیش از 30 میلیارد دلار کالا و خدمات به عراق صادر شده که این رقم در حال افزایش نیز هست. با این وجود حضور در بازار عراق ریسک بالایی داشته اما مزایای بسیاری نیز به همراه دارد. با دریافت مشاوره کسب و کار از مرکز کاردوک می‌توانید میزان این ریسک را به پایین‌ترین حد ممکن برسانید.

برای دریافت مشاوره  در زمینه صادرات به عراق می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : صادرات به عراق

صادرات به عراق

اولین شرط برای صادرات به این کشور علامت گذاری و بسته بندی تمام محصولات به زبان عربی است. حضور در بازار عراق مستلزم حضور نمایندگان محلی و ایجاد روابط نزدیک تجاری است. حضور در بازارهای مرزی می‌تواند فرصتی برای ملاقات با تجار عراقی و دیده شدن کالاها ایجاد بکنند. گاهی اوقات چند هفته یا ماه طول می‌کشد تا روابط تجاری شکل بگیرد. بازاریابی در عراق به صبر صادرکنندگان احتیاج دارد. تهیه بروشور و کاتالوگ به زبان عربی با عناصر فرهنگی می‌تواند تأثیر مثبتی در فروش شما داشته باشد. کسانی که دارای کارت بازرگانی هستند، برای خارج کردن و وارد کردن کالا در حجم های بالا به آن نیاز خواهند داشت. شما می توانید برای دریافت کارت بازرگانی کلیک کنید.

فرصت‌های بازار عراق

عراق در حال ساخت و ساز است و دولت بودجه زیادی برای این کار اختصاص داده است. از طرفی دیگر بسیاری از زیرساخت‌های عراق از بین رفته‌اند و نیاز به سرمایه گذاری دارند. همچنین در بخش کالا و خدمات، در بسیاری از صنایع از جمله مواد غذایی، دارویی، کشاورزی، پتروشیمی، تجهیزات الکترونیکی، ارتباطات از راه دور و غیره نیاز به واردات کالا و سرمایه‌گذاری دارد.

چالش‌های بازار عراق

اصلی‌ترین چالش در بازار عراق رقابت با کمترین قیمت است. با این حال، درآمد سرانه در عراق نزدیک به 17000 دلار می‌باشد. اما باید در نظر بگیرید که فقر در این کشور بسیار زیاد است. سهامداران عمده در بازار عراق شامل ایران، چین و امارات هستند. عراق به سه بخش اعراب سنی، کردها و شیعان تقسیم می‌شود. تجارت با منطقه خودمختار کردستان به دلیل محدودیت کمتر، سودآورتر است. مناطق آزاد در کردستان عراق، راه‌های سرمایه‌گذاری را منطقی‌تر می‌کنند.

قیمت‌گذاری در بازار عراق

حضور در بازار عراق نیازمند توجه به قیمت‌گذاری است. به دلیل فقر زیاد و درآمد کم، باید قیمت‌گذاری را در سطوح پایین در نظر بگیرید. حضور رقبای قدرتمندی مانند ترکیه و چین باعث می‌شود رقابت در این کشور پیچیده‌تر شود. شما باید هزینه حمل و نقل ویژه و تعرفه‌های سفارشی را با قیمت نهایی پرداخت کنید. صادر کنندگان باید قیمت‌گذاری‌های حاشیه‌ای را برای نمایندگان محلی خود در نظر بگیرند.

محدودیت تجارت

دولت تشکیل شده در عراق جدید است. تنظیم تعرفه در این کشور با روشی پیچیده و سریع صورت می‌گیرد. این امر صادرکنندگان را در یک چالش غیرقابل پیش بینی قرار می‌دهد و خطرات تجاری با عراق را بالا می‌برد. عراق نفت و اسلحه را از طریق شرکت‌های دولتی وارد می‌کند و قرارداد می‌‌بندد. روابط فردی برای حضور در بازار عراق بسیار حیاتی است. این کشور فرهنگ‌های بسیاری دارد، اما اکثریت آنها مسلمان هستند. ورود محصولات غیر اسلامی مانند گوشت خوک، مشروبات الکلی و غیره ممنوع است.

موافقت‌نامه‌های عراق و توافق‌های بین المللی

متن موافقت نامه مشارکت و همکاری اتحادیه اروپا و عراق در 11 مه 2012 به امضا رسیده است. مقررات تجارت آن به طور موقت در تاریخ 1 اوت 2012، تا زمان تکمیل مراحل تصویب برای کل توافق نامه وارد عمل شده است. عراق عضو ناظر سازمان تجارت جهانی است و با كشورهاي تركيه، مالزي، آمريكا، چين، مصر، فرانسه، ايتاليا، ژاپن، اردن، روسيه، تونس، هند و انگلستان توافق‌های دو جانبه دارد.

