نوشته شده توسط : کاردوک

طرح توجیهی تولید تلویزیون با روشن کردن مسیر سرمایه گذار و تولید کننده به شروع و ادامه کار جهت می‌دهد. صنعت لوازم خانگی با دامنه‌ای بسیار وسیع و متنوع، قابلیت تبدیل به مهمترین صنعت تولیدات غیر نفتی کشور را دارد. کیفیت محصولات این حوزه از جهت رقابتی بودن؛ وابستگی شدیدی به سطح تکنولوژی صنایع بالادستی و بخش‌های مختلف علل الخصوص صنعت تولید قطعات برد و پانل‌های الکترونیک، صنایع پلیمری تولید قطعات و بدنه و صنایع تولید قطعات فلزی مورد نیاز دارد. پس تولید لوازم خانگی می‌تواند موتور محرکه توسعه اشتغال و تولید در کشور باشد. تکیه بر کیفیت و قیمت قابل رقابت با انواع برندهای خارجی می‌تواند پاسخگویی مناسبی به تقاضای بازار داخل و بستری برای صادرات این محصولات نیز باشد. در ادامه خلاصه‌ای از طرح توجیهی تولید انواع تلویزیون‌ها را شرح داده‌ایم.

برای دریافت مشاوره در زمینه اطلاع از طرح توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید. 

 

منبع: طرح توجیهی تولید تلویزیون

 

طرح توجیهی تولید تلویزیون | معرفی محصول

طرح حاضر بر ساخت مجموعه‌ای از کالاهای مورد نیاز در محیط های خانگی و اداری همانند چای ساز، آبمیوه گیری، اتو بخار برقی، آبسردکن و تلویزیون قابل توسعه است. در فاز نخست پیش امکان‌سنجی برآوردهای فنی و مالی و اقتصادی جهت ساخت تلویزیون ارایه می‌گردد. برای ارائه سفارش جهت نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

تلویزیون

تلویزیون به عنوان یک وسیله ارتباطی، دارای یک گیرنده ویژه صدا و تصویر از طریق امواج الکترومعناطیسی است که با تحول تکنولوژی و امکان دریافت امواج از شبکه های ماهوره ای کاربرد بسیار وسیع‌تری را به لحاظ کمی و کیفی پیدا کرده است.

نسل‌های نوین این دستگاه امکان دریافت و پخش‌ برنامه بسیار متنوعی را مطابق با سلایق مختلف انسان‌ها فراهم نموده است. بگونه‌ای که اکنون در جهان به عنوان جز لاینفک وسایل خانگی و اداری جای خود را در زندگی انسان‌ها ثبت کرده است. در این طرح هدف تولید محصولاتی است که در آن‌ها از تکنولوژی و پلاتفرم‌های نوین تولید قطعات استفاده می‌شود. هم اکنون در جهان انواع تلویزیون LED با کيفيت رقابتی وجود دارد. این تلویزیون‌ها با کد ایسیک بشرح ذیل در ایران تولید می‌شوند.

ال ای دی         3230512305

او ال ای دی      3230512307

سه بعدی         3230512308 

در این طرح تولید محصولات فوق با كيفيت صادراتی مد نظر است.

ویژگی‌های فنی تلویزیون

تولید تلویزیون در ایران  باید از استاندارد ملی ایران (به شماره 4582) و آزمون‌های مرکز تحقیقات صنایع الکترونیک ایران و استانداردهای بین المللی آزمون ایمنی و سازگاری الکترومغناطیسی تبعیت نماید. این استانداردها بر ايمنی تلوزیون در شرایط محیطی، پایداری در مقابل نوسانات الکتریکی و مقاومت مطلوب الكترونيكی دستگاه‌ها و قطعات و ترمينال‌ها اتصالات الكتريكی، بستهای مكانيكی، لامپ‌ها و صفحات تصويری و منابع تغذیه، باتری، سیستم کنترل از راه دور و برای دريافت، گیرنده دریافت سيگنالهای صوتی و تصويری و همچنین کنترل تابش‌های خطرناک دلالت و نظارت دارد.

مواد اولیه تولید تلویزیون

مواد اولیه مورد استفاده در خط تولید نهایی شامل فریم پلاستیکی روی پنل، برد قدرت یا منبع تغذیه، مادر برد اصلی، قاب پلاستیکی بدنه، پنل اصلی LED، بلندگوهای مستقر درون آن، دستگاه کنترل از راه دور، بردها و ماژول‌های الکتریکی، انواع سیم و کابل‌های فلت و معمول کانکتوردار، پیچ و مره‌های استیل است که براساس دانش فنی و پلت فرم های منطبق با آخرین تکنولوژی های مورد استفاده انواع تلویزیون های استاندارد در سطح بین المللی با الزام به تضمین کیفیت قطعات از کمپانی‌های تولیدکننده معتبر در سطح جهان تامین می‌گردد.

موارد کاربرد تلویزیون  

با توجه به پیشرفت دنیای ارتباطات و فناوری و وجود تعداد زیادی کانال‌ها و ایستگاه‌ها فرستنده امواج تلویزیونی ماهوره‌ای در سطح کره زمین و امکان دسترسی به برنامه تمامی شبکه ها از طریق رسیور و تلویزیون، وجود این محصول در تمام مراکز خانگی، اداری، تجاری و صنعتی به عنوان یک نیاز اساسی ارتباطی و ضروری برای انسان تبدیل شده است.

لذا تلویزیون محصولی است که توانسته نیازهای مختلف تفریحی، آموزشی، بهداشتی و اطلاع رسانی انسان‌ها را تامین و به جز لاینفک لوازم مورد استفاده در زندگی مردم تبدیل کند. تولید آن متنوع بوده و سزیعاً تابع رشد تکنولوژی است. با توجه به مصرف روز افزون جهت جایگزینی محصولات قدیمی و تامین نیازهای جدید تولید آن باید خود را با رشد تکنولوژی و نیاز بازار هماهنگ نماید.

طرح توجیهی تولید تلویزیون | دانش فنی و استاندارها

در کشورهای جهان با توجه به استفاده از شبکه برق متناوب 50 یا 60 هرتز استاندارد متفاوتی برای فرستنده‌ها و گیرنده‌های تلویزیون شکل گرفته است. در نتیجه استاندارد همه دستگاه‌های تلویزیونی در جهان یکسان نیستند؛ بیشتر مشکلات سازگاری بین استانداردهای تلویزیون در سراسر جهان ناشی از تفاوت اساسی در فرکانس برق مورد مصرف و تبعات تکنیکی آن در ایجاد تصویر متحرک تلویزیونی است.

در این طرح دانش فنی انتخاب شده بر اساس پلت فرم کمپانی های بزرگ تولیدکننده قطعات تلویونی در دنیا انتخاب شده و الزام رعایت کیفیت قطعات مورد مصرف مطابق با آزمون‌های استاندارد در این فرایند بسیار ارزشمند است. چرا که طول عمر محصول تلویزیون بطور عمده وابسته به کیفیت قطعات الکترونیکی آن است.

خط مونتاژ

خط مونتاژ قطعات جهت تولید محصول نهایی همزمان با کنترل کیفیت حین فرایند تولید است. به گونه‌ای که امکان خطا در نصب قطعات به حداقل برسد در این صورت قطعات منفصله می‌تواند بر روی خط انتقال نوار نقاله با امکان کار از دو طرف به صورت سلسله مراتبی مطابق طراحی وارد خط تولید شده و توسط پرسنل آموزش دیده بصورت کنترل شده روی شاسی اصلی حاوی پنل نصب و تا انتهای خط مونتاژ به پیش برود.

سپس محصول مونتاژ شده در بخش کنترل کیفیت تصویر و قطعات مونتاژ شده بصورت نرم افزاری مورد تست قرار می‌گیرد. در صورت پاس نمودن شاخص‌های کیفیت قطعات تصویر و برنامه‌ها می‌تواند به بخش بسته بندی منتقل و آماده ورود به بازار شود.

طرح توجیهی تولید تلویزیون |  LED

قطعات استاندارد تلویزیون  بصورت CKD درخط تولید بصورت سلسله مراتبی  در روی نوار نقاله متحرک با قابلیت کار از دو طرف و مجهز به ابزار دفیق کنترلی پنومانیک و الکتریکی و سیستم‌های روشنایی و کنترل کیفیت مونتاژ فیزیکی می‌شود. در ابتدا این خط  پانل تلویزیون روی فریم پلاستیکی نگهدارنده قرار گرفته و سپس بسته به نوع مدل و سایز تلویزیون ماژول‌ها و بردهای الکترونیک شامل برد اصلی، برد اینور ترمبدل ولتاژ ،بلندگوها، پاور برد، برد کنترل، برد صفحه کلید جلو، برد تایمینگ تی اف تی، برد وای سوز یا زد سوز به همراه برقراری ارتباط توسط سیم‌های کانکتور فلت و معمول مورد نیاز برقراری ارتباط الکتریکی خاص هر مدل بصورت کنترل شده نصب می‌شوند.

سپس با بسته شده قاب پلاستیکی پشت، تلویزیون بصورت عمودی در خط ویژه بررسی نرم افزاری و فیزیکی کنترل کیفیت برد، تصویر، گیرنده، پاور کورد، سوکت‌ها و پورت‌های مختلف، هدفون، یواس پی، شبکه، وی جی ای، ورودی و خروجی صدا و تصویر، خروجی اپتیکال، تیونر آنتن و وایرلس قرار می‌گیرد. در صورت تطبیق با شاخص‌های استاندارهای فیزیکی و نرم افزاری به بخش بسته‌بندی نهایی محصول منتقل می‌شود.

طرح توجیهی تولید تلویزیون | بررسی بازار و رقبا

بر اساس آمار رسمی منتشره تا پایان سال 1396 واردات قطعات تلویزیون با پیش کد تعرفه وارداتی 8529 قریب به 585میلیون دلار بوده است. در فرودین سال 1398این واردات با ارزش ریالی 15116میلیارد ریال معادل 356هزار دلار بوده است.

تعداد کل بنگاههای تولید انواع تلویریون نسل های گذشته و جدید در کشور 172 واحد با ظرفیت اسمی 29سالیانه میلیون دستگاه و سرمایه گذاری ثابت 18799میلیارد ریال می‌باشد. از این تعداد 51 واحد با سرمایه گذاری ثابت 8933میلیارد ریال و سرمایه در گردش 7771میلیارد ریال و با ورود 55میلیون یورو ماشین آلات صنعتی با ظرفیت اسمی 12میلیون دستگاه انواع تلویزیون سه بعدی، LED و OLED مشغول هستند.

این در حالی است که تعدادی از بنگاه‌های صنعتی در کشور مشغول به ساخت بخشی از بردهای الکترونیکی مورد نیاز در ساخت تلویزیون‌های فوق الذکر هستند و به مرور دانش ساخت ماشین آلات خط مونتاژ نیز بومی شده و نیاز به واردات آن نیست.

طرح توجیهی تولید تلویزیون | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث یک واحدصنعتی تولید تلویزیون با ظرفیت 50000 دستگاه انواع تلویزیون سه یعدی، LED و OLED معادل 235224 میلیارد ریال سرمایه اولیه نیاز دارد. نرخ بازدهی سرمایه گذاری با احتساب 300 روز فعالیت سالانه نزدیک به سه سال برگشت سرمایه اولیه خود را خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد ارائه شده است. مسلما با گذشت زمان و تغییر شرایط اقتصادی باید مطالعات پیش امکاسنجی بروز رسانی شود.

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین  3000 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی ) 1530 متر مربع
3 دستگاههای  خرید  داخلی و خارجی 32199 میلیون ریال

 

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیف موضوع هزینه ها  (میلیون ریال )
1 سرمایه گذاری ثابت 82288
2 سرمایه گذاری  درگردش 152936
3 کل سرمایه گذاری 235224
4 هزینه تولید سالیانه 973197

 

   شاخص های مالی

موضوع  
نرخ بازده داخلی IRR 28  درصد
دوره برگشت سرمایه 3/1

 

طرح توجیهی تولید تلویزیون | مزایای اجرای طرح

تولید تلویزیون با توجه به سرعت تغییر تکنولوژی و با دارا بودن تنوع بالا به لحاظ فنی، سایز و کیفیت تصویر در پاسخ‌گویی به نیازهای متنوع انسانی و بومی سازی بخشی از تکنولوژی ساخت قطعات و بردها می‌تواند ارزش افزوده مناسبی را ایجاد نماید. با تکیه بر کیفیت و برندسازی امکان صادرات آن به عنوان یک مزیت بالقوه می‌تواند باشد. تقاضا و تنوع تولید جذابیت قابل قبولی را برای سرمایه‌گذاری ایجاد می‌نماید.

وجود نیروی انسانی متخصص در حوزه الکترونیک مزیت است که در بخش تحقیق و توسعه می‌تواند به بومی سازی ساخت بردها کمک نماید. تولید و بومی‌سازی ساخت کالاهای خانگی با برند معتبر در سطح ملی یک مزیت محسوب می‌شود.

نتایج مطالعات فنی، اقتصادی و مالی

تولید انواع تلویزیون بخشی از تولید انواع لوازم برقی خانگی است که می‌تواند با بومی شدن دانش فنی حاصل از مونتاژ محصولات در فاز اول از طریق تحقیق و توسعه کمک شایانی به رشد تکنولوزی تولید در کشور و افزایش صادرات نماید. در این راستا امکان اخذ مجوزهای لازم و تامین زیرساخت طرح‌های فنی به صورت قانونی فراهم است. این طرح به عنوان فاز اول مجموعه تولیدات لوازم خانگی در ظرفیت‌های افتصادی در دستور کار قرارداد جهت اخذ مشاوره و اطلاعات در تمامی مراحل انجام کار  از زمان بررسی اولیه طرح تا پیاده سازی و به بهره‌برداری رساندن آن از کارشناسان خیره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه اطلاع از طرح توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید. 

 

منبع: طرح توجیهی تولید تلویزیون



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید تلویزیون ,
:: بازدید از این مطلب : 1080
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

راه اندازی تولیدی پوشاک آرزویی دست یافتنی برای هر کسی می تواند باشد. این یک کسب و کار سودمند است به شرطی که بتوانید با مدیریت حساب شده وارد این کار شوید. باید توجه داشته باشید علاوه بر سرمایه لازم برای شروع کار، نیاز به برآورد نیاز بازار، نحوه تولید، تامین مالی، مدیریت منابع انسانی و غیره دارید. در ادامه این مقاله به شما اطلاعاتی جهت شروع این کار داده شده است. با دریافت مشاوره کسب و کار از مرکز کاردوک با بهترین طرح های تولیدی آشنا شوید.

 

برای دریافت مشاوره جهت راه اندازی تولیدی پوشاک می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : راه اندازی تولیدی پوشاک

 

 

 

راه اندازی تولیدی پوشاک

برای راه اندازی کسب و کار تولیدی پوشاک باید توصیه‌هایی را در نظر داشته باشید. در زیر ما نکات مهم و کلیدی راه اندازی این کسب و کار سودآور را به شما یاد می‌دهیم تا بتوانید ضمن ایحاد رونق اقتصادی، منبع درآمد خوبی برای خودتان و دیگران ایجاد کنید.