مجوزهای لازم برای صادرات به عراق

1- فاکتور فروش به زبان عربی یا انگلیسی

2- گواهی مبدأ (به زبان انگلیسی و عربی)

3- گواهی بهداشت از سازمان نظارت بر سلامت برای محصولات غذایی

4- گواهی‌نامه انطباق با استاندارد مورد تقاضای کشور عراق COC

5- لیست اظهار کالا ( که شامل نام و مقدار کالا و اطلاعات جامعی در مورد کالای صادراتی می‌باشد).

6- نامه از درخواست‌کننده واردات (اگر مشتری خریدار انحصاری کالا باشد)

7- تهیه برچسب‌های کالا به زبان انگلیسی و عربی

8- گزارش تست، نمونه‌برداری و بازرسی کالا

9- اخذ استاندارد محیط زیست

10- تأییدیه ساخت کالا از سازمان استاندارد

11- تهیه پکینگ لیست برای صادرات کالاهایی که شامل چند نمونه جنس متفاوت هستند.

12- سپردن پیمان یا تعهد ارزی

13- قرارداد حمل و بیمه

موانع بر سر راه صادرات به عراق

  • عقب ماندگی سیستم بانکی در عراق
  • قوانین خلق‌الساعه و تفاوت در اجرای آن در استان‌ها
  • پیچیدگی امور اداری و تجاری در عراق
  • عدم اتصالات خطوط ریلی در ایران و عراق
  • آشنا نبودن تجار ایرانی با بافت فرهنگی و سیاسی
  • مشکلات امنیتی در برخی مناطق خاص
  • تفاوت مقررات تجاری در عراق و اقلیم
  • نهادینه نشدن روابط بانکی به تناسب روابط تجاری
  • زبان رسمی متفاوت

مزایای سرمایه‌گذاری در عراق

  • معافیت از مالیات‌های داخلی و عوارض گمرکی خروجی و ورودی
  • صدور اقامت جهت برای سرمایه‌گذاران و کارکنان خارجی آن‌ها
  • تأمین امنیت سرمایه‌گذاران
  • تأمین تجهیزات و پروژه‌‌ها
  • امکان صادرات به اتحادیه کشورهای عربی بدون عوارض گمرکی
  • در اختیار گذاشتن زمین متناسب با پروژه‌های سرمایه‌گذاران به صورت رایگان
  • تضمین اصل سرمایه وارد شده توسط نخست وزیر عراق

طبق مطالبی که گفته شد، صادرات به عراق با توجه به خلاءهایی که در این کشور وجود دارد می‌تواند بسیار سودمند باشد. این کشور پذیرای سرمایه‌گذارانی است که تلاش دارند به آبادانی این سرزمین بپردازند.

سؤالات متداول در خصوص صادرات به عراق

چه کالاهایی را می‌توانیم به عراق صادر کنیم؟

صادرات ماشین آلات صنعتی، صادرات دارو و لوازم درمانی، صادرات محصولات غذایی، صادرات مواد بهداشتی و آرایشی، صادرات پارچه و محصولات نساجی، صادرات فراورده‌های پتروشیمی و نفتی فرآوری شد، صادرات مصالح ساختمان، صادرات لوازم برقی خانگی، صادرات فراورده‌های سلولزی، صادرات مواد شیمیایی و مواد معدنی، صادرات میوه‌جات و صیفی‌جات و صادرات محصولات دامی از جمله کالاهای صادراتی به عراق است.

عمده‌ترین مشکلاتی که صادر کنندگان با آن رو به رو می‌شوند چه چیزهایی هستند؟

معیوب شدن کالا در فرآیند صادرات یا واردات کالا، تغییر نرخ برابری ارز، افزایش پیش بینی نشده هزینه های حمل و نقل کالا، پرداخت نکردن پول کالایی که صادر کردید توسط طرف خارجی، وقوع جنگ یا ناآرامی های اجتماعی در کشور خارجی پس از بستن قرارداد از جمله عمده‌ترین این مشکلات است.

برای دریافت مشاوره در زمینه صادرات به عراق می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : صادرات به عراق



:: برچسب‌ها: صادرات به عراق ,
:: بازدید از این مطلب : 764
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 فروردين 1399 | نظرات ()