گام اول | تعیین هدف از تولیدی پوشاک

برای انجام هر کاری شما باید اهدافی را برای خود در نظر بگیرید. در راه اندازی یک تولیدی پوشاک باید با خودتان صادق باشید و بفهمید که از راه اندازی یک تولیدی پوشاک چه هدفی را در نظر دارید. یادتان باشد اگر در هدف شما علاقه‌ای وجود نداشته باشد، نمی‌توانید گام‌های خود را بلند بردارید و ممکن است با موانع جدی و بزرگی رو به رو شوید. پس روشن کنید که چه هدفی دارید و چه آینده‌ای را برای خود ترسیم کرده‌اید.

گام دوم | تعیین نوع فعالیت تولیدی پوشاک

دامنه فعالیت برای تولیدی پوشاک بسیار گسترده است. شما باید بدانید می‌خواهید در چه زمینه‌ای تولیدی باز کنید. تولیدی پوشاک زنانه، مردانه، پچه‌گانه و... این مهم به شما کمک می‌کند تا در مورد منابع و وسایلی که قرار است تهیه کنید، اطلاعاتی به دست آورید.

گام سوم | کسب دانش لازم درباره تولیدی پوشاک

اگر در زمینه تولیدی پوشاک اطلاعاتی ندارید، قبل از شروع فعالیت باید نسبت به افزایش دانش خود اقدام کنید. کسی که می‌خواهد یک تولیدی راه اندازی کند باید دوره‌هایی را بگذراند. بسته به این که تولیدی شما در چه زمینه‌ای فعالیت می‌کند، آموزش‌هایتان نیز متفاوت است. این دوره‌ها را می‌توانید در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای بگذرانید.

گام چهارم | مقابله با ترس‌ها

برخی افراد ضمن داشتن شرایط مناسب برای راه اندازی یک تولیدی پوشاک از انجام این کار خودداری می‌کنند. چون قبول مسئولیت برای آن‌ها سخت است و از طرف دیگر می‌ترسند هزینه‌هایی که برای انجام این کار در نظر می‌گیرند، از بین برود. اگر شما واقعاً خواهان راه اندازی یک تولیدی هستید نباید با شک و تردید در این راه قدم بگذارید. هر قدمی که شما با ترس برمی‌دارید برابر است با اشتباهات بزرگ. پس هرگونه ترس را کنار گذاشته و روحیه‌ ریسک پذیری را در خودتان بالا ببرید تا تجارت مورد علاقه خود را راه اندازی کنید.

گام پنجم | برنامه‌ریزی

هر کاری نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اصولی است. وقتی شما تصمیم خود را برای راه اندازی یک تولیدی پوشاک گرفتید، حالا وقت آن است به فکر تهیه مکان، دستگاه‌های مورد نیاز و لوازم مناسب باشید. سعی کنید برای خرید این وسایل و پیدا کردن مکان مناسب، از افرادی که قبلاً این راه را طی کرده‌اند و یا متخصصین این حرفه مشاوره و کمک بگیرید.

گام ششم | اخذ جواز کسب از اتحادیه

هر شغلی نیازمند جواز مخصوص به خود است. تولیدی پوشاک نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای این کار می‌توانید به سایت «اتحادیه‌ی صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لباس» مراجعه کنید تا بتوانید اطلاعات و مدارک لازم برای گرفتن جواز کسب را به دست آورید. بعد از جمع‌ آوری مدارک مورد نیاز، شما باید به صورت حضوری برای تشکیل پرونده به اتحادیه مراجعه کنید. البته شما می‌توانید درخواست خود را از طریق همین سایت اتحادیه اصناف ثبت کنید.

گام هفتم | پیدا کردن افراد مناسب

بعد از اینکه مجوز لازم برای فعالیت تولیدی خود را دریافت کردید باید نسبت به جذب افراد جهت همکاری با تولیدی، اقدام کنید. می‌توانید درخواست خود برای استخدام را از سایت‌های مختلف و یا روزنامه‌های سرتاسر کشور پیگیری کنید.

گام هشتم |  بازاریابی مناسب

یک وب سایت برای تولیدی خود راه اندازی کنید. از طریق نمونه محصولات و اطلاعاتی که در وب سایت قرار می‌دهید، مشتریان و خریداران زیادی می‌توانند برای ثبت سفارش با شما تماس بگیرند. می‌توانید در جشنواره‌های مختلف شرکت کنید و یا لباس‌های تولیدی خود را در اینترنت به فروش برسانید.

گام نهم | حفظ کیفیت

سعی کنید افراد خِبره و حرفه‌ای را وارد کار خود کنید. هر چقدر شما حرفه‌ای‌تر به مبحث تولید پوشاک بپردازید، مشتریان بزرگتری جذب تولیدی و پوشاکی می‌شوند که شما تولید می‌کنید. بنابراین هرگز از کیفیت کار خود غافل نشوید.

گام دهم | دریافت مشاوره حرفه‌ای

اگر فکر می‌کنید با راه اندازی یک تولیدی، دیگر به کمک‌های یک مشاور نیازی ندارید سخت در اشتبا‌ه هستید. برای اینکه کیفیت کار شما و قدرت فروش‌تان بالا باشد، باید با مشاوران حرفه‌ای در تماس باشید. به خصوص در زمینه امور مالی باید از همان اول با حساب و کتاب جلو بروید تا با مشکلی برخورد نکنید. هر چقدر قدم‌های خود را حرفه‌ای‌تر بردارید، در آینده با افراد حرفه‌ای رو به رو می‌شوید و می‌توانید در سطح بین المللی نیز به رقابت بپردازید.

سؤالات متداول

چه مقدار سرمایه برای شروع کار لازم است؟

شما می‌توانید کار خود را با مبلغ 100 میلیون تومان آغاز کنید. البته حداکثر سرمایه 10 میلیارد تومان است. اما با همان حداقل هم می‌توانید یک تولیدی راه اندازی کنید. همچنین می توانید برای اطلاع از شروع کار با سرمایه کم کلیک کنیدو

چه تعداد چرخ برای شروع کار نیاز داریم؟

اگر می‌خواهید یک تولیدی کوچک راه اندازی کنید به 3 الی 4 چرخ نیاز دارید که شامل میز برش، راسته دوز، میان دوز و زیگزال است.

 

برای دریافت مشاوره جهت راه اندازی تولیدی پوشاک می توانید با مشاوران مرکزمشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : راه اندازی تولیدی پوشاک



:: برچسب‌ها: راه اندازی تولیدی پوشاک ,
:: بازدید از این مطلب : 1170
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

تنخواه گردان یکی از عنوان های حسابداری است که در قالب های مختلف بر اساس نیاز شرکت تعریف می شوند. با رشد شرکت روند هزینه های آن ها نیز تحت تاثیر قرار می گیرد. بنابراین مدیریت هزینه ها دشوارتر و زمانبرتر خواهند شد. با تعیین تنخواه دار می توان تا حد زیادی به حسابداری نظم بخشید. هدف اصلی از تعیین تنخواه گردان، سرعت دهی به روند پرداخت هزینه ها و حسابرسی ساده تر است. اما برای رسیدن به این اهداف لازم است با تنخواه گردانی و اصول آن بیشتر آشنا شوید. 

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار می‌توانید با مشاوران مرکز کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : تنخواه گردان حسابداری

 

 

تنخواه گردان

تنخواه حسابی است که به ثبت شرکت رسیده و فردی که حساب تنخواه در اختیارش قرار می‌گیرد، تنخواه گردان یا تنخواه دار نامیده می‌شود. تنخواه‌گردان باید مطمئن و امین امور مالی و صاحبان شرکت باشد. با این حال هر هزینه‌ای که توسط تنخواه‌گردان مطرح می‌شود باید با سند رسمی به امور حسابداری تحویل داده شود.

تنخواه گردان در حسابداری چیست؟

جهت تسهیل کار و انجام امور روزمره و پرداخت هزینه‌های جزئی شرکت، مقداری وجه نقد در حسابی تحت عنوان تنخواه قرار داده می‌شود. در هر شرکتی چنین جریان مالی رخ می دهد اما ممکن است در دفاتر رسمی ثبت نشود. تنخواه‌دار معمولا یکی از پرسنل است که جهت انجام خریدهای روزانه و پرداخت هایی که با چک امکان‌پذیر نیست، مبلغی وجه نقد در اختیارش قرار می دهند. تنخواه‌دار موظف است کلیه رسید‌ها، فاکتورها و اسناد مالی را نزد خود نگه دارد و در بازه زمانی مشخص شده به حسابداری تحویل دهد.

اهمیت ثبت و ضبط همه خریدها

ثبت مخارج در مورد هزینه‌های جزئی نیز اهمیت دارد. چرا که در پایان هر دوره مالی با بررسی پرداخت های کوچک متوجه می شوید که در مجموع هزینه‌ی زیادی کرده اید. هر چه ترازنامه شرکت دقیق‌تر باشد؛ شما بهتر می توانید در مورد هزینه ها برنامه‌ریزی و مدیریت داشته باشید.
جهت صحت و درستی حساب ها نیز تنخواه دار موظف است، اسنادی با ذکر زمان، میزان، جنسی یا خدمت خریداری شده را تحویل دهد.

نظارت توسط مدیریت بخش حسابداری

بعد از تحویل رسید‌ها و اسناد به حسابداری، مدارک توسط مدیریت بخش حسابداری و مدیر تنخواه امضا می‌شود. سپس اسناد در بخش حساب تنخواه بایگانی و نگهداری می‌شود. تنخواه باید در حسابی ثبت شده در حسابداری شرکت قرار داشته باشد و کاملاً قانونی باشد.

ویژگی‌های تنخواه دار

مدیریت شرکت باید در انتخاب تنخواه دار دقت و وسواس لازم را به خرج دهد. این فرد باید کاملاً قابل اعتماد و امین شرکت باشد. هر مبلغی که در حساب فرد تنخواه است باید برای امورات مالی شرکت خرج شود و تنخواه دار نباید از آن استفاده‌های شخصی کند. در شرکت‌ها و مؤسسات بزرگ تنخواه دار یک شغل مهم و اساسی است، از این رو چنین شرکت‌هایی در انتخاب این افراد دقت و وسواس زیادی به خرج می‌دهند، چرا که بخشی از منابع مالی شرکت را در اختیارشان قرار می‌دهند.

اهداف تنخواه گردان در شرکت‌ها

1- پرداخت‌هایی راحت و ساده

با استفاده از چنین حسابی هزینه‌های جاری و جزئی در شرکت‌ها به راحتی و دقت بالایی پرداخت خواهند شد. البته گاهی از این حساب می‌توان هزینه‌های مهم و ضروری را هم پرداخت کرد.

2- کم کردن حجم عملیات‌های حسابداری در شرکت‌ها

پرداخت بخشی از هزینه‌ها با استفاده از حساب تنخواه‌گردان سرعت عملیات‌ها را بالا برده و از حجم آن‌ها می‌کاهد.

3- کنترل وجوه نقدی شرکت

وقتی شرکتی بتواند روی وجوه نقدی خود کنترل داشته و میزان خروجی و ورودی وجوه نقدی خود را کنترل کند، در واقع برای ایجاد حاشیه امن اقتصادی تصمیمات مناسب‌تری می‌گیرد. حساب تنخواه می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد. مدیریت هزینه‌های نقدی با استفاده از حساب تنخواه‌گردان آسان‌تر و دقیق‌تر صورت خواهد گرفت. برای آشنایی بیشتر با روش های جلوگیری از ضرر مالی کلیک کنید.

انواع تنخواه گردان

تنخواه‌گردان در شرکت‌ها بر اساس سیاست‌های خاص هر شرکتی وظایف مختلفی دارند که به ترتیب تنخواه‌گردان متغیر، تنخواه گردان ثابت، تنخواه گردان نقدی، تنخواه گردان تعهدی، تنخواه گردان اصلی و تنخواه گردان فرعی است که در ادامه دو مورد از مهم‌ترین و رایج‌ترین آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

1- تنخواه گردان ثابت

شرکت هر ماه در صورتی که امور مالی موافقت کند، برای پرداخت هزینه‌های شرکت، مبالغ مشخصی به حساب تنخواه گردان واریز می‌کند. تنخواه گردان هم باید در پایان هر ماه لیست خریدهایی که انجام داده را به حسابداری تحویل دهند. البته این جزو وظایف اصلی تنخواه گردان ثابت است که در پایان هر ماه و یا دوره‌های مالی گزارش پرداختی‌های خود را به حسابداری ارائه دهد. تنخواه‌گردان ثابت تنها باید هزینه‌هایی که از قبل مشخص شده اند را پرداخت کند.

2- تنخواه گردان متغیر

در روش تنخواه گردان متغیر مدیریت شرکت سقف مشخص و دقیقی را برای حساب تنخواه گردان در نظر می‌گیرد. در این روش نیز تنخواه‌گردان باید کلیه رسیدها، اسناد خرید، مبلغ باقی مانده را برابر با مبلغ اولیه حساب تنخواه تحویل دهد.

ماهیت تنخواه گردان در شرکت‌ها و امور حسابداری

ماهیت اصلی تنخواه بر اساس اصول دارایی است و شبیه صندوق‌ها عمل می‌کند. در واقع وقتی این حساب بدهکار می‌شود به مبلغ آن اضافه می‌کنند و وقتی بستانکار می‌شود از حساب کم می‌کنند. در امور حسابداری شرکت‌ها و یا امور مالی مؤسسات باید یکی از روش‌های تنخواه ثابت و یا متغیر را مورد استفاده قرار دهند. امروزه نرم‌افزارهای دقیق حسابداری روی کار آمده‌اند که شما به راحتی می‌توانید عملیات تنخواه‌گردان را انجام دهید و مشکلی در این خصوص نداشته باشید.

تفاوت تنخواه گردان با صندوق‌ها در چیست؟

اولین تفاوت در این است که هر پرداختی در صندوق‌ها به صورت روزانه ثبت می‌شوند اما در روش تنخواه گردان تنها زمانی که واریزی‌ها انجام می‌شود، کارهای ثبت و ضبط صورت بگیرد. دوم اینکه پرداخت‌هایی که برای حساب تنخواه صورت می‌گیرد در جهت منافع و نیازهای مشخصی تعیین شده است اما برای صندوق‌ها هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

نکات مهم در خصوص افتتاح حساب تنخواه گردان

1- صلاحیت تنخواه‌گردان برای دریافت مسئولیت باید مورد بررسی و اثبات قرار گیرد.

2- هر مبلغی که می‌خواهید به تنخواه‌گردان بدهید باید توسط هیئت مدیره بررسی گردد.

3- پرداخت پول به حساب تنخواه‌گردان باید به یکباره انجام شود.

4- وقتی هزینه را به حساب تنخواه‌گردان واریز می‌کنید باید رسید آن را نیز دریافت کنید.

5- تنخواه دار بابت هر چیزی که خرید می‌کند و از حساب برمی‌دارد، باید فاکتور و یا قبض معتبری ارائه دهد.

6- هر سندی که توسط تنخواه دار ارائه می‌گردد باید به صورت دقیق و حساب شده بایگانی گردد.

7- اگر نیاز می‌بینید می‌توانید برای تضمین حُسن انجام کار از تنخواه دار سفته و یا چک دریافت کنید.

نکات مهم در رسید تنخواه دار

1- مبالغ هزینه شده باید به صورت عدد و حروف در سند قید گردد.

2- تنخواه‌گردان و مدیر حسابداری باید اسناد ارائه شده را امضا کنند.

3- در رسید باید شناسه اقتصادی و مؤسسه مورد نظر، کد ملی، شناسه خریدار، تاریخ فاکتور، شماره سریالی که بر روی فاکتور چاپ شده است، به طور کامل ارائه گردد.

4- نام فروشگاه و هر جایی که فرد خرید خود را انجام داده باید به صورت دقیق و مشخصی ذکر شود.

5- فاکتوری که تنخواه دار آن را ارائه می‌دهد نباید هیچ خط و خشی داشته باشد، در غیر این صورت اعتبار ندارد.

سخن پایانی...

مدیریت هزینه‌های جزء و کوچک در شرکت‌ها و مؤسسات مختلف کمک می‌کند تا مدیران بدانند در چه زمینه‌هایی باید صرفه جویی کرده و چه زمینه‌هایی باید هزینه‌های بیشتری پرداخت کنند. تنخواه گردان کمک می‌کند صفر تا صد جزئیات هزینه‌های شرکت به دست آید و این مهم باعث می‌شود تا اهداف مالی تعیین شده در یک سال مالی، به راحتی به وقوع بپیوندد.

سؤالات متداول در خصوص تنخواه گردان

آیا تنخواه گردان مسئول خرید هم هست؟

بسته به سیاست‌های تدوین شده از سوی شرکت تنخواه گردان می‌تواند خریدهای شرکت را انجام دهد یا فقط فاکتور پرداخت کند. ممکن است شرکت تصمیم بگیرد تنخواه گردان هر دو کار را همزمان انجام دهد.

کدامیک از روش‌های تنخواه گردان بیشتر مورد استفاده است؟

تنخواه‌گردان متغیر اهمیت بیشتری دارد چون هزینه‌های واریزی آن توسط مدیریت شرکت‌ها و مؤسسات، نظارت دقیقی صورت می‌گیرد.

برای ثبت‌نام یا دریافت مشاوره کسب و کار می‌توانید با مشاوران مرکز کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : تنخواه گردان حسابداری



:: برچسب‌ها: تنخواه گردان حسابداری ,
:: بازدید از این مطلب : 1102
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 2 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

تهیه طرح توجیهی تولید رب گوجه فرنگی طبق چهارچوب ارگان مورد نظر و با ضمانت دریافت تایید یکی از خدماتی است که مرکز کاردوک به متقاضیان محترم ارائه می‌دهد. گوجه فرنگی یکی از سبزیجات و یا میوه‌ای سرخ‌رنگ و خوش‌بو و آبدار است که در انواع مختلف قابل کشت می‌باشد؛ به دلیل اهمیت اقتصادی این گیاه بذر آن از آمریکای جنوبی به سرتاسر دنیا منتقل و پرورش داده شد. تولید رب گوجه فرنگی علاوه بر رفع نیاز بازار، موجب ارزش افزوده در اقتصاد نیز می‌شود. بنابراین با رفع نیاز بازار داخلی و صادرات آن به بازار اروپا و سایر کشورها، موجب سوددهی بالایی می‌شود. در ادامه خلاصه‌ای از طرح توجیهی تولید رب گوجه فرنگی ارائه شده است. برای سفارش نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طرح توجیهی رب گوجه فرنگی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : طرح توجیهی رب گوجه فرنگی

 

 

 

طرح توجیهی رب گوجه فرنگی | آشنایی با گیاه

این گیاه چند ساله بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است که از آنجا به سایر نقاط جهان منتقل شد. انواع مختلف این گیاه امروزه بدلیل اهمیت اقتصادی در سراسر جهان پرورش داده می‌شود. البته «گوجه فرنگی» از نظر علم باغبانی و نداشتن هسته در دسته سبزیجات محسوب می‌شود.

گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C و لیکوپن است. این میوه امروزه به روش‌های مختلفی، به‌طور خام یا به عنوان یکی از مواد لازم برای تهیه  غذا، انواع سس و نوشیدنی مصرف می‌شود و بخش مهمی از رژیم غذایی مردم بسیاری از کشورها را شکل می‌دهد. کشت و پرورش گوجه فرنگی به طور کلی، مساحتی حدود سه میلیون هکتار معادل یک سوم کل مساحت مختص به کشت تره‌بار در جهان است.

گوجه‌فرنگی ماده اولیه تهیه محصول رب باید از کیفیت مناسب برای تغلیظ شدن برخوردار بوده و پارامترهای مورد نیاز استاندارد ملی ایران به شماره 40 را برآورده نماید. شکل ظاهری، میزان رسیدگی، نوع بارگیری و درجه بریکس گوجه‌فرنگی پارامترهای‌ مهم کارخانه برای خرید گوجه‌فرنگی است. برای تهیه رب باید از ارقام خاصی از گوجه فرنگی استفاده شود که به قدر کافی گوشتی و شیرین باشند.

طرح توجیهی رب گوجه فرنگی | معرفی محصول

رب گوجه فرنگی با کد آیسیک 1513512419 فرآورده‌ای است که از حذف پوست و دانه‌های گوجه فرنگی و با تغلیظ آب گوجه فرنگی حاصل می‌شود. رب گوجه فرنگی سرشار از مواد مغذی و موثر بر روی سلامتی انسان همانند آب، آنتی‌اکسیدان، آهن، پتاسیم و ویتامین‌های B ،A وK است. لیکوپن بیشتر به عنوان یک آنتی‌اکسیدان شناخته می‌شود؛ در نتیجه خوردن دو قاشق رب گوجه فرنگی در روز، شما را از خواص درمانی رب گوجه فرنگی بهره‌مند خواهد کرد.

1-  کالاهای جايگزين  

کالاهای جایگزین رب استفاده و فراوری گوجه فرنگی تازه در هنگام مصرف است که با توجه به اینکه امکان تلغیظ  و فراوری آن به صورت سریع و در زمان مصرف نه تنها میسر نیست؛ بلکه امکان خرید، نگهداری دراز مدت با قیمت مناسب در ایام مختلف سال نیز  وجود ندارد. با این شرایط باید فرایند سالم سازی و بهداشتی تولید در محیط صنعتی که در محیط‌های خانگی و تولید سنتی وجود ندارد را فراهم نمود.

2- موارد استفاده از رب گوجه فرنگی

بهترین شیوه مصرف رب گوجه فرنگی در غذاها رقیق کردن آن در آب است. خواص مفید رب گوجه فرنگی با حل شدن حین مصرف حفظ شده و میزان رقیق کرد آن وابسته به کیفیت و غلظت رب گوجه فرنگی است. هر چه رب گوجه فرنگی غلیظ‌تر باشد، به آب بیشتری برای رقیق کردن نیاز خواهد داشت.

مصرف رب گوجه فرنگی به همراه سیر، پیاز و ادویه در غذاها طعم لذت بخشی به غذا می‌دهد. رب گوجه فرنگی در بسیاری از غذاهای حاوی گوشت استفاده  می شود و مزه گوشت را بهتر می‌نماید. تعداد غذاهای محلی و بین المللی که در آن رب گوجه فرنگی به عنوان طعم دهنده و مکمل غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بسیار متنوع است. 

 

طرح توجیهی رب گوجه فرنگی |دانش فنی پروژه و روش تولید

دانش فنی و ماشین آلات تولید در کیفیت مناسب و در ظرفیت‌های متفاوت و قابل رقابت هم از خارج و هم در داخل کشور قابل تامین است. ظرفیت‌های اقتصادی خط تولید رب گوجه فرنگی دارای تعداد نیروی انسانی و سطوح اتوماسیون متفاوت می‌باشند.

ظرفیت خط تولید، مهم‌ترین پارامتر در برآورد کردن تامین زیر ساخت‌های مورد نیاز و هزینه راه‌انداری خط تولید رب گوجه فرنگی است. در نتیجه میزان ورود مواد اولیه به خط تولید در یک روز کاری کارخانه بر حسب ظرفیت متفاوت خواهد بود. ماشین آلات، تاسیسات و زیرساخت‌های خط تولید رب گوجه فرنگی از ظرفیت‌های فرآوری روزانه ۵ الی ۴۵۰۰ تن گوجه فرنگی قابل تولید، نصب و پیاده سازی است.

محاسبه سرمایه مورد نیاز

سرمایه مورد نیاز برای راه‌‌ اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی ارتباط تنگاتنگی با نیاز بازار، ظرفیت  عملیاتی، سطح تکنولوژی ماشین‌آلات ،تاسیسات عمومی و محل اجرای طرح دارد. پس لازم است از همان ابتدا با در نظر داشتن متغیرهای اقتصادی وابسته به زمان احداث، امکاسنجی طرح بصورت دقیق مشخص شود.

خط تولید رب گوجه فرنگی را می توان با توجه به سطح اتوماسیون فرایند تولید پیش بینی و جانمایی نمود. در فرایندهای تولید دارای کنترلرهای اتوماتیک هزینه‌های نیروی انسانی و در نتیجه هزینه‌های متغیر وابسته به نیروی انسانی کاهش پیدا خواهد کرد. در مقابل با افزایش میزان سرمایه گذاری لازم ناشی از خرید و نصب تجهیزات مورد نیاز و اتوماتیک کردن خط تولید مواجه هستیم که در طول زمان می‌تواند با پایین آوردن هزینه‌های تولید و سوددهی بیشتر جبران شود.

در این طرح، توجیه‌پذیری خط تولید رب گوجه فرنگی با ظرفیت ۲۰۰  الی ۲۵۰  تن گوجه در روز به لحاظ اقتصادی و فنی مورد بررسی قرار می‌گیرد. ماشین‌آلات خط تولید در سه بخش دریافت، آماده‌سازی و تولید (شامل دریافت آبگیری و تلغیط  و بسته‌بندی) در ادامه شرح داده شده است.

 

معرفی خط تولید محصول 

پله اول | دریافت و شتشوی گوجه فرنگی

در مرحله دریافت، به دلیل حساسیت بالای گوجه فرنگی در برابر خرابی و له شدن، نحوه ورود بسیار اهمیت دارد. سیستم دریافت به دو صورت دستی یا اتوماتیک می‌تواند صورت پذیرد. گوجه فرنگی‌ها ابتدا در سبد یا جعبه‌های پلاستیکی تقریبا 25 کیلویی توسط کامیون یا وانت وارد کارخانه شده و پس از توزین و تخلیه از سکوی بارگیری کارخانه توسط اپراتورها، با فشار زیاد آب، به سمت وان دریافت اولیه جهت شتشو هدایت می‌شوند و با باز کردن دریچه های خروجی این وان، گوجه‌ها به راحتی همراه آب در کانال مربوطه جاری شده و ضمن شستشوی اولیه به سمت خط تولید حرکت می نماید. در این مرحله گوجه‌های دارای کیفیت قابل قبول برای انتقال وارد دستگاه بالابر می‌شوند.

پله دوم | شستشوی نهایی و سورتینگ

محصول شسته شده و آماده ورود توسط بالابر به بخش وان دریافت ثانویه که ارتفاع بیشتری دارد وارد می‌شود. در فرایند آب اضافی گوجه‌ها گرفته و پس از شستشوی نهایی توسط دوش‌های آب تعبیه شده روی نوار سورتینگ قرار می‌گیرند. در این دستگاه محصول هم بر روی میز به جلو حرکت می‌کند و هم بر روی محور خود می چرخد تا اپراتور بتواند کیفیت محصول را بررسی و سالم بودن آنها را تائید کند. بدین صورت کارگران از دو طرف نوار نقاله بازرسی می‌توانند کیفیت محصول را بررسی و سالم بودن آن‌ها را تائید کنند.

جداسازی گوجه‌های نامناسب و کال و له شده و یا خار و خاشاک و چوب و غیره از گوجه‌ها در این مرحله فراهم می‌شود.

پله سوم | خرد کردن گوجه ها

برای تسهیل در فرایند تغلیظ، گوجه های تمیز شده ابتدا وارد خردکن شده و توسط یکسری تیغه‌های متحرک موجود در آن خرد می‌شوند. گوجه‌ها پس از خرد شدن قبل از ورود به فرایند تلغیظ به مخزن ذخیره انتقال می‌یابند.

پله چهارم | پخت اولیه

گوجه‌های خرد شده  جهت نرم شدن از مخزن با پمپاژ به پیش گرمکن برای رسیدن به حرارت حدود  85 الی 90  منتقل می‌شود. در نتیجه آن ضمن کاهش بار میکروبی و افزایش راندمان آبدهی در مرحله فیلتراسیون سبب دستیابی به غلظت، رنگ و قوام مناسب محصول خواهد شد.

پله پنجم | فیلتراسیون

پس از عمليات پیش گرم کنی، پوست ها، پالپ و ناخالصی‌های دیگر مخلوط آب و گوجه جدا می‌شود. با توجه به نوع و حساسیت محصول صافی ها متفاوت هستند، اما عملکرد همه آن ها یکی است. در این فرایند از انواع صافی های روتاری با دور کم یا صافی های توربو با دورهای بالا می توان استفاده کرد. 

پله ششم | تانک فرموله یا مخزن ذخیره

پس از فیلتراسیون آب گوجه وارد مخزن ذخیره آب گوجه شده و آماده پمپاژ به سیستم تلغیظ می‌گردد. جنس این مخزن از نوع استیل می‌باشد.

پله هفتم | تغلیظ آب گوجه

آب گوجه موجود در مخزن ذخیره جهت افزایش غلظت و تبدیل شده به رب توسط پمپ به داخل دیگ تغلیظ وارد می‌گردد. در یک یا دو یا چند مرحله غلظت سازی محصول نهایی تولید می‌شود. آب گوجه در دیگ تغلیظ تحت خلاء و تحت تاثیر حرارت غیرمستقیم آب خود را تا رسیدن به درجه بریکس مناسب یا غلظت مورد نظر از دست می‌دهد. در این مرحله نمک نیز به رب اضافه می‌شود.

خلاء مورد استفاده در این سیستم از یک طرف سبب حفظ کیفیت رنگ و ویتامین‌ها و از یک طرف دیگر موجب افزایش سرعت تولید و صرفه‌جویی در انرژی مورد نیاز می‌شود. رب گوجه فرنگی آماده شده از دیگ تغلیظ وارد مخزن ذخیره می‌شود و از آنجا با پمپ به دستگاه پاستوریزاسیون انتقال می‍‌یابد، تا در دمای حدود 85 درجه سانتیگراد حرارت دیده و میکرواورگانیسم‌های آن غیر فعال شوند.

پله هشتم | استریل و پرکردن قوطی و دربندی

جهت اطمینان از عاری بودن قوطی‌ و شیشه‌ها از آلودگی، لازم است تا قوطی‌ها پیش از عملیات پر کردن کاملا تمیز شوند. برای استریل کردن ظروف از دستگاهی به نام قوطی‌شور استفاده می‌شود. سپس به سمت دستگاه پرکن هدایت شده و بطور همزمان رب گوجه فرنگی پاستوریزه شده، بلافاصله وارد دستگاه فیلر و پرکن می‌شود. خروج قوطی‌ها از دستگاه نیز به شکل اتوماتیک صورت می‌گیرد. پس از پرشدن، قوطی‌ها به دستگاهی نیمه اتوماتیک و یا تمام اتوماتیک که وظیفه مهر و موم کردن درب قوطی و پرس را دارد، وارد می‌شود. پس ازآن و در نهایت قوطی‌های پر شده به بخش بسته بندی و شرینک پک منتقل می‌شوند.

پس از فرآیند دربندی، قوطی‌های رب جهت استریلیزاسیون به دستگاه پاستوریزاتور هدایت می‌شوند.

پله نهم | اتیکت زنی و بسته بندی

پس از خشک شدن قوطی ها اتیکت خورده و توسط دستگاه جت پرینتر بر روی قوطی‌ها تاریخ تولید، تاریخ مصرف، سریال و قیمت مصرف‌کننده زده می‌شود. سپس در کارتن یا با دستگاه شرینگ پک با کشیدن یک نایلون روی قوطی‌های رب بسته‌بندی اتمام می‌یابد.

طرح توجیهی رب گوجه فرنگی | بخش تاسیسات

بخش تاسیسات شامل ماشین‌آلات مربوطه به تامین انرژی خط تولید، از جمله بخار آب مورد نیاز جهت پخت و پاستور کردن رب می‌باشد. دیگ بخار یا بویلر به منظور تامین بخار و کولینگ تاور جهت خنک کردن آب کاهش‌دهنده دمای دستگاه تغلیظ، مهم‌ترین ماشین‌آلات تاسیسات خط تولید رب گوجه‌فرنگی می‌باشند.

طرح توجیهی رب گوجه فرنگی | بررسی بازار و رقبا

بررسی بازار نشان می‌دهد در کشور تعداد382 واحد صنعتی تولید کننده رب وجود دارد. این واحدها به ارزش‌های دفتری 15359 میلیارد ریال برای تولید 1448520 تن رب گوجه فرنگی سرمایه گذاری شده‌اند.

66 واحد در حال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد است که می‌تواند ظرقیت 390070 را به ظرفیت تولید کشور اضافه نماید. تولید حاضر در صورت تحقق ظرفیت عملیاتی سرانه مصرف 18 کشور در سال و 50 گرم در روز را با ملحوظ نداشتن صادرات می‌تواند ایجاد نماید. اما طبق بررسی‌های میدانی تعداد زیادی از واحدهای موجود قادر به تولید با ظرفیت پروانه خود نبوده‌اند.

این در حالی است که از مجموع ۸۵ هزار هکتار سطح زیر کشت کشور؛ پیش بینی می‌شود که تولید گوجه فرنگی به بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برسد. در حال حاضر قریب به یک میلیون تن مازاد تولید گوجه معادل ۱۷ هزار هکتار سطح زیر کشت در کشور وجود دارد.

جدول 1- پروانه بهره برداری کشور
تعداد سرمایه اشتغال ظرفیت واحد
382 15359 26500 1448520 تن
 
جواز تاسیس  های  کشور بیش از  60 پبشرفت فیزیکی
تعداد سرمایه اشتغال ظرفیت واحد
66 12346 4169 390070 تن

                                                                                             

طرح توجیهی رب گوجه فرنگی | وضعیت صادرات محصول

کشور آذربایجان و روسیه از کشورهای مصرف کننده رب گوجه فرنگی ایرانی هستند. کشورهای هدف صادرات رب گوجه ایران عمدتاً کشور عراق، افعانستان، کشورهای عربی حاشیه خلیح فارس، تاجیکستان و قزاستان است. کشور ایران به لحاظ تولید رب گوجه فرنگی در جایگاه هفتم و به لحاظ صادرات رب گوجه فرنگی در جایگاه ششم دنیا قرار گرفته است.

کشورهای همسایه ایران به خصوص دو کشور عراق و افغانستان به دلیل قرابت فرهنگی و ذائقه‌ای که با ایران دارند، بیشترین وارد کنندگان رب گوجه فرنگی از ایران می‌باشند. میزان صادرات در سال گذشته رب گوجه فرنگی به عراق، افعانستان و روسیه حدود ۱۵۷ میلیون دلار است.

 

طرح توجیهی رب گوجه فرنگی | سرمایه گذاری مورد نیاز

مطالعات براساس توان مالی متقاضی در دو ظرفیت پیش بینی شده است. بر این اساس احداث طرح تولید رب و سس گوجه فرنگی در سال جاری با ظرفیت اقتصادی سالیانه 3000 تن و با ماشین آلات داخلی؛ 117 میلیارد ریال سرمایه اولیه نیاز دارد. نرخ بازدهی سرمایه گذاری بیشتر از 30درصد بوده و کمتر از 3 سال سرمایه اولیه بازگشت داده می‌شود. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث ارائه شده است:

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین   4000 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی ) 1830 متر مربع
3 ماشین آلات  ریالی 28699 میلیون ریال

 

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیف موضوع هزینه ها  (میلیون ریال )
1 سرمایه گذاری ثابت 83530
2 سرمایه گذاری  درگردش 33730
3 کل سرمایه گذاری 117260

 

   شاخص های مالی

موضوع هزینه ها 
نرخ بازده داخلی IRR 31  درصد
دوره برگشت سرمایه 2.73
اشتعال نیروی انسانی 30

 

مزایای اجرای طرح

  • وجود دانش فنی طراحی و ساخت ماشین آلات در کشور
  • امکان تامین مواد اولیه و مواد اولیه مورد نیاز در کشور براساس فضای آب هوایی تولید محصول
  • سودآوری، بازده و دوره برگشت مناسب سرمایه گذاری با توجه
  • امکان تولید چند محصول در یک خط تولید

نتیجه گیری

بازار رب گوجه فرنگی با توجه به ظرفیت مازاد گوجه فرنگی در کشور، دارای مزیت‌های ایجاد صنایع فراوری است و این روند تولید کشاورزی و صنایع تبدیلی با شتاب بیشتر در سالیان آینده نیز ادامه دارد.

در صورت تولید محصول ارگانیک می‌توان عرصه صادرات را به ارویا و کشورهای آمریکای لاتین نیز توسعه داد. از نظر نوع تولید، انتظار می‌رود، تولید رب گوجه در کشورهای در حال توسعه، رشد قابل ملاحظه‌ای تجربه کند. رب گوجه فرنگی ارگانیگ اگرچه هنوز بازار بزرگی را به دست نیاورده است، اما با رشد تقاضای جهانی برای مصرف محصولات ارگانیک، به خصوص در مناطق مرفه‌تر جهان، انتظار می‌رود که بازار رب گوجه فرنگی ارگانیک نیز جایگاه ویژه‌ای پیدا کند.

بسیاری از واحدهای تولیدی کشور نیز ظرفیت بسیار مطلوبی را هم برای ایحاد صنایع بسته بندی و هم برای تولیدات سفارش محور جهت سرمایه‌گذاری متقاضیان دارای برند؛ تولید بدون کارخانه را فراهم نموده است. در سیستم تولید سفارش محور مبتنی بر برندینگ و سرمایه در گردش در صورت برقراری ارتباط ارگانیک با شبکه پخش عمده و مویرگی تامین نیاز بازار، سود دهی بسیار سریع اتفاق می‌افتد. در این مدل کسب و کار تسلط بر کیفیت و قیمت مواد اولیه در زنجیره تامین، قیمت و کیفیت تولید محصول و ایجاد برند معتبر در بازار بسیار اهمیت دارد.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارایه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب، راه اندازی ماشین آلات و تاسیسات عمومی طرح
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی 
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه
  •  

برای دریافت مشاوره در زمینه طرح توجیهی رب گوجه فرنگی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : طرح توجیهی رب گوجه فرنگی



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی رب گوجه فرنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 862
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

ثبت طرح صنعتی در صنعت، تجارت و همچنین تحقیقات عظیم صنعتی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، کسانی که در این عرصه فعالیت دارند می‌دانند که اگر پیگیر ثبت طرح صنعتی خود نشود، احتمالا زیان‌های غیرقابل جبرانی به وی و تجارتش وارد خواهد شد. از این رو شناخت و آگاهی نسبت به مراحل و جزئیات طرح صنعتی، می‌تواند مسیر را برای فعالان این حوزه آسان‌تر کند. در واقع ثبت طرح صنعتی به دقیق بودن و کامل بودن مراحل آن بستگی دارد که باید از طرف فعالان حوزه صنعت مورد توجه جدی قرار بگیرد. می‌توانید جهت اطمینان و سهولت در ثبت طرح خود، به کارشناسان کاردوک اعتماد کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه امور تجاری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : ثبت طرح صنعتی

ثبت طرح صنعتی

اگر محصولی با طرح نو و تازه وارد بازار کنید، بی شک رقیبان نیز همان محصول را حتی با کیفیت بالاتر و قیمت کمتر ممکن است تولید کنند. در این زمان تنها در صورتی که طرح خود را به ثبت رسانده باشید می توانید از حقوق خودتان بهره مند شوید. در غیر این صورت رقیبان با نفوذ و قدرتمند به راحتی زحمات شما را به نام خود تمام کرده و از طرح و ایده شما سود می برند. 

بنابراین برای اینکه از طرح‌های صنعتی سوء استفاده‌های این چنینی صورت نگیرد، صنعتگران و مدیران ارشد این حوزه باید سریع اقدام به ثبت طرح صنعتی کنند تا ارزش و زحماتی که انجام داده‌اند، محفوظ باقی بماند.

 

معنای طرح صنعتی از نظر قانون

بر اساس قانون اگر طرحی با به کارگیری ترکیب خطوط و استفاده از رنگ‌های مختلف، اثری نو، تازه و خارق العاده و کاربردی را تولید کند و یا باعث تغییری در محصولات صنایع دستی گردد، طرح صنعتی نامیده می‌شود.

 

طرح‌هایی صنعتی که می‌توان آن را ثبت کرد

برای اینکه طرح صنعتی مورد نظر خود را ثبت کنید باید دارای یکسری ویژگی باشد که مهم‌ترین‌شان نو و تازه بودن آن است. طرح‌های صنعتی دامنه‌های گسترده‌ای دارند و طیف وسیعی از  محصولات صنعتی، پوشاک و صنایع دستی، از ابزارهای فنی و پزشکی گرفته تا ساعت و جواهرات و سایر اقلام لوکس را شامل می‌شوند. در همه این موارد باید محصولی که تولید می‌گردد، خاص، جدید و ابتکاری باشد.

 

مهم‌ترین مزایای ثبت طرح صنعتی

1- وقتی طرح صنعتی خود را ثبت کنید شما مالک آن هستید و هیچ کسی حق ندارد محصول شما را کپی کند، چون مالک حقوقی و معنوی طرح مورد نظر هستید.

2- شما به عنوان مالک طرح صنعتی ارائه شده می‌توانید جلوی هر گونه نسخه برداری غیرمجاز از طرح خود را بگیرید.

3- ثبت طرح صنعتی باعث می‌شود همگی در یک عرصه و فضای عادلانه‌ای رقابت کنند.

4- رقابت‌های سالم باعث می‌شود محصولاتی که از نظر زیبایی مردم پسند هستند نیز بیشتر مورد توجه قرار بگیرند و افزایش یابند.

5- در صورتی که طرح صنعتی خود را ثبت کنید، ارزش و جایگاه شرکت شما افزایش می‌یابد.

6- وقتی شما طرح صنعتی خود را ثبت می‌کنید، ارزش تبلیغاتی که به خاطر آن انجام می‌دهید، افزایش می‌یابد.

7- انجام ثبت موفقیت محصول شما را در بازار افزایش می‌دهد و این اطمینان را به تولید کننده می‌دهد که سرمایه‌اش بازمی‌گردد.

8- با ثبت طرح صنعتی شما می‌توانید از وارد شدن هر کالایی که مشابه کالای تولیدی شما و یا عیناً یک نسخه کپی شده از آن باشد جلوگیری کنید.

 

مدارک لازم برای ثبت طرح صنعتی

مدارک مورد نیاز اشخاص حقیقی:

1- کپی شناسنامه و کارت ملی شخص متقاضی

2-  کپی شناسنامه و کارت ملی شخص طراح

3- عکس از نمونه طرح (6 عکس از زوایای مختلف طرح)

4- آدرس، کد پستی، تلفن ثابت و همراه و ایمیل متقاضی

مدارک مورد نیاز شخص حقوقی:

1- کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء شرکت

2- کپی شناسنامه و کارت ملی شخص طراح

3- کپی روزنامه رسمی ثبت شرکت و ثبت آخرین تغییرات شرکت

4- عکس از نمونه طرح (6 عکس از زوایای مختلف طرح)

5- آدرس، کد پستی و تلفن ثابت شرکت

6- تلفن همراه و ایمیل صاحبان امضاء شرکت

 

مهم‌ترین نکات برای انجام بی نقص مراحل ثبت طرح صنعتی

1- اندازه تصاویری که تهیه می‌نمایید، حداکثر A4 باشد

2- تصاویر باید لزوماً به صورت عمودی اسکن شود

3- زمینه تصاویر ارسالی باید دارای رنگ روشن باشد

4- تصاویر طرح باید لزوماً به صورت رنگی باشد و حداکثر حجم آن (500 کیلو بایت) باشد

5- تصویر مدارک هویتی ترجیحاً بصورت سیاه و سفید اسکن شده و حداکثر حجم آن (250 کیلو بایت) باشد.

6- پشت و روی کارت ملی و کپی صفحه اول شناسنامه در یک تصویر باشد

7- پسوند فایل‌ های اسکن شده برای ارسال jpg باشد

8- فایل‌های ارسالی را به صورت لاتین نام گذاری نمایید

9- برای ثبت طرح‌های صنعتی خود باید به آدرس اینترنتی iripo.ssaa.ir  مراجعه کنید.

 

مراحل ثبت طرح صنعتی

1- ثبت طرح‌های صنعتی در داخل کشور

در این خصوص باید با تکمیل مدارک خود به سایت iripo.ssaa.ir مراجعه کنید و طرح خود را به صورت پیوست ارسال نمایید. بعد از اینکه مدارک مورد نیاز و طرح خود را ارسال کردید، بعد از مدتی با بررسی‌های انجام شده مراتب اینکه طرح شما مورد تأیید بوده و می‌تواند از حمایت‌های قانونی بهره‌مند گردد، اعلام می‌شود.

2- ثبت طرح‌های صنعتی در خارج از کشور

ثبت به صورت ملی:

در این خصوص ابتدا متقاضی باید طرح خود را به صورت ملی به ثبت برساند و برای آن هزینه‌هایی را پرداخت کند، البته این کار می‌تواند کمی زمان بر باشد.

ثبت به صورت منطقه‌ای:

اگر کشور مورد نظر شما عضو کشورهایی باشد که از طرح‌های صنعتی حمایت کند و مورد معاهده قرار گرفته باشد، در این صورت طرح شما مورد حمایت آن‌ها قرار خواهد گرفت.

ثبت به صورت بین المللی:

در این زمینه سیستم دقیقی وجود ندارد که دقیقاً به شما بگوید که حتماً از طرحتان حمایت خواهد شد. اتباع هر یک از کشورهای عضو موافقتنامه می‌توانند با تکمیل تقاضانامه بین المللی به بخش اجرای معاهده لاهه، مستقر در سازمان جهانی مالکیت معنوی تسلیم نمایند. این درخواست به کشور مورد نظر ارسال می‌شود و بعد از آن در صورتی که مورد پذیرش قرار گرفت از طرح شما حمایت می‌شود در غیر این صورت می‌توانید به نتیجه آن اعتراض کنید.

البته اگر شما ایرانی هستید باید بگوییم که ایران جزو این موافقت نامه نیست و از طرح‌های شما به صورت بین المللی حمایت نخواهد شد.

 

شناسایی زمان مورد نیاز برای اینکه طرح صنعتی را ثبت کنیم

برای ثبت طرح صنعتی باید صبور باشید، چون مراحل آن بسته به طرح شما و اینکه داخلی و یا خارجی است یک تا چهار ماه به طول خواهد انجامید. البته تعداد افرادی که در صف ثبت طرح صنعتی هستند هم می‌تواند به مدت زمان شما بیفزاید.

 

چطور از طرح صنعتی خود حمایت کنیم؟

وقتی که طرح صنعتی خود را ثبت می‌کنید مورد حمایت‌های قانونی قرار می‌گیرد و در صورتی که افرادی ثالث بخواهند از طرح‌های صنعتی شما بهره‌برداری کنند نیاز به اجازه از طرف شما دارند. مالک می‌تواند از کسانی که از طرح او بدون کسب اجازه استفاده کرده‌اند، به دادگاه شکایت کند.

 

طرح‌های صنعتی که از طرح حمایت قانونی قرار نمی‌گیرند

برخی از طرح‌ها به صورت کلی در بسیاری از کشورها قابلیت ثبت را ندارند که عبارت‌اند از:

1- هر طرحی که قوانین مربوط به جدید بودن، اصیل بودن و قوانین را رعایت نکرده باشد.

2- هر طرحی که با عرف و اخلاقیات یک جامعه تناقض داشته باشد و از طرف مردم نیز مورد تأیید قرار نگیرد، قابل ثبت نیست.

3- برخی از کشورها صنایع دستی کشور خودشان و کشورهای دیگر را به عنوان طرح صنعتی قبول نداشته و مورد حمایت قرار نمی‌دهند.

 

سؤالات متداول در خصوص ثبت طرح صنعتی

چه تفاوتی بین اختراع و طرح صنعتی وجود دارد؟

اختراع نشان دهنده عملکرد و کارایی یک محصول است در حالی که در طرح صنعتی شکل ظاهری، بسته بندی و جدید بودن آن مورد توجه قرار می‌گیرد. برای اطلاع از شرایط ثبت اختراع کلیک کنید.

هزینه ثبت طرح صنعتی چقدر است؟

بازار ایران دوران سختی را پشت سر می‌گذراند از این رو عدد ثابتی را نمی‌توانیم بگوییم، اما این رقم بین 1 تا 3 میلیون متغیر است.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه امور تجاری می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : ثبت طرح صنعتی



:: برچسب‌ها: ثبت طرح صنعتی ,
:: بازدید از این مطلب : 978
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

با توجه به گسترش استفاده از اینترنت و تمایل مردم به خرید و دریافت خدمات در خانه، راه اندازی سایت اینترنتی می‌تواند برای شما فرصت مناسبی باشد. یک سایت اینترنتی این امکان را به شما می‌دهد تا خدمات و کالای خود را راحت تر به مخاطبان معرفی کنید. در واقع دیگر مسافت نمی تواند برای شما مانع محسوب شود. برای داشتن یک سایت لازم هست تا حدی با اینترنت و کارکرد آن آشنایی داشته باشید. نوشتن و طراحی یک سایت نیاز به دانش کد نویسی دارد. اما با ورود نرم افزارهای جدیدی مثل ووردپرس با کمی تلاش شما هم می‌توانید یک طراح سایت شوید. مرکز کاردوک به شما جهت راه اندازی یک سایت اینترنتی خدمات ارائه می دهد.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه طراحی سایت اینترنتی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : راه اندازی سایت اینترنتی

 

 

راه اندازی سایت اینترنتی

طراحی سایت یکی از مشاغلی است که امروزه در دنیا به عنوان شغلی با درآمد بالا شناخته می شود. اگر توانایی طراحی سایت را داشته باشید می توانید از این دانش خود برای گرفتن پروژه های دیگران استفاده کنید و یا سایت خودتان را راه اندازی نمایید. در ادامه 6 گام اصلی برای راه اندازی سایت را برشمرده ایم.

گام اول راه اندازی سایت اینترنتی | انتخاب نام مناسب

نام سایت شما نشان دهنده کاری است که آن را انجام می‌دهید. به همین دلیل نامی که انتخاب می‌کنید باید دقیقاً با کاری که انجام می‌دهید، مرتبط باشد. نام‌های انتخابی برای دامنه خود را باید کوتاه، مختصر و مفید انتخاب کنید تا مخاطب به راحتی آن را به ذهن بسپارد و به راحتی نیز به خاطر بیاورد. هر چقدر نام انتخابی توسط شما حرفه‌ای‌تر باشد، سئو سایت‌تان نیز بالا‌تر خواهد رفت.

گام دوم | انتخاب هاست مناسب

هاست جایی است که فضای سایت شما در آن بارگذاری می‌شود که به فارسی معنی میزبان را هم می‌دهد. شما می‌توانید با پرداخت پول فضای زیاد و یا محدودی را برای سایت خود در نظر بگیرید. با کمی جست و جو در اینترنت می‌توانید یک سایت معتبر در زمینه هاست پیدا کرده و فضای مورد نظر خود را خریداری کنید.

گام سوم راه اندازی سایت اینترنتی | تهیه قالب مناسب

جوملا قالبی است که معمولاً برای طراحی سایت مورد استفاده قرار می‌گیرند. ظاهر سایت شما بسیار مهم است. کاربر وقتی وارد سایتی می‌شود اولین چیزی که به آن توجه می‌کند ظاهر سایت است. در واقع ظاهر اولیه باعث می‌شود که او بخواهد مدت زمان بیشتری و یا کمتری در سایت شما به جست و جو بپردازد.

گام چهارم | یادگیری وردپرس

یکی از راه‌های اساسی برای اینکه بتوانید در ظاهر و شکل سایت خود و محتوایی که تولید می‌کنید اثرگذارتر عمل کنید، باید کار با وردپرس را یاد بگیرید. در این زمینه بهترین کار این است که دوره‌های آموزشی که به صورت اینترنتی در سایت‌های مختلف وجود دارد را بگذرانید تا بتوانید به خوبی از پس کنترل و اداره سایت خود برآیید.

گام پنجم راه اندازی سایت اینترنتی | تسلط بر افزونه‌ها

افزونه یا پلاگین‌ها نوعی نرم افزار کوچک و کاربردی هستند که به برنامه اصلی امکانات جانبی و مکملی را اضافه می‌کنند. در اکثر برنامه‌های کاربردی افزونه به صورت مجزا وجود دارد و شما می‌توانید افزونه مربوطه را دانلود کرده و سپس به نرم افزار اضافه نمایید.

اگر سایت خود را طراحی می‌کنید باید کار کردن با افزونه‌ها را یاد بگیرید و باید بتوانید تشخیص دهید که کدام افزونه برای سایت شما مناسب است.

گام ششم | تولید محتوا

وقتی توانستید ظاهر سایت خود را مدیریت کنید حالا نیازمند تولید محتوا هستید. فرقی نمی‌کند در چه زمینه‌ای فعالیت می‌کنید. شما باید تولید محتوا را انجام دهید. چه سایت شما در مورد خدمات و آموزش در زمینه بازاریابی باشد و چه فروش مواد غذایی، باید محتوای مفید را تولید کنید.

گوگل هر چند وقت یک بار دستورات جدیدی را در مورد سئو منتشر می‌کند. از این رو شما باید بتوانید محتوای تولیدی خود را بر اساس قوانین به روز سئو منتشر کنید تا آمار بازدید سایت‌تان بالا رود. از طرف دیگر برای انتشار مقالات باید زمان مشخصی را تعیین کنید. مثلاً هر روز در رأس یک ساعت مشخص و یا در هفته سه بار این کار را انجام دهید. تا گوگل شما را بشناسد و به مرور زمان بالا بیایید.

اقدامات لازم بعد از راه اندازی سایت چیست؟

طراحی سایت تنها بخشی از شروع یک سایت است. برای آن که بتوانید در زمینه دیجیتال مارکتینگ موفق شوید، دائم باید بر روی سایت تان کار کرده و آن را رها نکنید. سئوی سایت، کیفیت محتوا، میزان فعالیت، گرفتن تبلیغات از سایر سایت‌ها، برند سازی، شناخت نیاز مخاطب از جمله عواملی است که شما باید برای بالا بردن امتیاز سایت‌تان به آن ها توجه کنید. برای آشنایی با دیگر روش های دیجیتال مارکتینگ کلیک کنید.

یکی دیگر از عوامل مهم در تعیین امتیاز سایت، قوانین گوگل است. از آن جا که این قوانین دائم در حال به روز شدن هستند، پس شما برای ماندن در این رقابت باید از آن ها اطلاع داشته و تغییرات لازم را اعمال کنید. 

تعداد نیرو و هزینه های سایت

هر سایتی برای ماندن و پیشرفت نیاز به نیروهای متخصص دارد. مدیر سایت، طراح و گرافیست، محتوا نویس، بلاگر، برنامه نویس، ویراستار، سئو کار و... از جمله افرادی هستند که باید برای راه اندازی و پشتیبانی سایت حضور داشته باشند. اگر شما بودجه مورد نیاز برای گردهم آوری این افراد را ندارید؛ می توانید بخش هایی از کار را به موسساتی چون کاردوک بسپارید و از مشاوره و خدمات آن ها استفاده نمایید. 

سخن پایانی...

طراحی سایت می‌تواند موجب رونق کسب و کار شما شود به همین دلیل باید با آگاهی زیاد در این عرصه قدم بگذارید. از طرفی دیگر باید صبور باشید و انتظار نداشته باشید تا یک شبه یا در ظرف چند روز بتوانید از سایت خود درآمدزایی کنید. این پروسه شش ماه تا یک سال طول می‌کشد تا سایت‌تان در صفحات اولیه گوگل قرار بگیرد. با صبر و آموزش می‌توانید تحول بزرگی در کسب و کار خود ایجاد کنید. برای دریافت مشاوره کسب و کار از متخصصان کاردوک کلیک کنید.

سؤالات متداول در خصوص طراحی سایت اینترنتی

آیا قالب‌های سایت رایگان هم وجود دارد؟

بله. برای طراحی سایت خود می‌توانید از قالب‌های رایگان هم استفاده کنید اما امکانات و سرعت این قالب‌ها پایین است. به همین دلیل سعی کنید با صرف هزینه‌ای بیشتر قالب‌هایی را انتخاب کنید که از سرعت بهتری برخوردار باشند.

چگونه دیگران می‌توانند به سایت که طراحی کردیم اطمینان کنند؟

برای اینکه کسب و کارتان معتبر و قانونی باشد و مردم به آن اعتماد کنند باید نماد اعتماد بگیرید. سایت‌هایی وجود دارد که این خدمات را ارائه می‌دهند. اما یادتان باشد که برای گرفتن نماد اعتماد به آدرس ثابت و خط تلفن ثابت نیازمند هستید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طراحی سایت اینترنتی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : راه اندازی سایت اینترنتی



:: برچسب‌ها: راه اندازی سایت اینترنتی ,
:: بازدید از این مطلب : 965
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

افزایش فروش خواسته تمام فعالان اقتصادی و کارآفرینان است. راندمان فروش نشان دهنده موفقیت محصول و یا خدمات تولید شده توسط صاحبان مشاغل است و ارتباط مستقیم با سودآوری سازمان و ماندگاری در بازار رقابت را دارد. از این رو همه به دنبال این هستند که با راه‌ها و روش‌های مختلف فروش خود را بالا ببرند. فرقی نمی‌کند که کسب و کار از چه نوعی است (اینترنتی یا حضوری)، در هر صورت باید از تکنیک‌ها و روش‌های مختلفی برای افزایش راندمان فروش خود استفاده کنید. در ادامه برای آشنایی بیشتر با این روش ها با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها در زمینه افزایش راندمان فروش می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: افزایش فروش

 

 

افزایش راندمان فروش

هر روزه کسب و کارهای مختلفی در حال رشد هستند، این موضوع به خصوص برای آن دسته از مشاغلی که به صورت اینترنتی فعالیت دارند، بیشتر صدق می‌کند. در قرن حاضر اینترنت بخش جدایی ناپذیری از زندگی شهری بشر محسوب می شود. روز به روز نیز کسب و کارهای بیشتری بخشی از فعالیت خود را وارد دنیای مجازی می کنند، چرا که به آن ها اجازه می دهد ارتباط مستقیمی با خریداران داشته باشند. استفاده از ابزارها و ایده های نوین راز موفقیت کسب و کارهایی است که سال ها توانسته اند در عرصه تجارت باقی بمانند. در نتیجه اگر به دنبال بالا بردن راندمان کار خود هستید می توانید از ایده های نوین کارشناسان کاردوک نیز استفاده کنید.

نکات مهم برای افزایش راندمان فروش

1- کارهای فروش را پیگیری کنید

قبل از معرفی و اجرای استراتژی‌های جدید، شما باید موارد قدیمی و کارهایی که در گذشته برای افزایش فروش انجام می‌دادید را ارزیابی کنید. بهترین راه برای شروع، نظارت بر فعالیت فروش و پیگیری زمانی است که هر یک از اعضای تیم در کارهای مختلفی که بر عهده دارند، می‌گذرانند. در حالت ایده آل، شما باید فعالیت فروش خود را در زمان واقعی نظارت و اندازه گیری کنید.

2- برای افزایش فروش از منابع صحیح استفاده کنید

وقتی بتوانید بر کارهای فروش محصولات شرکت و یا کارخانه خود نظارت دقیقی داشته باشید، متوجه فرصت های پیشرویتان نیز می شوید. برای مثال اگر متوجه شدید بخشی از فعالیت تیم فروش شما صرف انجام کارهایی می‌شود که قابل جایگزینی با سیستم های اتوماتیک هستند، بهتر است از ابزارآلات مدرن برای بسته بندی محصولات و خدمات خود استفاده کنید.

بنابراین با استفاده از منابع صحیح برای فعالیت می‌توانید راندمان فروش خود را بالا ببرید. در واقع سرعت کار خود بهبود داده‌اید.

3- به کارگیری افراد خِبره و یا آموزش افراد مبتدی

از جمله راه‌هایی که می‌توانید سرعت و کیفیت فروش محصولات خود را بالا ببرید به کارگیری افراد خِبره و آموزش دیده است. هرچقدر تیمی که با آن کار می‌کنید بدانند که چه وظایفی دارند، چه کاری باید انجام دهند و در موارد اضطراری چه تدبیری را بیاندیشند، موجب افزایش راندمان فروش شما خواهد شد. همچنین شما می‌توانید افرادی که تازه استخدام کرده‌اید را نیز مورد آموزش قرار دهید.

4- افزایش فروش با بالا بردن کیفیت مواد محصولات تولیدی

اگر محصول خاصی تولید می‌کنید، یادتان باشد که باید کیفیت برتر را در بین رقبای خود داشته باشید. حتی اگر قیمت تمام شده شما بالا برود، باز هم کیفیت بالای محصولتان حضور و ماندگاری‌تان را در بازار تضمین خواهد کرد.  مطمئن باشید بالا بردن کیفیت مواد به کار رفته در محصولات تولیدی می‌تواند راندمان فروشتان را بالا ببرد.

5- استفاده از شبکه‌های مجازی و سایت‌ها

شیوه‌های سنتی کسب و کارها امروزه نمی‌تواند جوابگوی نیاز خریداران باشد، در واقع اگر فقط به شکل سنتی فعالیت می‌کنید این مهم را باید در نظر بگیرید که می‌توانید بخش مهمی از فروش خود را به صورت اینترنتی انجام دهید.

البته همه کسب و کارها فقط کالایی را به فروش نمی رسانند، بخش بزرگی از تجارت های اینترنتی از طریق تولید محتوا انجام می‌شود که نشان دهنده قدرت اینترنت در دنیای تجارت است. بنابراین باید فروش خود را از طریق شبکه‌های مجازی و اینترنت نیز انجام دهید. ایجاد سایت، قرار دادن محتواها در اینستاگرام و انجام تبلیغات می‌تواند روی راندمان فروش شما تأثیر مثبت بگذارد.

6- بازاریابی تلفنی راهی برای افزایش فروش

البته این شیوه برای افزایش فروش قدیمی شده اما هنوز هم کاربردهای خود را دارد. می‌توانید با تعدادی از مشتریان به صورت تصادفی تماس بگیرید و در مورد محصولات خود اطلاعات لازم را به آن‌ها ارائه دهید. البته اول از همه مطمئن شوید که آیا مخاطب‌تان تمایل دارد که صحبت‌های شما را گوش دهد، سپس در این باره شروع به گفتگو و بازاریابی کنید. این مهم نیز در بالا بردن راندمان فروش شما مؤثر خواهد بود.

7- برای میزان فروش خود هدف تعیین کنید

بدون هدف هیچ کاری انجام نمی‌شود. در واقع وقتی همه اجزای شرکت شما باید بر اساس هدفی تعیین شده باشد، برای شما و تیمتان مشخص است که چه راستایی باید فعالیت کنید. به این ترتیب به کلیه برنامه‌ها و برآوردهایی که از پیش تعیین کرده‌اید، می‌رسید.

برای فروش هم باید سقفی را تعیین کرده و در نظر بگیرید. مثلاً تعیین کنید که در این ماه باید در حدود صد عدد از کالای مورد نظر را به فروش برسانید و در این خصوص همه اعضای تیم تولید کننده باید صد عدد کالا تولید کنند و همه اعضای تیم فروش برای فروش این مقدار از کالا باید فعالیت و برنامه‌هایی را تعیین و اجرا کنند.

8- به اعتراضات مشتری توجه کنید

معمولاً در کشور ما هرگونه اعتراضی را نشانه کج سلیقه‌گی مشتری به محصول می‌دانند. در حالی که اعتراضات می‌توانند سازنده باشد و به فروش بیشتر شما منجر شود. همه اعتراضات را گوش دهید حتی خودتان با مشتری‌هایتان تماس بگیرید و یا از طریق پرسشنامه به این مهم پی ببرید که در مورد محصول شما چه اعتراضی دارند.

همه این نقاط ضعف را بنویسید و طی آن برنامه‌هایی را برای رفع این نواقص در محصول طراحی و اجرا کنید.

9- به جزئیات اهمیت بدهید

شاید شنیده باشید که جزئیات زیاد مهم نیستند و نباید خودتان را درگیر آن کنید، اما بخش مهمی از کیفیت محصول و خدمات شما به مشتری در جزئیات قرار دارد. مثلاً برخی از مشتری‌ها به این که بسته بندی بدون هیچ ایرادی باشد، حساس‌اند، برخی دیگر در مورد محصولاتی مثل کفش، به دیده نشدن چسب‌های اطرافش بسیار اهمیت می‌دهند و آن را نشانه بی کیفیتی می‌دانند.

این جزئیات مهم می‌تواند در تصمیم مشتری برای خرید مجدد از فروشگاه شما تأثیر بگذارد.

10- تسریع در روند پاسخگویی

باید تیمی برای پاسخگویی به مشتری داشته باشید که در هر زمانی آماده جوابگویی به سؤالات خریدار باشند. باید کلیه راه‌های ارتباطی مشتری با شما باز باشد. یعنی هم حضوری و هم غیرحضوری. از طریق چت کردن، شماره تماس ثابت و همراه، ایمیل و یا ارتباط حضوری مشتری باید بتواند به راحتی به شما دسترسی داشته باشد.

از طرفی مشتری نباید دقیقه‌ها و یا ساعت‌ها منتظر این باشد که شما به او پاسخ دهید، باید در کمترین زمان ممکن به هر سؤالی که دارد سریع جواب داده و او را منتظر نگذارید. این فرآیند باعث اعتمادسازی نیز می‌شود. خریدار متوجه می‌شود شما صادق هستید و به راحتی با او ارتباط برقرار می‌کنید. تسریع در روند پاسخگویی می‌تواند به راندمان فروش شما کمک کند.

11- نیاز مشتری را بررسی کنید

صاحبان کسب و کارها باید بتوانند بر اساس نیاز مشتری محصولات خود را به فروش برسانند. در واقع محصولات باید هدفمند باشد تا بتواند فروش خوبی را عاید تولید کنندگان کند. به همین دلیل باید محصولاتی را تولید کنید که نیاز مشتری را برطرف سازد. از این رو اگر می‌بینید که فروش پایینی دارید و تلاش‌های شما برای افزایش فروش بی فایده است، بهتر است محصول خود را تغییر دهید.

برای این مهم می‌توانید نیاز مشتری را بر اساس نظرسنجی‌ها انجام دهید و بپرسید که بیشتر از همه چه کمبودهایی را در زمینه محصولات احساس می‌کنند. بر اساس پاسخ‌های مشتریان می‌توانید روی محصول تولیدی خود کار کرده و آن را تغییر دهید. برای پی بردن بهانگیزه خرید مشتریان خود کلیک کنید.

12- دانش خود را بالا ببرید

بخش مهمی از افزایش فروش به دانش تولید کننده بستگی دارد. برخی هیچ وقت به دنبال آن نیستند که ببینند چه چیزی در دنیای کسب و کار و مواد اولیه تغییر کرده و با هر چیزی که جدید است مقابله می‌کنند.

این شیوه کسب و کار شاید برای قرن‌های قبل مفید واقع می‌شد، اما امروزه نمی‌تواند به کار آید، از این رو بهتر است که در خصوص محصولات، مواد اولیه، بازار و رقبا همیشه به روز باشید و همراه با زمان حرکت کنید. ماندن در گذشته نمی‌تواند از شما یک فروشنده موفق بسازد.

13- همکاری با رقبا

همیشه قرار نیست رقیب را یک غول بزرگ در بازار تصور کنید. می‌توانید با آن‌ها همکاری هم داشته باشید. مثلاً طی قراردادی محصولاتی مشترک با نام‌ها و برندهای مختلف را تولید کرده و به بازار عرضه کنید. همکاری با رقبا به شما کمک می‌کند جای خوبی در بازار داشته باشید و به عنوان فروشنده معتمد شناخته شوید. همین مهم روی فروش شما تأثیر مثبت خواهد گذاشت.

14- صرف هزینه‌های قابل توجه

گاهی اوقات برای اینکه فروشتان بالا رود باید هزینه‌هایی را پرداخت کنید. این هزینه برای بازاریابی محصولات شماست که باید از روش‌های مختلفی صورت بگیرد. مثلاً با پرداخت مبلغی به سایت‌های پربازدید، سایت خود را به همراه محصولاتتان تبلیغ کنید. برای فروش بیشتر باید گاهی مبالغ زیادی را پرداخت کنید. اما بعد از مدتی شاهد افزایش تعداد مشتریان و در مقابل آن افزایش فروش خواهید شد.

 

سخن پایانی...

فروش زیاد باید خواسته همه کسانی باشد که در یک مجموعه با هم کار می‌کنند. اگر هر کسی در طی فرایند تولید و فروش یک محصول ساز خود را بزند، نمی‌توان انتظار داشت که محصولات و خدمات فروش خوبی داشته باشند و حتی ممکن است باعث ورشکسته شدن کسب و کاری شود. بخش مهمی از افزایش راندمان فروش به همکاری و وحدت در تیم برمی‌گردد که باید آن را مورد توجه قرار دهیم.

 

سؤالات متداول در خصوص افزایش راندمان فروش

آیا اطلاعات محصول تأثیری در روند یک فروش موفق دارد؟

بله. مشتری دوست دارد که اطلاعات روی محصول شفاف، واضح و کامل باشد. اگر نتواند اطلاعات مندرج بر روی محصول را مطالعه کند، دیگر از کالاهای تولیدی شما خریداری نمی‌کند.

در فروش اینترنتی به چه نکته‌ای در خصوص محصول باید توجه کنیم؟

در فروش اینترنتی باید به عکس محصول توجه کنید، یعنی محصولی که شما آن را برای فروش قرار می‌دهید باید واضح باشد تا خریدار بتواند به جزئیات محصول پی ببرد. این مهم تأثیر مهمی در افزایش فروش دارد.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها در زمینه افزایش راندمان فروش می‌توانید با کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع: افزایش فروش



:: برچسب‌ها: افزایش فروش ,
:: بازدید از این مطلب : 880
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

نوشتن طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی از اقدامات اولیه ای است که باید برای راه اندازی چنین تولیدی به آن توجه کنید. صنایع ساخت کاشی و سرامیک تحت تاثیر رشد تکنولوژی تولید انواع ماشین آلات با فناوری‌های پیشرفته دنیا همانند تکنولوژی فشار پیوسته، فناوری جوهرافشان دیجیتال در اعمال طرح‌های بدیع و بسیار زیبا بر روی کاشی و همچنین فرمولاسیون و تکنولوژی‌های نوین لعاب‌کاری کاشی و سرامیک موجب شده که جنبه‌های زیبایی رنگ و طرح‌های نو، کلاسیک و تکنیکال آن در تولید پانل‌های بسیار بزرگ کاشی و سرامیک کف با ضخامت‌های متفاوت به موازات تولید کاشی‌های دیوار در مقیاس کوچک، حرف اول را در بازار رقابت این محصولات بزند. بنابراین برای ورود به این بازار به عنوان تولیدکننده دارای توجیه اقتصادی است. در ادامه خلاصه‌ای از طرح توجیهی تولید کاشی های لعاب دار سرامیکی را ارائه داده‎‌ایم.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : طرح توجیهی تولید کاشی سرامیک

 

 

موقعیت تولیدکنندگان داخلی در مقایسه با خارجی

ظهور تولیدکنندگان انبوه بین‎المللی در این صنعت همانند چین، کشورهای جنوب شرقی آسیا و خاورمیانه و ابر قدرت‌های اروپایی همانند شرکت‌های ایتالیایی و اسپانیایی موقعیت را برای تولیدکنندگان کشورهای در حال توسعه دشوار کرده است. این تولیدکنندگان با ایجاد گروه‌های متشکل و به هم پیوسته صنعت تجارت در یک زنجیره تامین، تولید و فروشی که متکی بر نوآوری، خلاقیت و هنر است؛ سرمایه گذاران و تولیدکنندگان داخل کشور را در مسیر ضرورت ارتقا بهره‌وری منابع و داشتن تعهدی پایدار به تولید کاشی با کیفیت قرار داده است. 

وضعیت صنعت کاشی وسرامیک در کشور ارتباط تنگاتنگی با سیاست گذاری‌های کلان ملی، توسعه عمرانی و امکان صادرات دارد. در حال حاضر علی رغم وجود کارخانه‌های متعدد تولید کاشی و تعداد زیادی طرح‌های در حال احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از  50 درصد در شرف راه اندازی هستند. در این وضعیت استفاده از مشاوره تخصصی در بررسی راهبرد‌های حوزه تکنولوژی، مالی و اقتصادی طرح‌ها و واحدهای موجود و سرمایه‌گذاری جدید کاشی و سرامیک به یک الزام تبدیل نموده است. برای دریافت مشاوره و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی |معرفی محصول

مطابق استاندارد، کاشی محصولی صنعتی، نازک و سفالی ساخته شده از مواد معدنی (همانند خاک رس، کائولن، فلدسپار، کوارتز، دولومیت لعاب، رنگ و سایر مواد اولیه معدنی) است که در ابعاد، شکل و ضخامت‌های متفاوت برای پوشش کف و دیوارها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کاشی معمولا به شیوه اکسترود یا پرس شکل داده شده و پس از خشک  شدن و آماده سازی لعاب و چاپ در دمای مناسبی پخت می‌گردد. این محصول دارای تنوع زیادی بوده و بسته به مزیت‌های خاص مورد نیاز مشتری همانند عایق بودن، ایجاد سهولت در نظافت، قابلیت‌های حرارتی، عایق رطوبتی، مقاوم بودن در مقابل مواد شیمیایی، ضد خش بودن، زیبایی طرح و نقش، ماندگاری و تنوع تولید به صورت صنعتی تولید می‌شود.

طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی | کالاهای جايگزين کاشی

کالاهای جایگزین و رقیب کاشی و سرامیک، سنگ‌های طبیعی برش داده شده است که با توجه به نوع سنگ سخت گرانیتی با مرمریت دارای قیمت تمام شده بسیار بالاتر بوده و بعضاً ضمن محدود بودن رنگ و طرح امکان یکسان سازی نقوش طبیعی در کاربرد مشابه با کاشی میسر نیست. تغییر رنگ و کدر شدن سنگ‌های طبیعی ساب خورده در طول زمان تحت تاثیر عوامل طبیعی سریع واقع می‌شود.

کالای جایگزین دیگر سنگ‌های مصنوعی است که تقریباً استفاده از آن به دلیل طرح‌های متنوع و قیمت ارزان به عنوان رقیب سنگ طبیعی و کاشی رایج شده است. ولی به دلیل نوع تکنولوژی و مواد اولیه آن که پایه سیمانی و رزین‌های شیمیایی دارد، کیفیت آن وابسته به نوع رزین و فرمولاسیون مواد است، حتی در بهترین حالت طول عمر، کیفیت، طرح و نقش آن قابل رقابت با کاشی‌های سرامیکی نیست.

طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی | موارد کاربرد کاشی سرامیکی

از کاشی ضمن داشتن زیبایی به دلیل نفوذ ناپذیری برای حفاظت محیط در مقابل رطوبت در محیط‌های داخلی و بیرونی ساختمان و استخرها استفاده می شود. از کاشی‌های مقاوم در مقابل محیط‌های شیمیایی در آزمایشگاه‌ها و از کاشی‌های زیبا و مقاوم در مقابل سایش به عنوان کف‌پوش ابنیه استفاده می‌شود.

طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی | دانش فنی پروژه و روش تولید محصول

دانش فنی و ماشین آلات تولیدی نقش مهمی در کیفیت مناسب و قابل رقابت با سایر تولیدکنندگان اروپایی و ایتالیایی دارد، چرا که آن‌ها سابقه زیادی در تولید این محصولات دارند. ساخت بخشی از اجزا، ماشین آلات و تجهیزات مستقر در فرایند تولید در داخل کشور بومی شده و قابل ساخت است. ولی در بخش‌های حساس تولید جهت دستیابی به محصولات با کیفیت و کمترین ضایعات نیاز به خریداری دانش فنی و تجهیزات خارجی است.

ماشین آلات به صورت اتوماتیک در هشت بخش جهت تولید محصول بالانس شده اند. این هشت بخش که در ادامه نیز شرح داده ایم عبارتند از؛ سنگ شکن و آسیاب، مواد اولیه معدنی، کانوایرها، باکس فیدر تغدیه مواد اولیه، بالمیل های دوغاب، انگوب و لعاب، اسپری درایر، پرس پودر کاشی، خشک کن، خطوط لعاب زنی، خط انگوب و چسب زنی، میکسر، دستگاه چاپ دیجیتال، ماشین آلات سورتینگ و بسته بندی، به علاوه سیستم واگن‌های  لود و دانلود حمل اتوماتیک کاشی و تابلوها و پی ال سی تنظیم فرایندهای تولید.

1- تهيه دوغاب كاشی

فرآيند توليد کاشی از دپوی خاک در محل اختصاصی مستقر در سایت کارخانه شروع می‌شود. خاک دپو شده به سنگ شکن منتقل و خردایش انجام می‌گردد. خاک خردایش شده پس از انتقال به باکسفیدر و توزین مطابق فرمولاسیون به بالمیل تهیه دوغاب منتقل شده و پس از بارگیری و کنترل پارامترهای دوغاب به بلانچر برای ماندگاری هدایت می‌شود. در این مرحله همزمان با گرفتن ناخالصی‌ها در فیلتر و کنترل کیفیت، دوغاب به تانک اسپری درایر منتقل و از آنجا به اسپری درایر پمپ می‌شود.

2- تهیه بیسکویت کاشی

دوغاب پمپ شده به اسپری درایر پودر شده و ضمن کنترل پارامترهای کیفی آن به سیلوی ذخیره جهت ماندگاری و سپس انتقال به دستگاه پرس جهت تولید بیسکویت کاشی گسیل می‌شود. پارامترهای کیفی بیسکویت کنترل  شده و برای خشک شدن منتقل می‌شود. پس از آن ضمن بررسی پارامترهای کنترل کیفی جهت تمیزی سطح به بخش برس و گردگيری و کنترل کیفی سطح منتقل می‌شود. در مرحله بعد در کابین آب میزان رطوبت مورد نیاز روی کاشی با پاشش تنظیم و به بخش انگوب روی کاشی منتقل و انگوبی که توسط بالمیر از قبل آماده سازی شده و از مخزن نگهداری به خط تولید منتقل شده را در کابین بر روی کاشی به میزان مناسب اعمال می‌گردد.

3- فرايند لعاب کاری

مواد اولیه تولید لعاب مطابق فرمولاسیون توزين و پس از انتقال به بالمير و چرخش و تهیه لعاب به مخزن نگهداری هدایت و ضمن کنترل پارمترهای کیفی در کابین خط تولید منتقل و بر روی کاشی  اعمال می‌گردد.

4- چسب كاری

روی کاشی لعاب کاری شده قبل از چاپ در کابین مخصوص با چسبی که قبلا توزين میکس و از کیفیت آن اطمینان حاصل شده و از مخزن نگهداری به خط تولید منتقل شده به میزان کنترل شده آغشته می‌شود.

5- فرايند چاپ

در این مرحله منابع و اجزا فرمول رنگ توزین و به بالمير چرخشی تهيه رنگ منتقل و ضمن كنترل پارامترهای كيفی، رنگ به مخزن نگهداری و به کابین چاپ کاشی منتقل می‌شود و ضمن کنترل پارامترهای کیفی چاپ بر روی کاشی و کنترل میزان رنگ اعمال شده اصلاحات لازم انجام می‌گیرد. در سیستم‌های نوین تولید کاشی با استفاده از چاپگرهای جوهرافشان دیجیتال ضمن قابلیت اعمال سریع‌تر، طرح‌های بسیار زیبا با کیفیت عالی و فرایند چاپ بسیار با کیفیت بهتر و کنترل شده تر اعمال می‌گردد.

6- فرايند انگوب زير

در آخرین مرحله تولید قبل از چاپ مواد و اجزا مطابق فرمولاسیون انگوب زير آماده پس از انتقال به بالمير و هموژن شدن و کنترل کیفیت و انتقال و نگهداری در مخزن برای استفاده به خط کابین مستقر در فرایند تولید و اعمال آن در زیر کاشی هدایت می‌شود. در صورت تنظیم بودن کیفیت و میزان انگوت اعمالی کاشی بر روی واگن‌های هادی به تونل پخت بارگیری می‌شود.

7- فرايند پخت

کاشی‌های لود شده در واگن‌ها به سمت کوره تونلی که دارای تنظیم پارامترهای ترمودینامیکی در طول کوره است، هدایت و طی عبور از کوره  پخت شده و با استفاده از واگن‌های بارگیری به بخش سورتینگ منتقل می‌شود.  

8- فرایند سورت وبسته بندی

پس از انتقال واگن‌های حاوی کاشی به خط سورت عمل تخلیه کاشی‌ها انجام و محصول منتقل شده به خط سوورتینگ بر اساس شاخص‌های درجه‌بندی سطحی، کیفی و حجمی استاندارد تفکیک و پس از قرارگیری در استایکو و کارتن نمودن به دستگاه شرینگ و انتقال کارتن به پالت و پالت‌بندی کارتن‌ها هدایت می‌شود. محصول تولیدی به صورت پالت، آماده انبار و ورود به بازار است.

طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی | بررسی بازار و رقبا

درکشور بر اساس آخرین آمار منتشره تا پایان سال 1398 تعداد 1461 جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری برای تولید انواع کاشی وسرامیک صادره شده است که از این مجموع تعداد 285 واحد و کارخانه دارای پروانه بهربرداری بوده و با سرمایه گذاری اسمی  63200میلیارد ریال ظرفیت تولید 580 میلیون متر مربع انواع کاشی را دارند. طرح‌های درحال احداث بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی 98 واحد بوده که با 308 میلیون یورو ماشین آلات خارجی قابلیت ایجاد ظرفیت 290 میلیون متر مربعی را دارند. تغییر نرخ برابری ارزهای خارجی نسبت به ریال امکان و توجیه پذیری صادرات کاشی های باکیفیت را علل الخصوص به کشورهای همسایه فراهم نمود. به گونه‌ای که آمار منتهی به پایان فروردین1398 صادرات کاشی به کشورهای مختلف با ارزش ریالی 1163 میلیارد ریال کاشی بیش از 12 میلیون دلار را نشان می‌دهد.

طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس  مطالعات انجام شده  احداث طرح کاشی در سال جاری با ظرفیت اقتصادی حدود  788میلیارد ریال سرمایه اولیه نیاز دارد. نرخ بازدهی سرمایه گذاری بیشتر از 20 درصد بوده و کمتر از 4 سال سرمایه اولیه خود را برداشت می‌کنید. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت عملی تولید سالیانه  3000000مترمربع ارائه شده است.

مشخصات عمومی طرح

ردیف موضوع برآرود واحد
1 زمین   25000 متر مربع
2 زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی ) 4330 متر مربع
3 ماشین آلات  ریالی 13000 میلیون ریال
4 ماشین آلات   ارزی 3198 هزار دلار

 

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیف موضوع هزینه ها  (میلیون ریال )
1 سرمایه گذاری ثابت 723625
2 سرمایه گذاری  درگردش 64782
3 کل سرمایه گذاری 788408

 

   شاخص های مالی

موضوع هزینه ها 
نرخ بازده داخلی IRR 20 درصد
دوره برگشت سرمایه 3/5
اشتعال نیروی انسانی 150

 

طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی | مزایای اجرای طرح

با توجه به نیاز محصول در حوزه‌های مختلف ساختمانی، تولید کاشی کالایی ضروری و مورد نیاز است در ادامه برخی مزایای اجرای این طرح را در یک  استراتژی صادراتی محور ارائه شده است:

  • امکان تامین مواد اولیه و کانی های معدنی
  • سودآوری، بازده و دوره برگشت مناسب سرمایه گذاری با توجه به کاربرد گسترده و رو به رشد محصولات بعنوان کالای جایگزین محصولات قدیمی با ارایه کیفیت، طرح، نقش مدرن و سایزهای متفاوت 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده کاشی

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید کاشی سرامیکی مختلف
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید کاشی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : طرح توجیهی تولید کاشی سرامیک



:: برچسب‌ها: طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی ,
:: بازدید از این مطلب : 941
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

کشف انگیزه های خرید مشتریان می‌تواند به فروشندگان، تولید کنندگان و فعالان اقتصادی کمک کند تا به طور مستقیم بر روی میزان خرید و هزینه‌ای که مشتریان پرداخت می کنند، تاثیر مثبت بگذارند. با ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی و یا اجرای یک نوع خلاقیت بر کالا تا حدی می‌توان به فروش بالاتر دست یافت. اما با مطالعه جامع‌تر در زمینه فروش، پارامترهای دیگری نیز بر انگیزه های خرید تاثیر دارد. اگر در گذشته این موارد برایتان اهمیت زیادی نداشت باید سریع دست به کار شوید. این مهم می‌تواند در روش‌هایی که برای تبلیغات استفاده می‌کنید نیز مؤثر باشد و مخاطبان‌تان را سریع‌تر به خود جذب کنید. در ادامه برای تغییر در روند فروش خود با ما همراه باشید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها در زمینه کشف انگیزه‌های خرید می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : انگیزه خرید

 

 

مهم‌ترین انگیزه‌های خرید در مشتری

شما به عنوان فروشنده و یا ارائه دهنده خدمات باید بدانید که چه انگیزه هایی باعث خرید مشتریانتان می شود. شما با آگاهی از این انگیزه ها می توانید موقعیت کالا و برند خود را در جایگاه امنی قرار دهید. در ادامه به هشت انگیزه مهم خرید اشاره کرده ایم. شما با برآورده کردن یک یا همزمان چند انگیزه می توانید فروش بالاتری داشته باشید. جهت اطلاع از مهارت های لازم برای مدیر فروش کلیک کنید.

1- داشتن ترس و نگرانی

شنیدن اینکه ترس یکی از عوامل و انگیزه‌های خرید است شاید چیز عجیبی باشد، اما واقعیت دارد. ترس‌ها همیشه همراه انسان هستند و باعث می‌شود که برای رفع آن اقدام به خرید کنند.

مردم در زمان بحران می‌ترسند که گرسنه بمانند به همین دلیل به خرید غذا هجوم می‌آورند، در زمان تورم می‌ترسند که نقدینگی‌شان بی ارزش شود، خانه می‌خرند و یا برای اینکه زندگی خود را از حوادث در امان نگه دارند، انواع بیمه‌ها را خریداری می‌کنند.

2- انگیزه خرید | جذابیت‌های محصول

اگر از کسانی که در زمینه زیبایی مانند محصولات آرایشی و بهداشتی فعالیت می‌کنند، بپرسید که چه چیزی باعث خرید محصولاتشان می‌شوند، به شما می گویند "زیبایی از مهم‌ترین انگیزه‌های خرید محسوب می‌شود". این محصولات مهم‌ترین ویژگی که همراه خود دارند زیبایی است. ضمن اینکه این محصولات خودشان بسته بندی های زیبایی دارند، تغییرات زیادی در ظاهر خانم‌ها ایجاد می‌کنند. به همین دلیل این مهم انگیزه جالبی برای مشتریان جهت خرید این دست از محصولات خواهد بود. 

جذابیت محصول در مورد محصولات دیگر هم صدق می کند، برای مثال رنگ خودرو، برای مشتریان بسیار اهمیت دارد و حتی گاه برای خرید رنگ مورد علاقه‌شان پول بیشتری می‌پردازند.

3- به دست آوردن سود

بخش مهمی از انگیزه‌های خرید در سود نهفته است. در واقع خریداران باید این انگیزه را در دل مشتری ایجاد کنند که با خرید کالاهای آن‌ها می‌توانند منفعت زیادی را به دست آورند. مشتری وقتی بداند که می‌تواند با خرید کالایی به سود خوبی برسد، حتماً این کار را انجام خواهد داد. این نوع انگیزه در تجارت هایی مثل سهام، املاک، اوراق قرضه و... بیشتر به چشم می‌خورد.

4- انگیزه خرید | لذت خرید کردن برخی از کالاهای خاص

اگر دقت داشته باشید برخی از کالاها ارتباطی با نیازهای اساسی انسان ندارند، اما افراد از این جهت که داشتن آن برایشان لذت بخش است اقدام به خرید می‌کنند. مثلاً برخی دوست دارند فقط زیورآلات بخرند و یا برخی دیگر می‌خواهند عتیقه جات مختلفی را دور خود جمع کنند.

لذت خرید از این جهت است که آن‌ها با داشتن برخی از این کالاها از نظر روانی احساس بهتری ایجاد می‎کنند و دارندگان از تماشای آن لذت می‌برند. پس عامل لذت از جمله انگیزه‌های خرید در مشتری است.

5- برطرف کردن نیاز

وقتی مردم به کالایی نیاز داشته باشند بدون از دست دادن زمان، سریع برای خرید آن اقدام می‌کنند. مثلاً نان چیزی است که همه ایرانی‌ها به آن نیاز دارند و هر روزه برای خرید آن منزل را ترک می‌کنند. همچنین تلفن همراه، نیز یک نیاز محسوب می‌شود، اما اغلب تا وقتی خراب نشود و یا تکنولوژی‌های جدید لازم نشود، نمونه های جدید را نمی‌خرند. البته برخی افراد با توجه به علاقه و جذابیتی که کالاهای دیجیتالی دارد، برای خرید این دست کالاها  پیشقدم می‌شوند. پس شناسایی نیاز مشتریان یکی دیگر از راه های بالا بردن فروش و رسیدن به سود خواهد بود.

6- انگیزه خرید | برطرف کردن مشکلات

گاه خریداران تا زمانی که برای‌شان مشکلی پیش نیاد کالای نو خریداری نمی‌کنند. این موضوع در مورد کالاهایی که انتظار می‌رود در بلند مدت کیفیت خودشان را حفظ کنند بیشتر اهمیت دارد. برای مثال مشتری از شما لپ تاپ خریداری می‌کند و انتظار دارد سال‌ها برایش کار کند، کیفیت بالا در چنین کالاهایی موجب ایجاد اعتماد در مشتریان شده و برای خرید بعدی نیز شما را انتخاب خواهند کرد. 

بنابراین فروشنده لپ تاپ لازم است واحدی را جهت رسیدگی به خرابی‌ها و پشتیبانی محصول ایجاد کند، اینگونه می‌تواند ارتباط خود را با مشتری حفظ کرده و فرصت مناسب جهت فروش محصولات جدیدتر را به دست آورد. برای اطلاع از افزایش طول عمر مشتری کلیک کنید.

7- عمومیت داشتن

همیشه خرید برای رفع نیاز و یا برطرف کردن مشکل نیست، گاه مردم کالایی خریداری می‌کنند که عمومیت دارد. یعنی با وجود اینکه نیازی ندارند تنها چون همه از آن دارند، خرید می‌کنند. این موضوع معمولا زمانی اتفاق می افتد که فردی مشهور که مورد پذیرش بیشتر افراد جامعه است، کالایی را استفاده می کند. گردنبد مرغ مینا در زمان پخش سریال شهرزاد فروش بالایی داشت، جالب آن که این گردنبندها حتی با قیمتی بالاتر از دیگر گردنبندهایی از همان جنس فروخته می‌شدند.

8- انگیزه خرید | بهبود سلامتی

از جمله انگیزه‌های خرید به سلامتی افراد بازمی‌گردد. مردم به سمت کالاهایی می‌روند که با سلامتی‌شان ارتباط نزدیکی دارد. آن‌ها حاضرند برای چنین کالاهایی، هزینه‌های زیادی نیز پرداخت کنند. مثلاً خرید مولتی ویتامین‌های گران قیمت و یا خرید تردمیل از جمله این موارد است. در این محصولات بیشتر از آنکه قیمت مهم باشد، به تأثیری که بر سلامتی‌شان می‌گذارند اهمیت می‌دهند.

سخن پایانی

در تولید محصول باید انگیزه‌های خودتان از تولید و انگیزه‌های مشتری از خرید را به دقت مورد بررسی و تحلیل قرار دهید. این مهم در تعداد محصولات تولیدی شما و روش‌های بازاریابی که می‌خواهید در پیش بگیرید، تأثیر مستقیمی خواهد گذاشت. مثلاً نمی‌توانید روش بازاریابی که برای فروش محصولات غذایی که با توجه به انگیزه و نیاز مشتری تولید کرده‌اید را در فروش وسایل الکترونیکی به کار ببرید، چون منجر به شکست کسب و کارتان خواهد شد. بنابراین کشف انگیزه‌های خرید نقش مؤثری در موفقیت تجارت شما خواهد داشت.

سؤالات متداول در خصوص کشف انگیزه‌های خرید

در بازاریابی محصولاتی که ربطی به نیاز مشتری ندارد باید روی چه چیزی تمرکز کنیم؟

در این خصوص باید محصول تولیدی شما کیفیت بالا و زیبایی خاصی داشته باشد. روی تجملاتی بودن آن کار کنید و بیشتر ویژگی‌های مثبت و جلوه‌ای که به فرد می‌دهد را مورد توجه قرار دهید.

شناخت انگیزه‌های خرید را باید چه زمانی انجام دهید؟

در همه مراحل کسب و کار و تولید محصول باید این مهم را مورد توجه قرار دهید. مثلاً باید بتوانید قبل از راه اندازی تجارت، قبل از تولید محصول، در هنگام فروش و خدمات پس از فروش نیز انگیزه‌های مشتری را در نظر بگیرید. چون این مهم به تجارت شما جهت می‌دهد. جهت بررسی وضعیت و افزایش فروش خود می توانید از کارشناسان با تجربه کاردوک نیز مشورت کنید.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها در زمینه کشف انگیزه‌های خرید می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : انگیزه خرید



:: برچسب‌ها: انگیزه خرید ,
:: بازدید از این مطلب : 872
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کاردوک

آیا با روش های تعیین نرخ ارز آشنایی دارید؟ قیمت و یا نرخ ارز عددی است که به وسیله آن می‌توان ارزش پولی کشوری را بر اساس ارز و یا پول کشور خارجی در یک بازه زمانی معینی، نشان داد. روش های مختلفی برای تعیین نرخ ارز وجود دارد، هر کشوری بر اساس نیاز بازار داخلی‌اش نظام مالی مناسبی را انتخاب می کند. هر کدام از این نظام های مالی و پولی دارای مزایا و معایبی هستند که سیاست گذاران مالی با توجه به موقعیت و نوع تبادلات کشور مناسب ترین آن ها را برمی گزینند. در کشور ایران نیز تا به حال تغییرات زیادی در شیوه تعیین نرخ ارز صورت گرفته است. اما همچنان نتوانسته به اهداف مالی خود برسد. در ادامه شما را بیشتر با روش های تعیین نرخ ارز آشنا خواهیم کرد.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها جهت ارزیابی فرصت های سرمایه گذاری در موقعیت های مختلف می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : روش های تعیین نرخ ارز

 

 

قیمت ارز چگونه تعیین می‌شود؟

مسائل و تنش‌های سیاسی، رونق و افول اقتصادی و یا بحران‌های جهانی بر نرخ ارز تاثیر مستقیم دارند. کشورهایی که بیشتر تحت تاثیر عوامل بیرونی و به خصوص داخلی قرار می‌گیرند، در آن‌ها تعیین نرخ ارز سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌باشد. بالا و پایین شدن قیمت ارز در کشورهایی که چرخه اقتصادی‌شان وابسته به دلار و یا سایر ارزهاست، بیشتر است. در این میان مشاغل مختلف نیز از این قضیه سود و یا ضرر می‌کنند. بنابراین در کشوری مانند ایران که شرایط اقتصادی دچار تحولات زیادی می شود، با اطلاع از نحوه تاثیر این عوامل می‌توانید امنیت مالی خود را حفظ کرده و از خطرات مالی خود را دور کنید. با دریافت مشاوره از کارشناسان کاردوک نیز می‌توانید در این زمینه تصمیم گیری های مناسبی بگیرید. 

روش های تعیین نرخ ارز

از جمله رویکردهای مهم در تعیین نرخ ارز نظام ارزی آزاد و نظام ارزی کنترلی است. در نظام ارزی آزاد بر اساس بازار جهانی ارز عمل می‎‌شود، در کشورهایی که روش نظام ارزی آزاد دارند ورود و خروج ارز آزاد بوده و دولت و بانک مرکزی هیچ گونه دخالتی در ورود و خروج و تعیین قیمت ارز ندارند. در مقابل کشورهایی که نظام ارزی کنترلی دارند، ورود و خروج ارز را تحت کنترل و نظارت دولت و بانک مرکزی قرار می‌دهند، بازار ارز در این کشورها محدود و تحت کنترل می‌باشد.

در نظام ارزی آزاد، قیمت ارز شناور است، یعنی نوسانات در عرضه و تقاضا، قیمت آن را مشخص می‌کند. این قیمت به صورت مشخص تابع تغییرات عرضه و تقاضا است.

اما در نظام کنترلی ارز، قیمت آن ثابت است. یعنی نرخ ارز توسط دولت تعیین و تکلیف می‌شود. در این بین بزرگترین و مهم‌ترین خریدار و فروشنده در نظام ارزی کنترلی دولت است و نرخ ارز را بر اساس ملاحظات و صلاح دیدهای اقتصادی، سیاسی و یا اجتماعی تعیین و تکلیف می‌کند. در مواقعی که بسیار ضروری است، کشورهای پیشرفته صنعتی دولت به صورت غیر مستقیم در بازار دخالت کرده و نرخ ارز را افزایش و یا کاهش می‌دهند.

روش های تعیین نرخ ارز  و ارتباط آن با واردات و صادرات

کسانی که در زمینه صادرات فعالیت می‌کنند به صورت مستقیم یکی از مهم‌ترین منابع وارد کننده ارز در کشور هستند. در واقع صادرات به معنای تعویض کالاهای داخلی با ارز است. وارد کنندگان نیز از مهم‌ترین منابع تقاضای ارز و یا مهم‌ترین عامل خروج ارز در کشور هستند. واردات یعنی اینکه کشورها ارز و کالای داخلی کشورهای دیگر را خریداری می‌کنند.

قیمت ارز، یعنی نرخ تبدیل پول دو کشور، در تجارت خارجی براساس مقایسه سطح عمومی قیمت‌ها در دو کشور یا مقایسه قدرت خرید داخلی پول‌ها تعیین می‌گردد. اگر تجارتی بین دو کشور آزاد باشد و دولت‌ها نیز در امور ارزی دخالتی نداشته باشند، قیمت ارز در سطحی تعیین می‌گردد که قدرت خرید پول‌ها در هنگام خرید یک سبد کالا و خدمات در کشور اول با همان سبد کالا و خدمات در کشور دوم مساوی باشد.

نظام‌ها و روش های تعیین نرخ ارز در ایران

«نظام پایه طلا»، «نظام پایه طلا-ارز»، «نظام ارزی شناور» و «نظام ارزی شناور مدیریت شده» چهار نظام مهم در کشور برای تعیین قیمت ارز هستند. در ایران درآمدهای ارزی با کشورهای دیگر متفاوت است و به همین دلیل سیاست‌های ارزی در کشور متناسب با همین چهار نظام تعیین و تکلیف می‌شود. تفاوت این موضوع با کشورهای دیگر به دلیل درآمدهای ارزی صادرات نفت و مشتقات آن است.

اعلام شده که نظام ارزی در ایران شناور و مدیریت شده است. یعنی تقاضا و عرضه نرخ برابری را مشخص می‌کند، اما بانک مرکزی می‌تواند در بازار ارز دخالت کرده و نوسانات آن را کنترل کند. درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت نیز باعث می‎شود که بانک مرکزی به ذخایر ارزی قابل توجهی برسد و زمانی که تقاضا برای ارز افزایش یابد، باید از آن استفاده کند.

البته شرایطی هم وجود دارد که تقاضا برای ارز بالا می‌رود و حتی ذخایر بانک مرکزی هم نمی تواند پاسخگوی نیاز بازار باشد، در نتیجه در این زمان نرخ ارزها به صورت جهشی بالا می‌روند.

عوامل دخیل در روش های تعیین نرخ ارز

تعیین نرخ ارز بر اساس قدرت خرید از جمله روش های تعیین نرخ ارز اولیه است، در این روش برابری سبد کالا را در دو کشور مبنای تعیین نرخ ارز می دانستند، اما مشخص شده که عوامل متعددی در تعیین نرخ ارز موثر هستند. در ادامه به برخی از مهم ترین این عوامل در علم اقتصاد اشاره می کنیم.

1- تراز بازارهای خارجی

در صورتی که صادرات نسبت به واردات افزایش یابد، قیمت ارز کاهش پیدا می‌کند و عرضه آن افزایش می‌یابد. اگر بر عکس این مورد اتفاق بیافتد قیمت ارز افزایش خواهد یافت. این موضوع اشاره به تولید ملی کشور نیز دارد. هر چه کشوری توانایی بیشتری در ارائه خدمات و کالا به سایر کشورها را داشته باشد، دارای ارز با ارزش‎‌تری خواهد بود.

2- تراز مبادله خارجی

اگر قیمت چیزی که صادر می‌کنیم به نسبت چیزی که وارد می‌کنیم، بیشتر باشد، در این صورت قیمت ارز کاهش می‌یابد چون برای هر مقداری از صادرات ارز بیشتری حاصل می‌شود. برای مثال فرض کنید کشوری 10 قلم مواد اولیه (فلز، چسب، چرم، نخ و...) را وارد می‌کند و در مقابل تنها خودرو و کفش صادرات می کند. چون حجم و ارزش صادرات آن بیشتر از واردات آن است،نرخ ارز کاهش می یابد. اگر مبلغ صادرات و واردات برابر باشد، نرخ ارز تغییری نمی کند و اگر مجموع واردات بیشتر از صادرات باشد، نرخ ارز افزایش پیدا خواهد کرد.

3- شرایط سیاسی

زمانی که بحران‌های مختلف سیاسی، بی اعتمادی مردم به امور داخلی و سیاستگذاری‌ها رشد پیدا کنند و منافع مردم و کشور دائم در حال تهدید باشد، نرخ ارز روند افزایشی به خود می‌گیرد. در واقع به دلیل در خطر افتادن تولیدات، کاهش تقاضا برای پول داخلی، افزایش تقاضا برای پول خارجی، احتمال بسته شدن راه‌های مبادله وجوه معوقه خارجی و.... نرخ ارز تحت تاثیر سیاست های خارجی قرار می‌گیرد.

4- کسری بودجه‌های دولت

این مهم در کشورهای مختلف متفاوت است. مثلاً در یک کشور پیشرفته اگر دولت اعتبارات لازم را داشته باشد با فروش اوراق قرضه نرخ بهره را بالا می برد. این کشورها برای خرید اوراق نیازمند پول داخلی هستند، که این مهم قیمت پول داخلی را افزایش می‌دهد. اما اگر دولتی از کشورهای دیگر دائم پول قرض کرده باشد، در این صورت قیمت نرخ پول داخلی کاهش می‌یابد که به معنای کسری بودجه دولت است. در کشوری چون ایران کسری بودجه معنای متفاوتی دارد و به صورت مخرب‌تری بر نظام اقتصادی کشور تاثیر می‌گذارد.

5- نرخ تورم داخلی در مقایسه با نرخ تورم خارجی

اگر در کشوری نرخ تورم داخلی آن بالاتر از نرخ تورم خارجی باشد، این مهم ارزش پول داخلی را کاهش می‌دهد و باعث افزایش قیمت پول خارجی و یا ارز می‌شود.

جمع بندی درباره روش های تعیین نرخ ارز

عوامل زیادی در تعیین قیمت ارز در یک کشور دخیل هستند که با توجه به نظامی که انتخاب کرده اند می‌تواند نتایج متفاوتی را در خصوص قیمت ارز ایجاد کند. اما تجربه نشان داده کشورهایی که نرخ ارز آن‌ها آزاد است، از اقتصاد قوی‌تر و با ثابت‌تری برخوردار هستند. در نهایت لازم است برای ایجاد ثبات در وضعیت مالی خود از تغییرات بازار ارز اطلاع داشته و به دنبال راهی برای جلوگیری از ضرر مالی باشید. جهت اطلاع از بهترین روش های جلوگیری از ضرر مالی کلیک کنید.

سؤالات متداول در خصوص تعیین قیمت ارز

آیا بورس در تعیین قیمت ارز نقشی دارد؟

بله. بورس مستقل عمل نمی‌کند و در بحران‌های مختلف به دلیل واکنش‌های هیجانی کسب و کارها و مردم، نرخ ارز تحت تاثیر قرار می‌گیرد و این مهم روی افزایش و یا سقوط سهام شرکت‌ها در بورس نیز تأثیر می‌گذارد.

منبع اصلی تعیین نرخ ارز در ایران کدام است؟

منبع اصلی تعیین قیمت بانک مرکزی است که توسط واسطه‌های گمنام، ارز را به صرافی‌ها عرضه می‌کند. (برای تامین درآمد، کسری بودجه و کاهش نقدینگی).

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها جهت ارزیابی فرصت های سرمایه گذاری در موقعیت های مختلف می‌توانید با کارشناسان مرکزمشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.

 

منبع : روش های تعیین نرخ ارز



:: برچسب‌ها: روش های تعیین نرخ ارز ,
:: بازدید از این مطلب : 880
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 ارديبهشت 1399 | نظرات ()